تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2934 از 4105 اولاول ... 1934243428342884292429302931293229332934293529362937293829442984303434343934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,331 به 29,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بستگی به فرمانده داره معمولا میان دوره کسایی رو میفرستن که یکماه اول به دلیل بعد مسافتی نرفتن خونه از بین کسایی که قبلا مرخصی رفتن قرعه کشی میکنن اونایی که اصلا نرفته بودن دوره ما یک هفته کسایی که قبلا مرخصی رفته بودن سه روز دادن همیشه 15تا بیست نفر رو هم برای نگهبانی نظافت نگه میدارن نمیفرستن به مرخصی میان دوره پس سعی کنین کارهاتون به نحو احسنت انجام بدید

2. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان من بسیجی فعال داشتم، 1 اردیبهشت اعزامم، فرآیند و مراحل کسری گرفتن بسیج چطوریه و چه مراحلی رو باید طی کرد؟ از کی میشه براش اقدام کرد؟
    خواهش می کنم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

واسه ما سه ساعت مرخصی شهری دادن گفتن برین هرکس لباسش بزرگه کوچیک اونه اونجا میتونی لباساتو با بقیه عوض کنی اگر بزرگ یا کوجیک بود اکثرا کسایی که قد وزن متوسط داشته باشن مشکل لباس ندارن
    من میتونم بپرسم شما از کجا به کجا اعزام شده بودین؟...به خاطر این میپرسم مسافت بین 2تا شهرو حدس بزنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام ظاهرا دیروز تو اخبار گفته و با سردار کمالی مصاحبه کردن گفته سربازی همچنان21 ماه هست
    اره منم شنیدم رکب خوردم !
    Last edited by white boy; 12-04-2015 at 11:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پس من برای راحتی پاشم قبل اعزام برم کپی شناسنامه خودم و والدین رو تو ثبت احوال برابر اصل کنم و تو پادگان که نامه رو تأیید کردم همراه نامه تحویل بدم. مرسی. یه سؤال دیگه که دارم اینه: (دوستمون هم پرسیدن یه جورایی)
    واسه من زده 7 صبح 1 اردیبهشت باید نظام وظیفه شهرمون با وسائل سفر باشم. بعد اونجا تنها کاری که می کنن تقسیم‌بندی بر اساس محل اعزام و دادن بلیط یا سوارکردن اتوبوس از همونجاس. (هر جاش اشتباه کردم شما درست کنید) بعد که رفتم تهران، استحقاقی ها رو اونجا تو 01 بم میدن (حالا بعضی‌هاش مث لباس و پوتین حتماً میدن و بعضیاش مث واکس و مسواک و اینا دیرکردم ممکنه داشته باشه). بعدش ممکنه تا 3 روز مرخصی برا سایز کردن و اینا بدن. حالا اگر مرخصی دادن، امکان سکونت تو خود پادگان هس یا باید برگردم شهرمون؟ (می تونم مسافرخونه هم برم). کلاً در طول دوره آموزشی اگر مرخصی بدن میشه تو خود پادگان موند و خارج نشد؟ (منظورم مرخصی که خودشون میدن مثل واسه عید و سایز کردن و نه اینایی که خودم به شرط نگهبان نبودن می گیرم)
    من خودم اول اردیبهشت باز ادامه خدمتم دارم میرم چیزایی که خودم برداشتم مینویسم چندتا پارچه واسه پاک کردن پوتین یه ظرف رویی به عنوان بشقاب با یه دیس کوچیک ملامین قاشق چنگال لیوان دوجداره استیل دستمال کاغذیی کیسه فریزر کیسه بزرگ واسه وقتی خواستی بیای پتوهاتو بذاری داخلش خمیر دندان مسواک شامپو لیف صابون تاید گیره سوزن نخ سنجاق قفلی واسه انکادر البته بقهمن اذیتت میکنن انگادرتو سنجاق زدی حوله البته بعدش حوله میدن برگ سابیده شده درخت بو برای داخل پوتین عرق گیر برای پوتین فانسخه نمیدن اونجا پاکش ورزشی واسه کت شلوار کش واسه کت شلوار مام وازلین اونجا پوستت خیلی خشک میشه ساعت مچی خودکار دفترچه یاداشت وسیله اضافی نبر اینکه فکر کنی کتاب ببری میشه بخونی نه رمان کتاب شعر کارایی نداره اونجا ضد افتاب یه چاقو خوب که هم برای پوست کندن میوه باشه هم درب کنسرو باهاش بازی کنی
    Last edited by fary1367; 12-04-2015 at 12:16.

7. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من میتونم بپرسم شما از کجا به کجا اعزام شده بودین؟...به خاطر این میپرسم مسافت بین 2تا شهرو حدس بزنم.
    من اموزشی رفتم جهرم در استان فارس باز افتادم شیراز من صد پنجا کیلومتر فاصله داشتم بعضی بچه ها بودن مرز خراسان هم افتادن که هزار شش صد کیلومتر فاصله داشت ولی تمام کسانی که مشکل داشتن توی استان خودشون نگه داشتن حتی یکی بود شرایط نداشت مجرد هم بود اما دوتا بچه رو سرپرستی میکرد زیر نظر بهزیستی اون رو هم شیراز نگهش داشتن
    Last edited by fary1367; 12-04-2015 at 12:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

[QUOTE=shakhdar;8597220]پس من برای راحتی پاشم قبل اعزام برم کپی شناسنامه خودم و والدین رو تو ثبت احوال برابر اصل کنم و تو پادگان که نامه رو تأیید کردم همراه نامه تحویل بدم. مرسی. یه سؤال دیگه که دارم اینه: (دوستمون هم پرسیدن یه جورایی)

من فکر نکنم کپی شناسنامه رو تو ثبت احوال برابر اصل کنند، فکر کنم یا باید مجتمع قضایی بری یا دفترخانه های اسناد رسمی
    منم مثل شما از دوستانی که شرایط متاهلی یا تک پسری داشتند سوال دارم که بالاخره کجا باید کپی شناسنامه ها را برابر اصل کرد؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=mmahestan;8597237]
    پس من برای راحتی پاشم قبل اعزام برم کپی شناسنامه خودم و والدین رو تو ثبت احوال برابر اصل کنم و تو پادگان که نامه رو تأیید کردم همراه نامه تحویل بدم. مرسی. یه سؤال دیگه که دارم اینه: (دوستمون هم پرسیدن یه جورایی)

من فکر نکنم کپی شناسنامه رو تو ثبت احوال برابر اصل کنند، فکر کنم یا باید مجتمع قضایی بری یا دفترخانه های اسناد رسمی
    منم مثل شما از دوستانی که شرایط متاهلی یا تک پسری داشتند سوال دارم که بالاخره کجا باید کپی شناسنامه ها را برابر اصل کرد؟؟؟؟؟
    دفتر ثبت اسناد با دادگاه کاری نداره یه مهر میزنه همین البته اصل شناسنامه ها رو هم همراهت باشه

11. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=mmahestan;8597237]

دفتر ثبت اسناد با دادگاه کاری نداره یه مهر میزنه همین البته اصل شناسنامه ها رو هم همراهت باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

[QUOTE=fary1367;8597243]

ممنون، یعنی هم بریم دادگاه هم بریم محضر؟؟ یا یک کدومش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •