توی Evil 3 اون Nemesis واقعا وحشتناک بود ! هروقت هم میومد آدم هفت رنگ عوض میکرد !
مثلا توی ساختمون پلیس یادتونه وقتی از اون پله میومدی پایین ، از توی پنجره میپرید ؟!!!
اصلا قابل پیش بینی نیست .
راستی مگی جان این آلیس کیه ؟!
توی Evil 3 اون Nemesis واقعا وحشتناک بود ! هروقت هم میومد آدم هفت رنگ عوض میکرد !
مثلا توی ساختمون پلیس یادتونه وقتی از اون پله میومدی پایین ، از توی پنجره میپرید ؟!!!
مگه فیلماشو ندیدی .
الیس کاراکتر اصلی فیلم های اویله. یعنی بازیگر نقش اول.
آليس خيلي خوب بازي ميكنه ولي من موندم به بازيش چه ربطي داره اصلا از كجا اومده
اين آليس نقش اول توي فيلم رزيدنت اويلهتوی Evil 3 اون Nemesis واقعا وحشتناک بود ! هروقت هم میومد آدم هفت رنگ عوض میکرد !
در مورد نيمسيس هم بگم كه كاملا تاييد ميشه
كلا رزيدنت اويل 3 خيلي ترسناك بود
نه دوست من . هنوز فیلم هاشو ندیدم .
منم گفتم توی بازی شخصیتی به اسم آلیس نبود !
اگه اين اليسو تو يكي از نسخه هاي بازي قرار ميدادند بازي جالبي ميشد . يك شخصيت باقدرت ذهني بالا و حركات ماهرانه
آره بازیش قشنگه اسمش هم میلا یوویچ (یا موویچ) هست.
اگه جیل هم میومد نور علی نور میشد من هر چه فکر کردم رابطه ای بین کلر و کارلوس پیدا نکردم (البته تو بازی رو میگم).
آره . جای آلیس خالیه .
میگم این جیل کجاست ؟!
خبری ازش نیست ؟؟؟
از Re 3 به بعد فکر نکنم در سری دیگه ای از بازی ها بوده باشه .
خب در Resident Evil: UC به غیر از اینکه در سکانس هایی از قسمت های گذشته بازی می کنه ، نقشه اساسی در سکانس Umbrella's End به همراه کرس بازی می کنه . این بازی روایت نقاط مبهم resident evil های گذشته تا نابودی آمبرلا و بخش روسی اون در سال 2003 داره . 1 سال قبل از اینکه re4 اتفاق بیفته . فکر کنم کاپکوم برای ابهامات re4 بازی ای درست کنه ، البته حدس می زنم .
Last edited by redfild; 02-02-2008 at 01:55.
به نظر من جيل توي شماره 5 هست ميگيد نه نگاه كنيد! (البته وقتي اومد :دي )
منظورت Umbrella Chronicles هست ؟خب در Resident Evil: UC به غیر از اینکه در سکانس هایی از قسمت های گذشته بازی می کنه ، نقشه اساسی در سکانس Umbrella's End به همراه کرس بازی می کنه . این بازی روایت نقاط مبهم resident evil های گذشته تا نابودی آمبرلا و بخش روسی اون در سال 2003 داره . 1 سال قبل از اینکه re4 اتفاق بیفته . فکر کنم کاپکوم برای ابهامات re4 بازی ای درست کنه ، البته حدس می زنم .
خوب من که اونو بازی نکردم !
از کجا میدونی ؟ نکنه توی تریلر ها دیدی ؟!به نظر من جيل توي شماره 5 هست ميگيد نه نگاه كنيد! (البته وقتي اومد :دي )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)