تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2933 از 4105 اولاول ... 1933243328332883292329292930293129322933293429352936293729432983303334333933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,321 به 29,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

برادر mani6606...اینکه میگین به خاطر طولانی بودن مسافت میتونیم تو خوده پادگان بمونیم و دوباره برنگردیم شهر خودمون برا سایز کردن لباسا فک میکنید شامل من هم میشه؟ من خدا بخاد از تهران میرم 05 کرمان؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من فوق دیپلم دارم شرایط خاص مثل تک پسری ، کارت بسیج ، پارتی ، بیماری هیچی ندارم بدتر از همه اینکه 120 وزن دارم 2 دقیقه راه برم نفسم میگیره من و دوستام با هم دفترچه پست کردیم همه افتادن 04 بیرجند من افتادم پدافند سمنان یعنی سمنان از بیرجند سختره ؟
    همینه که سلامت هستید خدا را شکر کنید، سختی اموزشی برای همه در روز های اول محسوسه ، به خصوص گرفتگی عظلات اما به مرور بدن شما به شرایط عادت می کند ، این رو هم یک شانس بینید که بتوانید در اموزشی میزانی از وزن خودتون را کاهش دهید، اما فرق ۰۴ شاید پادگان تازه ساز ان باشد و الا از لحاظ سختی و بدی اب و هوا فرق چندانی با سمنان ندارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دادگاه چیه؟
    در میان های اموزشی یک سری فرم به افرادی که شرایط دارند مثل تک پسری، متاهل و... می دهند شما ان را تکمیل می کنید و تجویل منشی یگان می دهید چند روز بعد نامه ای منشی به شما می دهد که از طرف فرماندهی ۰۱ به اداره ثبت احوال محل سکونت یاشهر شما با این مضمون که نامبرده مدعی است که تنها پسر اقا و خانم ایکس است درصورت حقیقت ان را تایید کنید سپس پدر مادر شما یک روگرفت از شناسنامه های خودشان و شما را در ثبت و احوال برابر اصل می کنند و برای شما ارسال می کنند ، در پادگان اعلام می کنند در یک روز خاص تمامی مدارک را جمع اوری می کنند شما ان نامه تایید شده به همراه روگرفت از شناسنامه ها که ثبت و احوال تایید کرده را به مسولین تحویل می دهید.
    من سال 90 نیرو انتظامی خدمت کردم اینجوری بود نامه نمیدادن یه برکه زدن به دیوار واسه هرکدام نوشتن مدارک خودتون برابر با اصل کنید تحویل منشی گروهان بدیذ

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برادر mani6606...اینکه میگین به خاطر طولانی بودن مسافت میتونیم تو خوده پادگان بمونیم و دوباره برنگردیم شهر خودمون برا سایز کردن لباسا فک میکنید شامل من هم میشه؟ من خدا بخاد از تهران میرم 05 کرمان؟
    شما باید ببیند که چند روز مرخصی میدن بعد تصمیم بگیرید که ان چند روز را بمانید یا نه ، اما در تمامی پادگان ها خیاطی است و می توانید لباس ها را انجا اندازه کنید برای پوتین هم می توانید با سایرین عوض کنید ( کاری که در خدمت خیلی رایج هست) .اما همیشه من این رو می گم که به هیچ وجه فکر نکنید که مرخصی ابتدا دوره اموزشی یک قانونه ممکنه در یک دوره خبری از ان نباشد.

5. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واسه ما سه ساعت مرخصی شهری دادن گفتن برین هرکس لباسش بزرگه کوچیک اونه اونجا میتونی لباساتو با بقیه عوض کنی اگر بزرگ یا کوجیک بود اکثرا کسایی که قد وزن متوسط داشته باشن مشکل لباس ندارن

7. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله همین الان اقای پست چی برگه اعزام ما رو اورد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یعنی بعد 1 ماه آموزش چند روز مرخصی میدن
    معمولا چند روزه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام ظاهرا دیروز تو اخبار گفته و با سردار کمالی مصاحبه کردن گفته سربازی همچنان21 ماه هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از دوستان تا حالا کسی مناطق عملیاتی خدمت کرده؟ یه خورده تعریف کنه برامون چه شکلیه؟..من اطلاعاتم صفره..
    واسه نیرو انتظامی اینجوریه زمانی که اماده باشه باید با لباس کامل با جلیقه ضد گلوله یا لباس واکنش سریع بخوابی لباساشم واقعا سنگین دست پا گیره اگر جایی عملیات بشه همیشه تخم مرغ ابپز با سیب زمینی اپ پز با نان تو پلاستیک اماده ذارن زنگ خطر زدن همین جوری که باید سریع سوار ماشین بشی یکی اینا رو پرت میکنن سمتت اگر نگرفتی افتاد دیگه از یه وعده غذایی خبری نیست اگر کمین باشه خودت هستی تجهیزاتت همین یه پلاستیک دیگه کی بری غذا گیرت بیاد معلوم نیست شرایط سخته دیگه حواستو باید خیلی جمع کنی خیلیا با بی احتیاطی جونشون از دست دادن مخصوصا تعقیب متهم توی کوه یا هر جایی اگر رفت جایی که دید نداشت خیلی با احتیاط باید بری اونجا خیلی از متهم های خطرناک چاقو پشت گردنشون جاسازی میکنن وقتی دست میبرن پشت گردن چاقو برمیدارن پرت میکنن جاهایی که احتمال حملات تروریستی و انتحاری هست اموزش جدا گانه برای مقابله با حملان انتحاری بهتون میدن نگران نباشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دادگاه چیه؟
    در میان های اموزشی یک سری فرم به افرادی که شرایط دارند مثل تک پسری، متاهل و... می دهند شما ان را تکمیل می کنید و تجویل منشی یگان می دهید چند روز بعد نامه ای منشی به شما می دهد که از طرف فرماندهی ۰۱ به اداره ثبت احوال محل سکونت یاشهر شما با این مضمون که نامبرده مدعی است که تنها پسر اقا و خانم ایکس است درصورت حقیقت ان را تایید کنید سپس پدر مادر شما یک روگرفت از شناسنامه های خودشان و شما را در ثبت و احوال برابر اصل می کنند و برای شما ارسال می کنند ، در پادگان اعلام می کنند در یک روز خاص تمامی مدارک را جمع اوری می کنند شما ان نامه تایید شده به همراه روگرفت از شناسنامه ها که ثبت و احوال تایید کرده را به مسولین تحویل می دهید.
    پس من برای راحتی پاشم قبل اعزام برم کپی شناسنامه خودم و والدین رو تو ثبت احوال برابر اصل کنم و تو پادگان که نامه رو تأیید کردم همراه نامه تحویل بدم. مرسی. یه سؤال دیگه که دارم اینه: (دوستمون هم پرسیدن یه جورایی)
    واسه من زده 7 صبح 1 اردیبهشت باید نظام وظیفه شهرمون با وسائل سفر باشم. بعد اونجا تنها کاری که می کنن تقسیم‌بندی بر اساس محل اعزام و دادن بلیط یا سوارکردن اتوبوس از همونجاس. (هر جاش اشتباه کردم شما درست کنید) بعد که رفتم تهران، استحقاقی ها رو اونجا تو 01 بم میدن (حالا بعضی‌هاش مث لباس و پوتین حتماً میدن و بعضیاش مث واکس و مسواک و اینا دیرکردم ممکنه داشته باشه). بعدش ممکنه تا 3 روز مرخصی برا سایز کردن و اینا بدن. حالا اگر مرخصی دادن، امکان سکونت تو خود پادگان هس یا باید برگردم شهرمون؟ (می تونم مسافرخونه هم برم). کلاً در طول دوره آموزشی اگر مرخصی بدن میشه تو خود پادگان موند و خارج نشد؟ (منظورم مرخصی که خودشون میدن مثل واسه عید و سایز کردن و نه اینایی که خودم به شرط نگهبان نبودن می گیرم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •