با زدن ctrl1
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
با زدن ctrl1
بچه ها من دوماهه دارم دنبال پچ واسه زیروآور میگردم...
کسی لینک پچ ریبون رو سراغ نداره؟
یا یک پچی که کشتی به بازی اضافه کنه و ارتش ایران و روسیه رو هم اضافه کنه سراغ ندارین؟
1.04 چون توی این پتچ نمیشه از رمز و ترینر استفاده کرد.
برای همه خوبه برای اینکه این پتچ میتونه تو رو حرفه ای کنه در واقعه برای آنلاین بازی کردن عالیه چون که اگر کسی توی بازی رمز بزنه از بازی میاد بیرون.![]()
سلام
اسم اون پچ نیست مد هستش مدی به غیر از مد وار آر ماگدون وجود نداره که ارتش ایران داشته باشه ولی مد ریبورن ها کشتی دارند و مد rise of the red هم ارتش روسیه دارد بر ای دانلود بر ترین مد ها به ای ن آدرس بر وید (در 9 صفحه):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مدی تا بحال ساخته شده که بالای 21 تیم داشته باشه و همه تیم ها دارای هوش مصنوعی باشه
دوستان اخرین مدی که تابحال ساخته شده و عرضه شده اسمش چیه نامش و ادرس اش اگه لطف کنین ممنون میشم .
ببخشد پچ چه فرقی با مد داره؟ و این که این مدهایی که گفتین رو توی اون سایته پیدا نکردم!!!
دوستان یک مد هست به اسم جنگ عراق تو اون مد تیم ایران هم هست ولی تا بحال ادرس شو پیدا نکردم
دارم میگردم شما هم بگردید شاید پیداش کردین
سلام به همه دوستان جنرالی که هر کدوم واسه خودشون جنرالی هست تو زندگی دوستان اسم مدی که میگفتم تیم ایران هم داره restore justice هست دوستان میتونید پیداش کنین
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
این جا تا دلتون بخواد مد ژنرال هست:
فاصله های آدرس رو بردارینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)