فکر کنم باتریت شارژ نداره یه باتری فول شارژ بزن امتحان کن!
فکر کنم باتریت شارژ نداره یه باتری فول شارژ بزن امتحان کن!
سلام به همه برو بکس آقا ی s302 هست که مثلاوقتی باطریش می شه 1 درصد هشدار می ده ولی صدا نداره فقط می نویسه یا مثلا وقتی واسش بلوتوس میفرستن اصلا صدا بر نمی اره فقط روی صفحه نماید می گه قبول می کنید یا نه چرا اینجوری ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی همه ی گوشی های جدید سونی اریکسون اینجوری ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------
راستی صداش هم ی کم کمه راهنی نداره صدای گوشی بره بالا تر؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشیم k800 هستش... شارژ نمیشه .. هندز فری هم قبول نمی کنه ! اون قسمت پایین عوض شدنی هست ؟ چقد خرج داره؟
گوشي پدرم اينطوري شد
سوكتش رو عوض كرد
6000 ازش گرفتن
اول با يه مسواك تميزش كن شايد خوب شد
دستت درد نكنه درست شد
يه دنيا ممنون
من تو یه سایت خوندم که اگر بری تو مشخصات گوشی (* > * >> * < * > * ) منظورم منوی مخفی اون هست و وارد قسمت service infoبشید بعد داخل software info وارد شوید در خط سوم اگر EROMرا مشاهده کردیدیعنی در ایران FLASH شده در غیر اینصورت در کارخانه FLASH شده است. حالا من می خواستم ببینم که آیا واقعیت داره یا نه ؟
سلام استاد من این برنامه A2_Media_Skinner.rar که برای رنگبندیه پلیره گوشی هست رو گرفتم رنگهاشو هم همونجور که دوست داشتم تغییر دادم حالا یه مشکل هست چجوری فایلشو درست کنم بریزم تو گوشی باید با a2 این کارو بکنم اگه میشه یه توضیحی بدید چون من تا حالا این کارو نکردم ولی برنامه a2 رو دارم و تا حدودی باش کار کردم.![]()
سلام
یه سوال داشتم ایا s500 به w580 تبدیل میشه یا نه؟
سلام
طبق اين ليست بله تبديل ميشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من این پست رو 3 یا 4 روز هست نوشتم کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)