مطمعا نمیتونه جای اینترنت براتون بگیره چون من هم مودم دارم هم تو گوشی تست کردم در ساعتهای مختلف سرویس زیاد قطع وصل میشه همچنین تو شبانه هم همینجوری
مطمعا نمیتونه جای اینترنت براتون بگیره چون من هم مودم دارم هم تو گوشی تست کردم در ساعتهای مختلف سرویس زیاد قطع وصل میشه همچنین تو شبانه هم همینجوری
بله میشه
==========
دوستان تو شهر های مختلف میتونن چک بکنن ببینن که ایرانسل داره از کدوم باند استفاده میکنه ؟
مثل اینکه باند 900 رو از صدا و سیما تخلیه کردن !!
اگر باند از 2100 به 900 تغیر پیدا کنه آنتن دهی خیلی بهتر میشه
اینم چنتا تست 3g ایرانسل از شهر بندرعباس
سرعت در مقایسه با جاهای دیگه فعلا که زیاد خوب نیست البته من پیج تست نکردم
این منطقه همش علامت H بود تا هدیش
دوستان سمت شرق هم اگه لطف کنن تست کنن خوبه
4راه فاطمیه
سمت یادبود
پشت هتل هما
![]()
کدش چیه دوست عزیز تا من بزنم فرکانس رو ببینم گوشی من گلکسی اس 3 هست
شما که درخواست چک میدید کد یا نرم افزارش هم معرفی کنید
چه مصرفی داره 3g
بسته نداشتم واسه همین تستای بالا یه 2 تومنی شارژ کردم با همین نرم افزار 3 تا تست که گرفتم شارژم صفر شد!!
تا اونجایی که من میدونم رو فرکانس 900 پهنای باند کم میشه اما پوشش بیشتر میشه، استانداردش همون 2100
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوست عزیز، 7 و 21 مگابیت سرعت های اسمی (Peak) هستند که فقط در شرایط آزمایشگاهی به دست میان، سرعت پرکتیکال و عملی شبکه های وایرلس (موبایل) در شرایط اتن دهی خوب* و با فرض تعداد کم یوزر، 1/4 تا 1/2 سرعت اسمی آنها خواهد بود.
داداش باند 900 باند استاندارد GSM هستش..صدا و سیما 700 استفاده میکنه که LTE روش فعال میشه تو کشور های دیگه مثل کره جنوبی ( LTE-A )الان باند 900 رو 2G ایرانسل و همراه اول داره خیلی وقته استفاده میکنه!
نه دوست عزیز...تا پهنای باند 300 مگابیت ، فرکانس تاثیری نداره روی سرعت ... بستگی به الگوریتمش داره و میزان پهنای باند رادیویی به Mhz .. چون مثلا LTE-A که الان تو کره جنوبی و یسری کشور های اروپایی راه افتاده از باند 700 با پهنای باند رادیویی 120mhz برای پهنای باند 300 مگابیت استفاده میشه
...
کسانی که میخوان فرکانس رو ببینن که رو چیه...بسته به نوع گوشیشون باید وارد Service Mode بشن...سامسونگیا از کد #1100#* استفاده کنن.![]()
برای ال جی رام ۴.۴.۲ کدش چیه؟ پیداش نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)