راستی دوستان توی نصب ویندوز قسمت پارتیشن بندی بیشتر از 3 تا پارتیشن نمیشه ساخت!!!
کدوم برنامه رو پیشنهاد میکنید تا پارتیشن هام رو اضافه کنم؟
راستی دوستان توی نصب ویندوز قسمت پارتیشن بندی بیشتر از 3 تا پارتیشن نمیشه ساخت!!!
کدوم برنامه رو پیشنهاد میکنید تا پارتیشن هام رو اضافه کنم؟
دوستان لطفا این جا به غیر از بحث در مورد خودِ دستگاه در مورد مواردی مانند
نحوه اجرای بازی و نحوه نصب برنامه و اکتیو کردن ویندوز و.......... سوال نکنید خواهشا.
![]()
واسه تست گفتم .. چون این دوتا جزو سنگین ترین و با کیفیت ترین بازی ها حساب میشن
ولی اگه گیمر حرفه ای نسیتی ... Pes2013 - Nba2k13 - Nfs Ms2 - اینا خوبن
راستش من این لپ تاپ رو برای 3دی مکس و رندر گیری و وی ری میخوام کانفیک آی 7 با رم 8 کش 6 جواب میده؟بعدش راستی من با ویندوز 8 کار نکردم چه جوریه ؟برنامه های قدیمی رو ساپورت میکنه؟
میشه بگید کجا سوال کنیم؟
تاپیک جدید بزنیم عایا؟![]()
مگه ویندوز ۸.۱ اومده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
فقط و فقط EaseUS Partition Master...
منم 10 تا برنامه برا پارتیشن بندی تست کردم ولی فقط همین کارمو راه انداخت،تازه بدون ریست و آنی...
خیلی وقته اومده..!!
فعلا تو کینگ 2014 هست ولی میشه به فروشنده گفت تا ازش برات رایت کنه،البته اگه آدم خوبی باشه...
من الان یکی برام میخواد رایت کنه،با 4 تومن...
فردا میرم احتمالا ازش میخرم...
اگرم گیر نیوردید صبر کنید تا تکیش بیاد...
دوستان عزیز یه نظر سنجی !
آپلود نرم افزار مورد نیاز برای درست کردن مشکل Cyberlink One Key Recovery ( همونی که تو سی دی لپ تاپه و فعلا کسی نتونسته باهاش بک آپ بگیره .البته جز خودم) +Windows 8 Pro X64 Lenovo OEM ( همونی که دوستان نمی خواستن 900 تومن پول بدن
) تمام شد . الان اگه دوست داشته باشین می تونم لینک دانلود + آموزش رو قرار بدم .
به دلیل اینکه هر کدوم یه مبحث جداگونه هستش ، و صد البته مخصوص همه لنوو ها هستش ، به نظرتون تو این تاپیک قرلر بدم یا تاپیک جداگونه ؟ ( در صورتی که می گین تاپیک جداگونه جاش رو هم بگین من جای خوب پیدا نکردم ! )
با تشکر !![]()
Last edited by Public Enemy; 25-08-2013 at 22:44.
نمایش مشخصات کامل لپ تاپ و نمایش دمای سی پی یو رو توسط چه برنامه ای انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)