آقا دم شما گرم!
ولي اين فرومه که گفتين رجيسترش بسته است و بدون رجيسترم نميذاره فايلاشو ببيني. چيکار کنم؟
آقا دم شما گرم!
ولي اين فرومه که گفتين رجيسترش بسته است و بدون رجيسترم نميذاره فايلاشو ببيني. چيکار کنم؟
سلام
آقا جریان این تورنت هایی که عکس جمجمه میاد کنارشون چیه ؟
یه تورنت 7-8 گیگی رو هفته پیش بدونه مشکل دانلود میکردم حالا که این هفته گزاشتم دانلود بشه بعد از چند دقیقه دانلود کردن عکس یه جمجمه میاد کنارش و از کار میفته سید هم بالای 50 تا داره
البته الان که دوباره یه چیزه دیگه رو تست کردم انگار همه فایل های تصویری اینطوری شدن !
همونطور که گفتم:
یعنی فعلا نمیشه ثبت نام کرد تا اطلاع ثانوی، حالا من بازم سوال میکنم ببینم راه دیگه ای برای ثبت نام هست یا نه.
آقا خيلي لطف ميکنيد. خدا عمرتون بده.
فقط يه چيزي: براساس تجربهاي که تاحالا بوده، معمولا هر چند وقت يه بار بازش ميکنن؟ (ميخوام ببينم چقدر ميتونم اميدوار باشم!!)
دوباره سلام.
آقا من چجوري ميتونم کاري کنم که تورنتها سر يه ساعت خاص دانلودشون شروع شه و مثلا 10 دقيقه بعد دانلود استوپ بشه؟
آيا با uTorrent ميتونم اينکارو کنم؟
ممنون ميشم.
این نرم افزارت چیه که چنین تمی داره؟
تصویر نرم افزارت رو بزار شاید بشه حدس زد
بله میشه
تو بخش تنظیمات بخش زمانبدی برین می تونین 7 روز هفته و 24 ساعت تنظمیات رو انجام بدین![]()
Oooh YeaH...!
به این میگن سرعت :
![]()
Last edited by Cleeev; 05-06-2010 at 12:20.
لطفاً تو یه هاست دیگه آپلود کن.این واسه ما فیل هستش.
یعنی چی؟؟لطفاً تو یه هاست دیگه آپلود کن.این واسه ما فیل هستش.
در ضمن چطور اینقدر سرعتت بالاست ... من همون فایلو دارم میگیرم منتها سرعتم 10 کیلو هستش..
هنوز شاخ دارم تا جواب بدی
فهمیدم البته فک کنم@@@ به خاطره تعداد Peer ها.
Last edited by kiuq; 05-06-2010 at 04:07.
ای تو روحشون... ساب دامینای اینم قیلتر کردن... oK جای دیگه آپش کردم و لینکو عوض کردم...
خوب اون سرعت توی کامپیوتر خودم نیست... تو سرورمه (VPS) که سرعت لینک مستقیمش تا 10MBps ـم میرسه...
این سرعتم فقط به خاطر تعداد peer ـهاش نیست بلکه به خاطر تعداد مناسب seeder ـها و peer ـهاش رو همه...
دانلود میکنم تو سرور، لینک مستقیم درست میکنم بعد با لینک مستقیم شبا با سرعت 120KBps دانلود میکنم تو کامپیوتر خودم...
من خیلی از تورنت دانلود میکنم و واقعاً برام سخت و کشنده ـس با این کیفیت کم اینترنتای مزخرف شبانه و ping داغونشون از تورنت دانلود کنم (اصلاً همین لفظ "فقط شبا رایگان" یعنی باید بیخیال تورنت بشی)... اصلاً با این اینترنتای محدود حجمی و مزخرف توی ایران نمیشه به خوبی با تورنت کار کرد و کلاً اسم Seeder شدنم باید از سرت خارج کنی... یه vps آدم میگیره خیال خودشو راحت میکنه... هم از تورنت نهایت حالشو میبری و دانلود میکنی و هم اینور با نهایت سرعت شبا دانلود میکنی تو کامپیوتر خودت...
![]()
Last edited by Cleeev; 05-06-2010 at 12:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)