ولی بعضی ها هستن که چیت هم نمی زنن ولی با یه تیر هد شات می کنن
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
ولی بعضی ها هستن که چیت هم نمی زنن ولی با یه تیر هد شات می کنن
ببخشید بنده یک تاپیک برای درخواست مپ ایم ایجاد کردم کلی اومدن دعوام کردن که بابا تاپیک داریم برای کانتر !
حالا هم اومدم تو تاپیک مخصوص
اگر میشه مپ ایم همونی که جعبه هست (خاکی) و یکی در میون M4 و کلاشینکف قرار داره روی زمین ..
رو می خواستم اگر فهمیدید کدوم رو می گم برای دانلود بذاریدش ممنون میشم.
منم همونو میگم دیگه :ولی بعضی ها هستن که چیت هم نمی زنن ولی با یه تیر هد شات می کنن
مثلا من خودم دیدم که طرف از بالای Base A یه نفر رو از توی همون Ramp با اسلحه Dessert Eagle هدشات کرد !دوست من اون مپی که شما میخوای اسمش Match هست .ببخشید بنده یک تاپیک برای درخواست مپ ایم ایجاد کردم کلی اومدن دعوام کردن که بابا تاپیک داریم برای کانتر !
حالا هم اومدم تو تاپیک مخصوص
اگر میشه مپ ایم همونی که جعبه هست (خاکی) و یکی در میون M4 و کلاشینکف قرار داره روی زمین ..
رو می خواستم اگر فهمیدید کدوم رو می گم برای دانلود بذاریدش ممنون میشم.
من لینک دانلودی ندارم ولی اگه صبر کنی از یکی از دوستام میگیرم و واست آپلود میکنم .
در مورد اون تاپیک هم خوب کار شما اشتباه بوده دیگه !
تاپیک به این عظمت ، رفتی تاپیک جدید زدی!
آقا من يه سوال داشتم اينكه سنس موس در چه حدي باشه خوبه؟
و فرق m4 با silencer و بدون اون چيه ( جداي از بيصداييش ) و روي كدوم يكي باشه بهتره؟
مرسي
Sens ماوس هر چه كمتر باشه بهتره و راحت تر ميزنيد
من خودم بين 2 تا 2.5 ميذارم
M4 رو من هيچوقت صدا خفه كن نميبندم
اگه نبنديد تير ها پخش ميشه و قدرت ضربه بيشتر هست
اگه ببنديد قدرت تير ها بخاطر پخش نشدن كمتر هست ولي دقت يه كم بيشتر از نبستن هست
دوستان من این لینک رو دانلود کردم لینک دانلود بات هست اون طوری که من خوندم بات های قوی دارهولی من دانلودش کردم چیزی ازش سر در نیاوردم که چه طوری باید استفاده کرد شما هم یه امتحان کنید ببینید چیزی متوجه می شید که این فایل ها رو باید کجا کپی کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط بلدید غر بزنید آقا مپی که تو صفحه قبل گفتم رو کسی نداره ؟
این همه متخصص یکیشون نمی تونه مپ رو برام آپلود کنه ؟
اینم لینک:
بازم بگو این جا فقط غر می زننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اول باید بات قبلی رو deinstall کنی(نمی دونم چه جوری) بعد باید فایل ها رو تو پوشه valve کپی کنی(باید با پیغام overwrite مواجه بشی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من پیشنهاد نمی کنم این کارو بکنی چون من یه بار کردم و کانترم دیگه اجرا نمی شد. پیشنهاد می کنم فایل readme.html رو بخونی -> تو پوشه joebot
Last edited by mahdi_mbi; 11-11-2007 at 20:23.
بابا يكي يك كد تقلب هست كه نشانه وسط سفحه را كوچك مي كند آن را برايم بنويسيد ؟
متشكرم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)