سلام دوستان
سمنان کسی فیبر نوری گرفته؟
منطقه ما فیبر میدن دو هفتس درخواست دادم گفتش ۷-۸ روز دیگه میان برا سیمکشی ولی بعد دو هفته هنوز نیومدن.
راه حل چیه؟
سلام دوستان
سمنان کسی فیبر نوری گرفته؟
منطقه ما فیبر میدن دو هفتس درخواست دادم گفتش ۷-۸ روز دیگه میان برا سیمکشی ولی بعد دو هفته هنوز نیومدن.
راه حل چیه؟
ظاهرا مسیر فیبرکشی من خیلی زیاد هست چون باید از 3 کوچه رد بشه و خرابی هم پیش بیاد پول تعمیر رو باید خودم بدم، پیمان کار های مخابرات که الکی گفتن تا 80 متر رو مخابرات میده بقیش با خودت در حالی که خود رییس مرکز گفت همچین چیزی نیست اگر می تونید صبر کنید تا بیان انجام بدن، خلاصه موند تا یک با وجدان پیدا بشه برای ما فیبر بیرون رو بکشه چون بالاخره مخابرات پولش رو میده
اینم نتیجه ی مدیریت این مملکت هست که همه دندون تیز کردن برای پول نمیان کار مارو راه بندازن، من الان هم پول مودم رو دادم و هم پول فیبر کشی داخلی رو باید بدم + هزینه گزاف اینترنت در سال
بله از درپوشاش که فیبر نوری باید باشه حالا تو دل و رودش را من نمیدونممثل اینکه باید تا 200 متری تون اومده باشه اون نفر اولم که تقاضا داده باید مثل اینکه رضایت بده البته این از اطلاعاتیه که من همینجا بدست آوردم حالا دوستان واردتر هم میتونن توضیحات منو تصحیح و یا تکمیل کنن جالبه یکی از fat ها مربوط به ایرانیان نت هست شرکتی که در ابتدا قرار بود پروژه فیبر نوری را انجام بده که بعداً خود مخابرات فیبرکشی را در انحصار خودش گرفت
ایرانیان نت هنوزم فعالیت داره و من تماس گرفتم باهاشون که میگن فقط کرج فعالیت داریم و از های وب هم در مورد سرویس آذرخش پرسیدم گفتن فقط کرج و با ایرانیان نت همکاری میکنیم ما
مخابرات براش جور نشه شاید ازونور بتونه استفاده کنه
فاصله هاشون که همگی کمتر از50 60 متر هستش اینایی که عکسش رو گذاشتم. اون ایرانیان نتها مثل اینکه مربوط به های وب میشه . می خواستم بدونم ایا اون باکسهای دیگه که عکساشونو گذاشتم باکسی مربوط به فیبر نوری مخابرات هستش یا نه؟
آخه مثل اینکه اینایی که فیبرنوری های وب دارن زیاد راضی نیستن ازش. انگار فیبر نوری مخابرات بهتره سرعت و کیفیتش. دقیق نمیدونم دوستانی که این سرویسها رو دارن اگر اشتباه میکنم اصلاح کنن .
اخر سر اینکه اینکه گفتید اونی که اول گرفته باید رضایت بده یعنی چی دقیقا؟! چه ربطی به اون داره؟! مگه اون باکس صاحبش اون طرفیه که اول گرفته که باید رضایت بده؟ اصلا چطوری باید طرف رو پیدا کنم و ازش رضایت بگیرم؟!!! یعنی اگر باکس در خونه مون باشه و اونی که اول گرفته رضایت نده من نمیتونم از اون باکس سرویس فیبر نوری بگیرم؟!
Last edited by Bobby Sands; 06-10-2020 at 16:04.
دو تای آخری که آرم مخابرات داره روش در مورد رضایت هم من مطمئن نیستم چون خودم ندارم شما 10-20 صفحه آخر همین تاپیکو یه نگاه بنداز یا صبر کن دوستان واردتر بیان راهنماییت کنن
رضایت برا موقعیه که مثلا تو آپارتمان یکی گرفته باشه یه اسپلیتر میزنن سر سیمی که تو پارکینگ اومده به جفتتون بدن که دیگه لازم نباشه دومین کسی که داره از مخابرات سرویس میگیره سیمکشی به کوچه داشته باشه
کسی شماره یک پیمان کار با انصاف و کار بلد رو داره؟
اگر امکانش هست اینجا بذاره یا برام بفرسته شخصی دمتون گرم
من یه سال پیش رفتم ببینم میشه از مرکز مستقیم فیبر بکشن تا خونه رعیس مرکز یه نامه داد بدم هم کار طبقه پایینشون. مسول اون mdf اینا گفت خونتون کجاست گفتم کوچه کناری .بعد هم جواب رد داد گفت مثلا باید همین خونه های نزدیک باشی![]()
Last edited by david848; 09-10-2020 at 10:37.
اینطور که پیداست باید گیر سه پیچ بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)