برادر mani6606...اینکه میگین به خاطر طولانی بودن مسافت میتونیم تو خوده پادگان بمونیم و دوباره برنگردیم شهر خودمون برا سایز کردن لباسا فک میکنید شامل من هم میشه؟ من خدا بخاد از تهران میرم 05 کرمان؟
برادر mani6606...اینکه میگین به خاطر طولانی بودن مسافت میتونیم تو خوده پادگان بمونیم و دوباره برنگردیم شهر خودمون برا سایز کردن لباسا فک میکنید شامل من هم میشه؟ من خدا بخاد از تهران میرم 05 کرمان؟
همینه که سلامت هستید خدا را شکر کنید، سختی اموزشی برای همه در روز های اول محسوسه ، به خصوص گرفتگی عظلات اما به مرور بدن شما به شرایط عادت می کند ، این رو هم یک شانس بینید که بتوانید در اموزشی میزانی از وزن خودتون را کاهش دهید، اما فرق ۰۴ شاید پادگان تازه ساز ان باشد و الا از لحاظ سختی و بدی اب و هوا فرق چندانی با سمنان ندارد.
من سال 90 نیرو انتظامی خدمت کردم اینجوری بود نامه نمیدادن یه برکه زدن به دیوار واسه هرکدام نوشتن مدارک خودتون برابر با اصل کنید تحویل منشی گروهان بدیذ
شما باید ببیند که چند روز مرخصی میدن بعد تصمیم بگیرید که ان چند روز را بمانید یا نه ، اما در تمامی پادگان ها خیاطی است و می توانید لباس ها را انجا اندازه کنید برای پوتین هم می توانید با سایرین عوض کنید ( کاری که در خدمت خیلی رایج هست) .اما همیشه من این رو می گم که به هیچ وجه فکر نکنید که مرخصی ابتدا دوره اموزشی یک قانونه ممکنه در یک دوره خبری از ان نباشد.نوشته شده توسط studious.endeavour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ما سه ساعت مرخصی شهری دادن گفتن برین هرکس لباسش بزرگه کوچیک اونه اونجا میتونی لباساتو با بقیه عوض کنی اگر بزرگ یا کوجیک بود اکثرا کسایی که قد وزن متوسط داشته باشن مشکل لباس ندارننوشته شده توسط studious.endeavour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همین الان اقای پست چی برگه اعزام ما رو اورد .
![]()
معمولا چند روزه؟؟
سلام ظاهرا دیروز تو اخبار گفته و با سردار کمالی مصاحبه کردن گفته سربازی همچنان21 ماه هست
واسه نیرو انتظامی اینجوریه زمانی که اماده باشه باید با لباس کامل با جلیقه ضد گلوله یا لباس واکنش سریع بخوابی لباساشم واقعا سنگین دست پا گیره اگر جایی عملیات بشه همیشه تخم مرغ ابپز با سیب زمینی اپ پز با نان تو پلاستیک اماده ذارن زنگ خطر زدن همین جوری که باید سریع سوار ماشین بشی یکی اینا رو پرت میکنن سمتت اگر نگرفتی افتاد دیگه از یه وعده غذایی خبری نیست اگر کمین باشه خودت هستی تجهیزاتت همین یه پلاستیک دیگه کی بری غذا گیرت بیاد معلوم نیست شرایط سخته دیگه حواستو باید خیلی جمع کنی خیلیا با بی احتیاطی جونشون از دست دادن مخصوصا تعقیب متهم توی کوه یا هر جایی اگر رفت جایی که دید نداشت خیلی با احتیاط باید بری اونجا خیلی از متهم های خطرناک چاقو پشت گردنشون جاسازی میکنن وقتی دست میبرن پشت گردن چاقو برمیدارن پرت میکنن جاهایی که احتمال حملات تروریستی و انتحاری هست اموزش جدا گانه برای مقابله با حملان انتحاری بهتون میدن نگران نباشیدنوشته شده توسط studious.endeavour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من برای راحتی پاشم قبل اعزام برم کپی شناسنامه خودم و والدین رو تو ثبت احوال برابر اصل کنم و تو پادگان که نامه رو تأیید کردم همراه نامه تحویل بدم. مرسی. یه سؤال دیگه که دارم اینه: (دوستمون هم پرسیدن یه جورایی)
واسه من زده 7 صبح 1 اردیبهشت باید نظام وظیفه شهرمون با وسائل سفر باشم. بعد اونجا تنها کاری که می کنن تقسیمبندی بر اساس محل اعزام و دادن بلیط یا سوارکردن اتوبوس از همونجاس. (هر جاش اشتباه کردم شما درست کنید) بعد که رفتم تهران، استحقاقی ها رو اونجا تو 01 بم میدن (حالا بعضیهاش مث لباس و پوتین حتماً میدن و بعضیاش مث واکس و مسواک و اینا دیرکردم ممکنه داشته باشه). بعدش ممکنه تا 3 روز مرخصی برا سایز کردن و اینا بدن. حالا اگر مرخصی دادن، امکان سکونت تو خود پادگان هس یا باید برگردم شهرمون؟ (می تونم مسافرخونه هم برم). کلاً در طول دوره آموزشی اگر مرخصی بدن میشه تو خود پادگان موند و خارج نشد؟ (منظورم مرخصی که خودشون میدن مثل واسه عید و سایز کردن و نه اینایی که خودم به شرط نگهبان نبودن می گیرم)
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)