چرا نمی تونی . با خط دایل اپ 24 هم می شه بازی کرد . البته اونجوری که بچه ها گفتن
چرا نمی تونی . با خط دایل اپ 24 هم می شه بازی کرد . البته اونجوری که بچه ها گفتن
پس قبول داری تو بازی های تک به تک راحت نمی شه butcher را زد . یه چیزی یادم اومد morphiling هم شانس بالایی برای زدن butcher داره به خاطر لول 6 اش.
تو بازی گروهی هم همچین اسون نیست جلوی butcher بایستند مگر اینکه طرف دوتاباز اساسی باشه
راستی شما چرا ان لاین بازی نمی کنید
یه تایپیک زدن که می گه با سرعت 20 هم میشه بازی کرد .از طریق تلفن و بدون لگ
کسانی که به این طریق بازی میکنن ( با خط تلفن ) خواهش میشه بعد از بازی Replay رو Upload کنن و لینکش رو اینجا قرار بدن تا هم نقاط ضعفشون مشخص بشه هم ما یه چیزی یاد بگیریم من این کارو
انجام دادم شما هم به راحتی میتونید .![]()
بای فعلا .
Last edited by MARSHAL_AOL; 06-11-2007 at 10:48.
خوب پس من اعلام امادگی می کنم فردا (روز تعطیل) با هر کسی که می خواد بازی کنم تا نقاط قوت و ضعف مون مشخص بشه
کاملا با شما هم عقیده ام
من با ADSL 128
Delay ام 2-3 سانیس بعد شما میگی با diul up 24 هم میشه بازی کرد
لطفا اطلاعات غلط ندید !!!!
کسی که این مطلب رو نوشته بود خودش میگفت Lag نداره منم امتحان کردم با دوستم مشکلی نداشت![]()
در ضمن شما اگه با ADSL 128 Delay دارید مال ISP هست یا مودم چون من با Dialup 40kb انلاین بازی میکردم تا همین 2-3 ماه پیش بدون lag و Delay فقط لتنسی بعضی وقتا میشد 200 همین
![]()
![]()
ببین عزیز از این شکلکا برای من نزار لطفا
دومن همه ی دوستامم با dsl مشکل delay رو دارن پس فقط من تنها نیستم
اخه مگه میشه با dial up لگو دیلی نداشته باشی
یه چیز میگیاا
سلام
کاملا موافقم با دیال میشه بازی کرد اما با لگ و دیلی
اونایی که میخان ان بازی کنن باید تو جی جی بازی کنن همین!!!!!
من داشتم پچ 49 رو بازی میکردم بعد یکی از یارا یه قورباغرو کشت یه علامت سوال داد !!!
کسی میدونه قضیه اون علامته چیه؟
من خودم حدس میزنم بشه با یه چیزایی ترکیب کرد ولی با چی نمیدونم؟
کسی نگه نستو از این حرفا اگه خواستید ریپلی میذارم!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)