خب اگه 2مگ 6ماهه با 18 گیگ بگیری که ارزونتر درمیاد تازه 4گیگ هم اضافه میده میشه ماهی 22گیگ
خب اگه 2مگ 6ماهه با 18 گیگ بگیری که ارزونتر درمیاد تازه 4گیگ هم اضافه میده میشه ماهی 22گیگ
Last edited by farshad0123; 17-09-2016 at 03:32.
سرویس فرشاد همون (سرویس غیر حجمی بدون شبانه) 1 مگ 1 ماهه 17 گیگ 25 هزارتومنه. منم همین سرویس رو گرفتم چون از همه بصرفه تره منتها سرعتم 250 ه
17 گیگ + هر گیگی 250 مگ اضافه میشود 21.25 گیگ
25 هزارتومنه ولی با مالیات هم میشه 272,500 ريال
که حدودا گیگی میشه 1300 تومن.
1 گیگ اضافه +500 مگ اضافه هم بخوای بخری که 1500 تومنه. (اگه تو پارتاک امکان خرید گیگ 1500 تومنی رو نداری از طریق اپلیکیشن اندروید پارتاک بخر. این ترافیک برای برخی از کاربرا تو لیست پنل پارتاک نیست. این ترافیک مختص سرویس های غیر حجمی هست اما برای همه سرویس ها امکان استفادش وجود داره و بدون تاریخ انقضاس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by o935; 17-09-2016 at 12:02.
سلام.دوستان فیبر نوری کسی هست که اینترنت 8 مگ گرفته باشه؟سرعتش تغییر کرده؟یکی به من گفت برای فیبر نوری چه 1 مگ بگیره چه 8 مگ خط رو 250 بستند یعنی بیشتر از 250 کیلو نخاهد داد چه روز و چه شب.کسی هست از فیبر لطفا یک خبری به ما هم بده.
زنگ زدم 2020 ..گفت برای تخلیه باید حضوری مراجعه کنید!!
ممکنه بفرمایید چطور میتونم غیرحضوری تخلیه کنم؟ میشه با شماره دیگه ای تماس بگیرم؟
(متعسفانه امکان مراجعه حضوری ندارم)
2020 ها اگه بخوان میتونن براتون دستور جمع آوری بدن. اما ظاهرا نمیخوان. انگار همین مراجعه حضوری چون دردسرش بیشتره باعث میشه ملت از تخلیه پشیمون بشن. از سامانه 195 یه درخواست بده شاید شد. سنگ مفت، گنجشک مفت
اینترنت مخابرات استان خوزستان جهت دسترسی آسان همشهریان محترم در شهرستان اهوازبه تمامی خدمات اینترنت از جمله ثبت نام و واگذاری اینترنت ،در نظر دارد به تعداد محدود نمایندگی هایی در مناطق مختلف اهواز واگذار نماید.
از متقاضیان محترم دعوت می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 06133364025- 09163517471 تماس حاصل نمایند.
خودآموز اینترنت مخابرات خوزستان
سلام
سپاس از شما برای راهنمایی
شک ندارم که میشه ... وقتی همه کارهای اینترنتم بصورت آنلاین انجام میشه دیگه یه مورد تخلیه امکانپذیر نباشه!! حتی برای من بصورت آنلاین ثبت نام شد و اونموقع که باید مدرک برای سرعت بالاتر از 128 ارایه میدادیم.... به نصاب کارت و کپی کارتمو دادم.... یعنی تمامن غیر حضوری!! حالا اینجوری شده
فردا ... پسفردا تماس میگیرم... اگر قبول نکردند شکایت میکنم 195 چون دفعه قبل که شکایت کردم, واقعن رسیدگی کردند
موفق باشید
مخابرات به مناسبت عید غدیر 1 گیگ ترافیک هدیه داده
دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ , 19 September 2016
احتمال تغییر ساعات رایگان به دلیل تغییر ساعات رسمی کشور.
ساعت رسمی کشور ساعت 24 سی ام شهریور یک ساعت به عقب کشیده می شود.
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
برای ما دیرتر واریز کردن! شبانه رو از سیم مسی گرفت حالا واسه ما ترافیک بذل و بخشش میکنه
Last edited by o935; 20-09-2016 at 01:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)