خوب استفادت کمه.
من راخت ماهی 25 گیگ استفاده دارم.
باید برای 18 گیگ ترافیک هم بخرم.
خوب استفادت کمه.
من راخت ماهی 25 گیگ استفاده دارم.
باید برای 18 گیگ ترافیک هم بخرم.
آیپی 46 و 2 واسه من بهترین آیپیه... من رو تمام آیپیا که تست کردم سرعت شبانم همونه... الان 2روزه روی سرویس 2مگ 18گیگم خداروشکر راضیم...
Last edited by ___vampire___; 17-09-2016 at 00:22.
1مگ 21گیگ گرفتم 27تومن تستی ببینم تا کی دووم میاره تا ماه دیگه ببینم چی میشه سرعتشم 370 کیلوبایت
Last edited by farshad0123; 17-09-2016 at 01:41.
بدون شبانه واقعا نمیشه دووم آورد واقعا سخته... من اگه مخابرات شبانه رو برنمیگردوند 1 ثانیه هم نمیموندم با اینکه 5 یا 6 ساله مخابرات دارم کمو زیاد... من جای تو بودم همون 2مگ 18گیگ میگرفتم... الان اونی که شارژ کردی فکر نکنم شبانه داشته باشه...
اره شبانه نداره ولی نسبت به قیمتش بصرفه تر از بقیه سرویسهاست هر گیگ اضافه هم که 1000 تومنه
حالا تستی گرفتم فیلم و سریالایی هم که میخوام باهاش دانلود میکنم ببینم چجوره تا ماه بعد یا تخلیه کنم یا سرویس 2مگ شش ماهه با 90 گیگ بگیرم اونم بصرفست شبانه هم داره 160 تومن درمیاد
Last edited by farshad0123; 17-09-2016 at 02:31.
حالا یه قری اومدن شش ماهه یکساله با شبانه کردن منتها این سرویسی که رفتم 2 مگ ماهی 12 گیگ شش ماهه 161 تومن شد با مالیات اگه یه حساب سر انگشتی کنی میبینی 50 یا 60 هزار تومن تازه به نفعت شده
اره منم همین سرویسو میگم بصرفست ولی بشرط اینکه تو این 6ماه باز خنگی نزنن مثلا ipها یا گروه ها رو تغییر ندن یا سرعتا رو از اکانتینگ دستکاری نکنن مثلا اگه سرعتو از اکانتینگ محدود کنن رو 250 دیگه هیچ بهترین ipهم که داشته باشی از 250 بالاتر نمیره
سرویس 2 مگ 72 گیگ شش ماهه رو بگیر اینم شبانه داره تازه بعد از شارژ 12 گیگ هم اضافه میکنن به اکانت
خوب تا حالا که حرفشو زدن همیشه هم سرعت اوکی بوده اعلا یه روزای خاصی که به چند روز نکشیده کاهش سرعت
سرویس های بلند مدتش متاسفانه ترافیکشون کمه.. تو خونه ی ما حداقل ماهی 40گیگ اینترنت مصرف داریم بجز شبانه.. اگه بلند مدت بخوام بگیرم باید کلی هم پول ترافیک بدم... همین الانم که 18گیگ گرفتم موندم تمام شد چکار کنم..
راستی فرشاد این گیگ 1000تومن رو از کجا باید گرفت؟ منظورت اون ترافیکاییه که محدودیت زمانی دارن؟ چون بقیرو که چک کردم هیچکدوم اینقدر نبود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)