تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2934 از 3195 اولاول ... 19342434283428842924293029312932293329342935293629372938294429843034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,331 به 29,340 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

اگه بتونی فوقش 650 ازت میخرن

خیلی ضرر میکنی بفروشی درایوش هم یکی از بهترین و منعطفترین درایو هاس . اگه میخوای اوریج بازی کنی Firmware استاک کن به اصلی . اینجوری ضرر هم نمیکنی

پچ برای سازگاری با Lt+ 3 روی بازی ها میرنن
    چطوری ؟ میشه لطفا راهنمایی کنی ؟

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

تو یوتیوب یه چیزی پیدا کردم میشه از تو کنسول اورجینالش کرد .
    اینطوری :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه راس میگه لطفا این دکمه هارو معنی کنید

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چطوری ؟ میشه لطفا راهنمایی کنی ؟

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

تو یوتیوب یه چیزی پیدا کردم میشه از تو کنسول اورجینالش کرد .
    اینطوری :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه راس میگه لطفا این دکمه هارو معنی کنید
    کدومشو توضیح بدم ؟
    اگه در مورد Firmware میگی باید به سایت Xbox.com بری اخرین داشبورد هماهنگ رو بگیری و بریزی رو فلش و بزنی به کنسول و کپی خورت ( یا Lt+ 3 ) بپره الان خودم دسترسی به دلمین های سایت های خارجی ندارم از دوستان بپرس واست میزارن

سوال دومی رو هم نمیدونم ولی اینو ازش میدونم که واسه اجرای Intial srtup یا همون Factory setting خودمونه که کنسول رو ریست میکنه و کش حافظه Rom رو پاک میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کدومشو توضیح بدم ؟
    اگه در مورد Firmware میگی باید به سایت Xbox.com بری اخرین داشبورد هماهنگ رو بگیری و بریزی رو فلش و بزنی به کنسول و کپی خورت ( یا Lt+ 3 ) بپره الان خودم دسترسی به دلمین های سایت های خارجی ندارم از دوستان بپرس واست میزارن

سوال دومی رو هم نمیدونم ولی اینو ازش میدونم که واسه اجرای Intial srtup یا همون Factory setting خودمونه که کنسول رو ریست میکنه و کش حافظه Rom رو پاک میکنه
    داشبورد من آخرین ورژن هست ، بازم آپدیت میکنه ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داشبورد من آخرین ورژن هست ، بازم آپدیت میکنه ؟!
    والا تا حالا به این مورد بر نخوردم هچی استوک کردم به اخرین داشبورد بوده ( منظورم اینه که داشبوردش قدیمی تر داخرین داشبورد بوده ) خالا شما واس چی میخوای اوریج بازی کنی ؟
    وقتی LT +3 داری دقیقا مثل اینه که اوریج بازی کنی منتهی باید DVD با روشی Burner max و 100 درصد رایت شده باشه . فعلا بای

5. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من تا الان فقط بازی اورجینال بازی کردم به جز 1 بازی که اونم برای تست کپی خور بودن دستگاه بازی کردم .
    اونم GTA IV Episodes From liberty cities بود .

اگر مایکروسافت من رو شناسایی کرده باشه ، الانم من بخوام کنسولم رو اورجینال کنم بازم بنم می کنه ؟
    GTA IV شناسایی میشه ؟
    موقع بازی هم وصل نبودم به لایو .

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من تا الان فقط بازی اورجینال بازی کردم به جز 1 بازی که اونم برای تست کپی خور بودن دستگاه بازی کردم .
    اونم GTA IV Episodes From liberty cities بود .

اگر مایکروسافت من رو شناسایی کرده باشه ، الانم من بخوام کنسولم رو اورجینال کنم بازم بنم می کنه ؟
    GTA IV شناسایی میشه ؟
    موقع بازی هم وصل نبودم به لایو .
    احتمال داره شما فلگ شده باشی . اره احتمال بن شدن وجود داره .اگه فلگ شده باشی بسته به شانست داره که ban Wave باشه یا نه؟
    تشخیصش خیلی مشکله

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

احتمال داره شما فلگ شده باشی . اره احتمال بن شدن وجود داره .اگه فلگ شده باشی بسته به شانست داره که ban Wave باشه یا نه؟
    تشخیصش خیلی مشکله
    چرا آخه !!!
    این همه آنلاین بازی می کنید خبری نیست ما 2-3 بار GTA بازی کردیم اونم آفلاین فلگ بشیم ؟!!!

فلگ چی هست ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یه برنامه ای هست به نام XVAL با اون چک کردم گفت سالمی

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

فلگ شدن به این راحتی ها نیست. تا اونجایی که میدونم دستگاه های دست نخورده هم ممکنه به دلیل اینکه لنز درایوشون ضعیف شده باشه دیسک فیل بدن. اگه این دیسک فیل زیاد تکرار بشه مشخص میشه که کپی خور هستی و احتمالا توی ناندت این اطلاعات ثبت میشه تا وقتی به لایو وصل میشی از این طریق شناسایی بشی. در کل زیاد نگران فلگ شدن نباش ولی سعی کن اگه لایو باز هستی جوانب امنیتی رو رعایت بکنی : دیسک پچ شده و استیلس با Abgx + برنر مکس + آخرین LT Plus

11. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

CYBER جان شما دو تا مشکل داری که اولیش هیچ ربطی به دومیش نداره
    اولیش اینه که چند تا پست پشت سر هم میذاری.اگر بعد از زدن یه پست سوالی برات پیش اومد کافیه ادیت رو بزنی و سوالت رو در ادامه همون پست قبلیت بپرسی.(شما که خودت پروفشنالی و رئیسی)
    دومی اینه که روشن نمیکنی در حال حاضر قصد داری کپی بازی کنی یا ارجینال؟
    اگر قصد داری کپی بازی کنی فقط کافیه بدی برات LT+3 بریزن و بعد بازی های جدید رو که میگیری بگی برای LT+3X رایت شده باشن.اگر اجرا نکرد ببر به فروشنده پس بده بگو برای LT3 میخوامش.
    اگر هم میخوای ارجینال بازی کنی باید بجای LT+3 فریمور استوک لایت آن 0225 رو بریزی رو درایو.انگار داری LT+3 میریزی باید هم DVD KEY داشته باشی و همون کار ها رو بکنی.باز هم میتونی ببری پیش مغازه دار و بگی فریمور ارجینالشو برات بریزه.
    من همش نگران اون چند روزی هستم که بدون اطلاع رفتی لایو و آپدیت کردی.ممکنه فلگ شده باشی یعنی مایکروسافت شناساییت کرده تو زمان خاص خودش که بن ویو میفرسته اگه تو لایو باشی بن میشی یعنی محروم میشی از نعمت لایو
    تصمیمتو بگیر که میخوای LT3 بریزی یا فریمور ارجینال(استوک) بعد ببر بده مغازه ها برات اینکار رو بکنن.چون اسلیم دردسر داره خودت نکن 10-15 تومن ارزششو نداره.بعدم ارجینال بازی کن مثل پسرای خوبمنم که بازی ارج گیرم نمیاد کپی میزنم برای شادی روح اموات بیل گیتس فاتحه میفرستم

13. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •