تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2933 از 3745 اولاول ... 193324332833288329232929293029312932293329342935293629372943298330333433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,321 به 29,330 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با این حرفا فقط ادم حرص می خوره و نه چیز دیگه
    به امید اون حالا کی باشه خدا می دونه

شما میگی تو ایران فقط دانلود می کنن حال بعدشم اینترنت خب به چه درد می خوره دانلود دیگه حالا ما دانلود می کنیم می بینیم اونور انلاین می بینن در هر صورت داریم دانلود می کنیم

اونور اینقد تو اینترنت پلاسن که همه چیو دیدن دیگه چیری نمونده ببینن اینور کلیک می کنی یا شیفتره یا سرعت کمه یا گیگ نداری یا تایم اوت کاهش پینگ و هزار بد بختی دیگه

Sent from my LT26w using Tapatalk
    Last edited by binamplayer; 23-06-2016 at 08:59.

2. این کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من در تاریخ 95.03.30 توی سایت فرم پر کردم برای ثبت نام ، اینترنت یک ماهه ، فرداش یعنی 95.03.31 زنگ زدن و رفتم تو پنلم پولشو پرداخت کردم ، الان چند روزه همش توی پنل می نویسه در انتظار رانژه مخابرات ، چقدر زمان میبره ؟ باید منتظر بمونم و خودشون تماس میگیرن ؟
    موضوع بعدی اینکه توی قسمت شکایات هرچقدر فرمارو پر می کنم گیر میده که شرح موضوع معتبر نمی باشد ! هرچی موضوع رو می نویسم ارور میده ! چی باید بنویسم ؟ کسی به این مشکل برخورده ؟
    ممنون
    دوست عزیز، من به چشم دیدم که آسیاتک گاهی کاربراشو تا 3 ماه هم تو آب نمک خوابونده، اصلا چیز مشخصی نیست، شاید تا یه هفته دیگه بهت بدن شاید بره برای n روز دیگه، زنگ بزن پشتیبانی بگو الان چند نفر جلوی من هست، اونا از تو پنلشون میتونن ببینن، قشنگ مشخصات افرادی که جلوی شما هستن رو هم نوشته، البته اگه تعداد زیاد باشه برای اینکه جا نزنی بهت نمیگه چند نفر، اگه 5 6 نفر باشه میگه

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان تو همین همسایه خودمون کشور ترکیه پکیج های دی اسمارت و دیجی ترک بر روی فیبر نوری به قیمت ماهانه 49 لیر ترک به کل کشور ترکیه اینترنت نامحدود به همراه باکس مخصوص این پکیج ها که میشه از طریق اون به روز ترین و زیبا ترین و پربیننده ترین شبکه های ماهواره ای کارتی رو دید ارائه میدن اونم به صورت فول اچ دی .

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرویس تابستانه اسیاتک رو میشه با کد تخفیف خرید یا نمیشه؟ چون بنده کد تخفیف روی مودم داشتم زدم توی سرویس ها جشنواره تابستان نمیاد وقتی کد تخفیف رو میزنی .

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

از اساتید کسی خبر داره این قضیه اش چیه؟؟
    دو روز SNR و بقیه چیزها خوب شد

دوباره برگشت به حالت اول

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

دوستان سلام
    من در تاریخ 95.03.30 توی سایت فرم پر کردم برای ثبت نام ، اینترنت یک ماهه ، فرداش یعنی 95.03.31 زنگ زدن و رفتم تو پنلم پولشو پرداخت کردم ، الان چند روزه همش توی پنل می نویسه در انتظار رانژه مخابرات ، چقدر زمان میبره ؟ باید منتظر بمونم و خودشون تماس میگیرن ؟
    موضوع بعدی اینکه توی قسمت شکایات هرچقدر فرمارو پر می کنم گیر میده که شرح موضوع معتبر نمی باشد ! هرچی موضوع رو می نویسم ارور میده ! چی باید بنویسم ؟ کسی به این مشکل برخورده ؟
    ممنون
    آقا من خودم تابستون پارسال 2 ماه تو صف بودم
    شانس بیار زود واست ردیف کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سرویس تابستانه اسیاتک رو میشه با کد تخفیف خرید یا نمیشه؟ چون بنده کد تخفیف روی مودم داشتم زدم توی سرویس ها جشنواره تابستان نمیاد وقتی کد تخفیف رو میزنی .
    دوست عزیز, اگر قصد تمدید سرویس با استفاده از کد های بیمه سامان را دارید امکانش وجود ندارد و برای استفاده از این کد ها باید تخلیه و ثبت نام مجدد انجام بدهید...

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

از اساتید کسی خبر داره این قضیه اش چیه؟؟
    دو روز SNR و بقیه چیزها خوب شد

دوباره برگشت به حالت اول

اگر تو سیم کشی مشکلی بوجود نیومده باشه ظاهرا زیرساختیه

بقیه isp ها هم این مشکلو دارند البته تک و توکی این مشکلو دارند

10. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان, کلا در این 4 گیگ هدیه فقط 3500 تومان ذخیره میشود
    بنده روزی 100 تا 250 مگابایت مصرف دارم که محدودیت زیادی را به خود اعمال میکنم...
    متاسفانه غیر از اینکه خودمان به خودمان محدودیت اعمال میکنیم کل دنیا نیز ما را در این امر مارا یاری میکنند
    امیدوارم روزی فرابرسد که آسیاتک به دلیل اشتباهات و ظلم هایش اظهار گناه و پشیمانی کند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگر تو سیم کشی مشکلی بوجود نیومده باشه ظاهرا زیرساختیه

بقیه isp ها هم این مشکلو دارند البته تک و توکی این مشکلو دارند
    رو همین مورد نویز من نزدیک 50 هزار تومان پول خرج کردم از تعویض سیم کشی تا سیم ها و سوکتهای مودم و پریزهای تلفن و اخر سر هیچی به هیچی کلا به مرکز مخابرات تلفن مورد نظر و خود اپراتور بستگی داره . برا من شبها ساعت 2 به بعد نویز رو 18 هست ولی روزانه 14 و بعضی مواقع 16 تا 17 از خط دم خونه تست کردم فرقی نداره در حالی که قبلا 10 مگ بسته بودم خطو ونویز رو 20 بود و خیلی هم پایدار بود ولی الان 8 مگ رو با زور داره میکشه .
    Last edited by saber73; 24-06-2016 at 01:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •