سلام دوستان
ميخواستم اطلاعات رو از گوشي به طور كامل كامل حذف كنم از روي رم رو بلدم ولي از روي خود گوشي رو بلد نيستم چه كنم؟؟؟
سلام دوستان
ميخواستم اطلاعات رو از گوشي به طور كامل كامل حذف كنم از روي رم رو بلدم ولي از روي خود گوشي رو بلد نيستم چه كنم؟؟؟
دستت درد نکنه این روش خوبیه اما وقت گیره من خودم قبلا یک روشی داشتم الان جواب نمی ده اینجوری بود که
من قبلا بعد از وصل کردن گوشی با کابل به کامپیوتر در پی سی سوییت مسیج را باز می کردم بعد پیام جدید رو باز می کردم و پیامک رو کپی می کردم در اونجا در قسمت نام دریافت کننده یه چیز الکی می زدم بعد سند رو می زدم وقتی به گوشی مراجعه می کردم می دیدم یک مسیج در اوت باکس گوشی هست ( یعنی چون نام دریافت کننده بیخودی زده بودم پیام ارسال نشده بود و به اوت باکس رفته بود) و به راحتی به draft منتقل می کردم اما لان مسیج دیگه توی اوت باکس نمی ره
غیر از این روش نرم افزاری چیزی نیست که بشه این کار رو کرد؟
این کارو کردم فرقی نکرد
البته از وقتی مموری گوشیمو فرمت کردم این اتفاق افتاده .
بعد هم دو بار دیگه مموری رو فرمت کردم اما فرقی نکرد.
لطف کنین راهنمایی کنین.
سلام . .سلام دوستان
گوشیتون رو مستر ریست کنید ..
کد
#7370#* رو بزنید و بعد لوک کد گوشیتون رو بهش بدید . . اگه لوک کد گوشیتون رو تغییر نداده باشید 12345 هستش . .
با این کار سرعت گوشیتون هم بهتر میشه . .
موفق باشید .
خيلي ممنون
يه سوال ديگه هم داشتم من اطلاعات توي رمم در گالري نمايش داده نميشن حتما بايد برم از فايل مننجر تا بتونم اطلاعات رو ببينم
چيكار كنم؟؟؟؟
سلام . .خيلي ممنون
يه سوال ديگه هم داشتم من اطلاعات توي رمم در گالري نمايش داده نميشن حتما بايد برم از فايل مننجر تا بتونم اطلاعات رو ببينم
چيكار كنم؟؟؟؟
این که خیلی خوبه . . اینجوری هرکسی نمیتونه به اطلاعاتتون سریع دست پیدا کنه . .
این مشکل مثلا توی 6630 اعصاب منو ریخته بود بهم . .
موفق باشی .
<br />
<br />
شما هر نوع فایل رو در پوشه ای که خودش ایجاد کرده ریختی؟؟؟؟؟؟
مثلا عکس ها تو فولدر images و صدا ها توی sounds ????
اين درست............. اما اگه بخوام اينكارو بكنم هيدن ميكنم.............ولي مسئله چيز دگريست..... چون ميخوام بفرشمش و گوشيه ديگري بخرم ميخوام سالم باشه
بله ريختم.........
جواب این سوال رو کسی نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)