با توجه به این چیزایی که گفتی یکی از ترمینال هایی که بین راه هست مشکل داره ... یه تلفن هم به اسپلیتر وصل کن ببین وقتی گوشی میداری صدای خش خش میاد ؟؟؟
با توجه به این چیزایی که گفتی یکی از ترمینال هایی که بین راه هست مشکل داره ... یه تلفن هم به اسپلیتر وصل کن ببین وقتی گوشی میداری صدای خش خش میاد ؟؟؟
سلام
من یه مشکل عجیب دارم.
تا وقتی که پی سی (با کابل لن به مودم وصله) روشن نیست نویز خط خوبه و خطم روی 6 مگ ست میشه ولی همینکه پی سی رو روشن میکنم چراغ ADSL خاموش میشه و بعد بخاطر نویز روی 2 مگ ست میشه! نظرتون چیه؟
پهنای باندی که نوسان داره از نویز خط هست
یه سیم مستقیم از دم در برای مودم ببر بدون اسپلیتر
رو تلفن هم اسپلیتر سالم بزار
شما اصلا نخوندی من چی نوشتم
از دم در سیم کشیدم
میگم چرا زمانی که پی سی روشن میشه اینجوری میشه؟!
فکر کنم وقتی مودم به کامپیوتر وصله روی power سیم تاثیر داره ... چون منم تقریبا قبلا همینجوری بودم ... واسه اینکه مودم بیشتر پهنای باند بگیره سیم لن میکشیدم .. وقتی لینک میگرفت وصل میکردم یهو snr میومد پایین ولی لینک نمیپرید ...
بدنه کیس برق دار شده؟(با فاز متر تست کن) اگه اینطوریه بدنه کیس رو به سیم ارت وصل کن یا خودت به زمین مرطوبی، لوله فلزی ای ،توی دیواری جایی از زمین وصل کن ببین بازم نویز خطط بالا میره؟
مطمئن شدی کابل لنت مشکل نداره؟ یعنی با یه کابل لن دیگه تست کردی؟
خط دوم از های وب دم در تست کردم اس ان ار ۱۴ می باشد که تفاوت انچنانی با منزل ندارد. به نظر دوستان اهل فن مشکل از کحاست؟چرا یک خط اس ان ار ۲۲ دارد و ۱۰ مگ و خط حداکثر ۱۱ و ۸ مگ اینمه تفاوت کجاست؟
ایراد از خیلی جاها میتونه باشه ، از مرکز مخابراتی و فیوز گرفته تا پورتی که هست و یا سیم کشی و جعبه تقسیم بیرون تو کوچه که هیچ کدوم اینا در حیطه شما نیست که بهشون دسترسی داشته باشید
ولی برای کم کردن نویزتون فقط میتونید از چند نویز گیر به صورت متوالی استفاده کنید تا بتونید روی اون خططون هم 12 مگ بگیرید
راه حل اینها ؟آیا یک خط دیگر بخرم مشکل حل میشه یا اونم مثل این نویز داره؟
دوستان وسوسه شدم خطم بیارم رووو 4 مگ ... بنظرتون میرزه زنگ بزنم بگم بیارن روو 4 ... سرویس نامحدود دارم الان سرعت دانلود 230 هست ... بیارم روو 4 میشه 400 ...
![]()
Last edited by arashsard; 10-09-2014 at 13:02.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)