من افتادم پدافند سمنان چرا همه میگن دهنت سرویسه ؟![]()
من افتادم پدافند سمنان چرا همه میگن دهنت سرویسه ؟![]()
مدرك تحصيلى شما چيست؟ بد بودن اب و هواي سمنان ، شما در هر فصل سال برويد اذيت خواهيد شد . و همچنين اخلاق و رفتار برخى پرسنل كادر اما توجه كنيد كه كلا دو ماه اموزشى در انجا خواهيد بود و اصل خدمت شما در يگانى است كه تقسيم مى شويد ، دوره اموزشى شما مسوليتى نخواهيد داشت و فقط كلاس خواهيد رفت ، شما خودتون را اماده كنيد براى بعد از اموزشى كه ممكنه در شرايط و موقيعت سخترى باشيد به هر حال هميشه در خدمت بدترين چيز جنگ اعصابه پس از الان جو منفى براى خودتون درست نكنيد
با سلام خدمت دوستان بنده گیلانی هستم ولی آموزشیم رو پادگان نیروی دریایی سیرجان افتادم که اول همین ماه باید برم ،میخواستم ببینم کسی تجربه یا اطلاعاتی درباره این پادگان داره که با ما به اشتراک بذاره یا نه . . .
ممنون
یه سوال مسخره هم داشتم با توجه به مسافت بالا (تقریبا 1280 کیلومتر) آیا بنده هم باس بعد از اینکه رسیدم پادگان دوباره چند روزی برگردم شهر خودم یا نه همونجا مارو نگه میدارن ؟(یعنی بخاطر یه لباس باس این همه راه رو برگردیم !؟)
Last edited by SaJJaD_BaRon; 12-04-2015 at 07:13.
آقا من زنگ زدم آتش نشانی میگه واسه امریه باید 24 ماه خدمت کنی!!! درسته این حرفش؟
در ضمن میتونم تمیدید کنم و اعزاممو بندازم عقب؟واسه تیرماه
همین که نیرو انتظامی نیفتی خودش یاید کلی خداروشکر کنی !!!!!
افتادی هتل هوایی !!!
سلام 01 ارتش تهران چطور است؟
سلام
با توجه به 21 ماه شدن سربازی
دیروز اخبار شبانگاهی 10 شبکه 3 گفت که متاهل ها دیگه هیچ گونه کسری خدمتی نخواهند داشت و همون 21 ماه رو میرند .
در مورد فرزند دار ها چیزی نگفت .
ممکنه به شما مرخصی بدند اما می توانید در پادگان بمانید
بله امریه ۲۴ ماه است می توانبد درخواست تمدید بدهید اما ممکنه با ان مخالفت هم بشه.
در یک کلام یکی از بهترین مزاکز اموزشی نزاجا.
تمامی کسری ها که قرار بود به متاهلین و افرادی که بچه دارند ، بدهند در هنگامی بود که خدمت ۲۴ ماه می شد و بزای این دسته افراد تسهیلاتی در نظر گرفته بودند اما با ۲۱ ماه ماندن خدمت به نظر می رسد که ان کسری ها کنسل شده باشد
سلام دوستان. من افتادم 01 نزاجا. می خواستم بدونم مدرک تک پسری واسه شرایط دار شدن چی ببرم؟ همین کپی شناسنامه پدرم کافیه یا چیز خاص دیگهای هم هس؟
پدر مادر خودتو همه رو هم باید ببری دادگاه برابر با اصل کنی
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)