دوستان چه بازیهایی مشکل داشتند که الان با LT3 حل شده ؟
دوستان چه بازیهایی مشکل داشتند که الان با LT3 حل شده ؟
ای خدا بگم چی کارت نکنه من برات رایت می کردم بورنر مکس دیگه اصلا هماهنگ نمی کنی ها همشهری!![]()
تا الان هیچی
فقط کسانیکه به لایو وصل شده بودند نمیتونستند بازی های جدیدو بازی کنند که اونم با lt3 رفع شد.
یا کسانیکه آپدیت داشبوردو زده بودند.
ولی کسانیکه آپدیت داشبورد نزدند و به لایو وصل نشدند تا اومدن بازی های جدید نیازی به lt 3 ندارند.اگه میخوای داشبوردت آپدیت بشه باید lt 3 رو بزنی![]()
خوب پ.خ دادم بهت جواب ندادی
دفعه بعد ایشالا بازی زیاد می خوام .
حالا شما پی ام بده تو یاهو 100 تا سوال دارم کنسول رو باز کردم دارم دیوانه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشهری زود بیا یاهو نمی تونی یه شماره ای چیزی بده زنگ بزنم کارت دارم !!!!
یه سوال دارم ، درایو من اینه :
از کجا دانلود کنم LT3 رو ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بازی GOW3 برای ال تی 3 گرفتم نوع رایتشم 97 % هست این همین اول بازی فریز میشه دیگه اجرا نمیشه ...فروشنده میگه 97%اینطوری میشن ایا درسته؟؟؟ بازی هایه دیگه هم دارم ولی درستن مثله BTF3 ...
بله شما باید دیسک بازیتون رو عوض کنید و یه دیسک سالم رایت شده و 100% بگیرید.
دو سه صفحه قبل که بچه ها لینکشو گذاشته بودن!هم فریمور رو و هم آخرین ورزن جانگل فلشر رو.
راستی شما از کجا فهمیدی درایوت رو عوض کردن؟!
پیچ های درایو رو هم نبسته بودن
روشم یه شماره نوشته بودن !!!
واقعا که مسخره بازی هست . هیچ کدوم از پیچ های کنسول رو که باز کرده بودن نبستن !!
حتی 1 دونه !!
کسی که جواب نمیدهمنم بیخیال شدم کنسول رو بستم فردا میدم بیرون کپی کنن !!!
معمولاً همینطوره.دمشون گرم لااقل پیچ های کنسول منو سه تاشو بسته بودن
شما هم اگه میتونی برو پیچ بخر تا درایو موقع کار کردن لرزش نداشته باشه.از فروشگاه های کنسول پیچ مخصوص ایکس باکس رو بگیر.شکلش کمی خاصه.ولی این دلیل نمیشه که درایو رو عوض کردن.اون شماره هم که روش نوشتن به این دلیله که وقتی شما میبریدش به همون جایی که کنسول رو خریدی، اونا با توجه به این شماره dvd key کنسول شما رو از هارد کامپیوترشون پیدا میکنن و سریع فریمور جدید میریزن برات.اول آموزش ها رو بخون بعد اگه از عهدش برمیایی، خودت انجامش بده.وگرنه ببر همونجایی که گرفتیش.
راستی چرا نرفتی داد و بیداد کنی که چرا بهت کنسول ارجینال ندادن و از این حرفا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)