آقا جون هر کی دوست دارین یکی به این سوال با دقت فراوان پاسخ بده
الان با LT+3 اسلیم که اومده برم لایو مشکلی پیش نمیاد؟کسی هنوز تست نکرده؟
آقا جون هر کی دوست دارین یکی به این سوال با دقت فراوان پاسخ بده
دوستان بنظر شما ارکید الان چند تومن ارزش داره تا بخرم ؟ فرض رو بر با هارد 120 و بدون هارد 120 بزارین
ساجد نیست تو هم هی پشت سر هم پست بدهوایسا میاد جواب همرو میده
مارو از بلا تکلیفی در میاره![]()
آپدیت از LT2+ به LT3 چقدر زمان میبره ؟!
طبق اخباری که من دارم ۱۰-۱۵ دقیقه.
همیشه خطر هست در لایو، اما فعلا که مثل اینکه خطر چندانی وجود نداره،اما هیچوقت امنیت ۱۰۰ درصد نیست!آقا جون هر کی دوست دارین یکی به این سوال با دقت فراوان پاسخ بده
بهتره این جور مسائل رو در فروم های رسمی اکس باکس دنبال کنید، با اینحال این موارد رو پیش برید، ببینید درست میشه؟ اگر هم درست نشد باید با اکس باکس ساپورت تماس برقرار کنید، به ساپورت سنتر سایت اکس باکس برید متوجه میشید.البته سعی کنید ابتدا cache سیستم رو ریموو کنید و امتحان کنید.استادان ارجمند
من بعضی بازیا رو میذارم یا میگه دیسک رو تمیز کن یا میگه کنسول رو رست کن یا میگه اصلا قابل خوندن نیست
همین 20 دقیقه پیش بازی تیکن رو گذاشتم جواب داد،حالا میذارم جواب نمیده و میگه قابل خوندن نیست
کنسول XBOX 360 Slim 250GB دارم
با درایور Liteon
بهتره بگم که اگر با انجام دادن مراحل زیر باز هم با مشکل روبرو شدید، متاسفانه باید به یک تعمیرگاه ببرید کنسول رو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همینطور لینک های زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OR
Article ID: 910798 - Last Review: December 30, 2011 - Revision: 20.0
خب گمونم ساجد داره امتحان میده نیست(انشالله موفق باشه)
یه روزه تاپیک سه صفحه جلو رفت!
سلام با اون آپدیتی که انجام دادین کپی خور دستگاه شما پریده.میبایست دوباره کپی خورش کنید.(تو پروفایلتون نوشتین ساکن USA هستین)تیم های ه-ک-ری که اونجا هستن کیت هایی ساختن که از اونها میتونید استفاده کنید و یا اینکه بفرمائید کنسولتون اسلیم هست یا فت تا اهنمایی مربوط به دوباره کپی خور کردن رو راهنمایی کنم.
LT+3 واسه اسلیم امروز اومده وقتی ریلیز میشه یعنی همه تست ها روش انجام شده نیازی نیست تائیده کسی رو بگیرید میتونید ریختن LT+3 رو انجام بدین.روش ریختن روی اسلیم و فت فرق میکنه در هر دو روش باید DVD KEY درایو رو داشته باشید.روش های هر دو کنسول موجوده منتهی اگه خودتون میخواید انجام بدین آموزش ها رو دقیق بخونید.کار روی کنسول های فت(آرکید هم فت هست)خیلی راحت تره چون کار سخت افزاریش کمتره.
بهترین روش برای ما همون روش سوزنی هست که اگه کمی دقت کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.(به هیچ وجه دستت نلرزه و سوزن به جای دیگه نخوره-من جای شما باشم به جای سوزن از سیم تلفن استفاده میکنم هم نازکتره هم رساناییش بهتره)
بسته به انصاف مغازه دار از 15 تومن هست به بالا.از فردا اکثر جاها میریزن برات.نیازی به تائید کسی نداره مهمترین تائید رو خود تیم ه-کر داده که ریلیزش کرده.
اگه LT+3 بریزی و بازی های جدید رو هم متناسب با LT+3 دوباره پچ کنی یا بخری(بگو برای LT+3 میخوام) اونوقت تا یه چند وقتی میتونی بری لایو!!زمانش اصلاً معلوم نیست شاید فردا و شاید ماه بعد مایکروسافت یه حرکتی بزنه که LT3 هم بدرد نخور بشه برای لایو گردی!!!
نوش که گیر نمیاد بنظرم اگرم گیر بیاد همون 300 تومن باشه.مگر اینکه فروشنده جماعت بخواد سو استفاده کنه.الان چون اسلیم ها هم ه-ک شدن نیازی به خرید کنسول فت نیست همون اسلیم رو بگیرید و کپی ش کنید فقط ممکنه فریمور کپیش چند روز (حداکثر 1 ماه) دیرتر از فت ها ارائه بشه.
کننده کار سرش خلوت باشه 15 دقیقه هم نمیشه.بسته به سرعت عمل و دقت و کار طرف دارههزینش هم از 15 تومن به بالا همون 15-20 تومن قیمت خوبیه.
تو تهران میتونید از سایت زیر استفاده کنید برای انجام کارتون.
ما که تهران نیستم !!!
ببریم بدیم به یکی ببینیم می تونه خرابش کنه یا نه !!!![]()
ممنون دوست عزیز اما چه جوری؟ لطفا راهنمایی کنید. اگه میشه لینک بدید.
(مدل x-box الایت)
Last edited by MatinSpider; 19-01-2012 at 10:15.
میدونم ارکید نوش نیست.میخواستم دست دوم بگیرم که ارزوتر باشه.پس اگه تا 300 تومن با هارد 120 بگیرم خوبه ؟نوش که گیر نمیاد بنظرم اگرم گیر بیاد همون 300 تومن باشه.مگر اینکه فروشنده جماعت بخواد سو استفاده کنه.الان چون اسلیم ها هم ه-ک شدن نیازی به خرید کنسول فت نیست همون اسلیم رو بگیرید و کپی ش کنید فقط ممکنه فریمور کپیش چند روز (حداکثر 1 ماه) دیرتر از فت ها ارائه بشه.
نه من گفتم نوش نیست اگرم نو باشه 300 تومنه!دست دوم که ارزونتره.منتهی باید دید دست دویی که پیدا میکنید بن نشده اشه و تمیز باشه آخه معمولاً کسی که فت تمیز داشته باشه بهیچ وجه از دستش نمیده تا اسلیم بگیره وقتی هیچ تفاوت خاصی ندارن.
تو نت بچرخی حدود قیمت دست دو دستت میاد.
والله شما اول باید DVD KEY درایوتون رو استخراج کنید(به روش سوزنی) بعد فریمور کپی شده LT+3 رو روی کنسول توسط برنامه جانگل فلشر بریزید و بعد هم بازی های جدید رو برای این فریمور پچ کنید.
البته تاپیک بالا نوشته فریمور LT1.9 که هیچ فرقی با بقیه LT ها نداره و LT2 وLT3 هم به همین روش رو کنسول های فت ریخته میشن.(الایت یکی از همین فت ها به حساب میاد)
پیشنهاد من:اگه تجربه کارهای اینچنین رو نداری خودتو به زخمت ننداز و ببر بده بیرون برات با 10-15 تومن میریزن.اگه میخوای یاد بگیری و هربار خودت این کار رو بکنی و هزینه نکنی(که من این رو به شخصه ترجیح میدم)اول اموزش ها رو انقد بخون تا حفظ بشی بعد انجام بده و نترس که اگه دقت کنی از نصب ویندوز هم راحت تره
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)