تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2932 از 4105 اولاول ... 1932243228322882292229282929293029312932293329342935293629422982303234323932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,311 به 29,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پدر مادر خودتو همه رو هم باید ببری دادگاه برابر با اصل کنی
    اِ..... این چه حرفیه؟ آخه اگه قصدتون در یه همچین موردی شوخیه که نمیدونم چی بگم! همون سکوت کنی بهتره. اگر بخوای تو فضای مجازی حساب طرفو برسی که تا دلت بخواد می تونم فحش ردیف کنم ولی حیف انرژی که بخوای واسه جواب دادن حرووم کنی. پس واگذارت کردم به کرام الکاتبین دوست ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

مدرك تحصيلى شما چيست؟ بد بودن اب و هواي سمنان ، شما در هر فصل سال برويد اذيت خواهيد شد . و همچنين اخلاق و رفتار برخى پرسنل كادر اما توجه كنيد كه كلا دو ماه اموزشى در انجا خواهيد بود و اصل خدمت شما در يگانى است كه تقسيم مى شويد ، دوره اموزشى شما مسوليتى نخواهيد داشت و فقط كلاس خواهيد رفت ، شما خودتون را اماده كنيد براى بعد از اموزشى كه ممكنه در شرايط و موقيعت سخترى باشيد به هر حال هميشه در خدمت بدترين چيز جنگ اعصابه پس از الان جو منفى براى خودتون درست نكنيد
    من فوق دیپلم دارم شرایط خاص مثل تک پسری ، کارت بسیج ، پارتی ، بیماری هیچی ندارم بدتر از همه اینکه 120 وزن دارم 2 دقیقه راه برم نفسم میگیره
    من و دوستام با هم دفترچه پست کردیم همه افتادن 04 بیرجند من افتادم پدافند سمنان یعنی سمنان از بیرجند سختره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اِ..... این چه حرفیه؟ آخه اگه قصدتون در یه همچین موردی شوخیه که نمیدونم چی بگم! همون سکوت کنی بهتره. اگر بخوای تو فضای مجازی حساب طرفو برسی که تا دلت بخواد می تونم فحش ردیف کنم ولی حیف انرژی که بخوای واسه جواب دادن حرووم کنی. پس واگذارت کردم به کرام الکاتبین دوست ...
    قصد من کمک بود نه توهین منظورم کپی شناسنامه بود باید به تایید دادگاه برسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قصد من کمک بود نه توهین منظورم کپی شناسنامه بود باید به تایید دادگاه برسه
    یعنی کپی شناسنامه رو خودم ببرم دادگاه برابر اصل کنم کافی نیست یا باید کس دیگه‌ای علاوه بر پدرم هم بیاد؟

ویرایش: جمله پست قبلیتون واقعاً ابهام خفنی داشت. اگر که از من رنجیدید معذرت می خوام.
    Last edited by shakhdar; 12-04-2015 at 10:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان منظور از میان دوره در زمان اموزشی چیه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان منظور از میان دوره در زمان اموزشی چیه؟؟
    یعنی بعد 1 ماه آموزش چند روز مرخصی میدن

7. این کاربر از MAMAL88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی کپی شناسنامه رو خودم ببرم دادگاه برابر اصل کنم کافی نیست یا باید کس دیگه‌ای علاوه بر پدرم هم بیاد؟

ویرایش: جمله پست قبلیتون واقعاً ابهام خفنی داشت. اگر که از من رنجیدید معذرت می خوام.
    من خودم تک پسر بودم شرایطش اینجوریه کلیه صفحات شناسنامه پدر مادر و خودتو باید بگیری با اصلش ببری دادگاه همه صفحات دونه دونه برات برابر با اصل کنه بعد که بردی یگان تحویل میدی معمولا نیمه دوم اموزشی میگیرن مدارک اگر برابر با اصل نکنی تو کمسیون رد میشه

9. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

از دوستان تا حالا کسی مناطف عملیاتی خدمت کرده؟ یه خورده تعریف کنه برامون چه شکلیه؟..من اطلاعاتم صفره..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

از دوستان تا حالا کسی مناطق عملیاتی خدمت کرده؟ یه خورده تعریف کنه برامون چه شکلیه؟..من اطلاعاتم صفره..

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

6

سلام دوستان. من افتادم 01 نزاجا. می خواستم بدونم مدرک تک پسری واسه شرایط دار شدن چی ببرم؟ همین کپی شناسنامه پدرم کافیه یا چیز خاص دیگه‌ای هم هس؟
    دادگاه چیه؟
    در میان های اموزشی یک سری فرم به افرادی که شرایط دارند مثل تک پسری، متاهل و... می دهند شما ان را تکمیل می کنید و تجویل منشی یگان می دهید چند روز بعد نامه ای منشی به شما می دهد که از طرف فرماندهی ۰۱ به اداره ثبت احوال محل سکونت یاشهر شما با این مضمون که نامبرده مدعی است که تنها پسر اقا و خانم ایکس است درصورت حقیقت ان را تایید کنید سپس پدر مادر شما یک روگرفت از شناسنامه های خودشان و شما را در ثبت و احوال برابر اصل می کنند و برای شما ارسال می کنند ، در پادگان اعلام می کنند در یک روز خاص تمامی مدارک را جمع اوری می کنند شما ان نامه تایید شده به همراه روگرفت از شناسنامه ها که ثبت و احوال تایید کرده را به مسولین تحویل می دهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •