بفرمایید البته این نسخه 3 تا پوسته داره که من از پوسته مدرنش استفاده میکنم و عکس اون رو گذاشتم
بفرمایید البته این نسخه 3 تا پوسته داره که من از پوسته مدرنش استفاده میکنم و عکس اون رو گذاشتم
اصن نابود شدم با این عکسای نسخه 7خیلـــی خوبــــه! من امشب نصب میکنم
دوستان تغییرات نسخه 7 رو هم بفرمائید چی هستن
سلام خدمت دوستان عزیز
خب ظاهرا نسخه بتای 7 منتشر شده و خیلی سریع چند نکته را عرض کنم:
اول در مورد نسخه فارسی:
نسخه فارسی هنوز مشکلاتی داره و در حال بهبود است ( مثلا وب سایت فیلترینگ تبدیل میشه به وب فیلتر) و در مورد نسخه فارسی جای نگرانی وجود نداره، همه چیز دست ماست و در واقع من یک گام از این نسخه ارائه شده جلو تر هستم.... اینو عرض کردم به دلیل اینکه بهبود و تغییرات گام به گام انجام میشه و در طول تست نسخه های قبلی که در اختیار گروه ستاره کومودو قرار داده شده دائما تغییراتی داشتیم که به نسبت آن؛ مجبور بودم در نسخه فارسی هم تغییراتی انجام بدم.
اما اگر نظر خاصی داشتید دریغ نکنید.
در مورد این نسخه:
فراموش نکنید که این فقط یک نسخه بتا و ازمایشی است بنابراین میتونه ناپایدار و دارای ایراداتی باشه بنابراین اگر قصد نصب و تست را دارید، سعی کنید روی یک ویندوز مجازی نصب کنید. هر چند من همیشه روی سیستم اصلیم نصب کردم ( یه جوریهایی باید این کار را میکردم) ولی شما روی ویندوز مجازی نصب کنید.
اپدیت: برای انجام آپدیت اولیه از همان اپدیت نسخه 6 کپی بگیرد و استفاده کنید.
ویروسکوپ:
یادمون باشه که اگر ما یک نردبان 100 پله ای داشته باشیم ویروسکوپ الان روی پله اول هست..... در واقع در طول سال 2014 ویروسکوپ تقویت خواهد شد.
وب فیلتر:
ایشون هم در همان وضعیت قرار داره و نیاز به تقویت داره....
هر گونه ایراد + هر گونه پیشنهاد را میتونید در همین تاپیک بیان بفرمایید.
سلام دوستان و مخصوصا عرض ادب به آقا علی
این مشکل بخاطر چی هستش؟
نمیتونم فایل برای کومودو ارسال کنم!
![]()
سلام
بله خیلی وقته اینجوری هستش از اینجا اقدام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کافیه لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو بذارید خودشون بررسی و اضافه میکنن البته حدود 5-6 روزی میشه کم کار شدن احتملا به دلیل تغییرات روی دیتابیس باشه برای ست شدن با نسخه 7 و گرنه قبل این یک هفته تا توی تاپیک لینک رو میزدی فورا اضافه می شد
سلام
تشکر از جناب کاوه بابت توضیح.
این مشکل خیلی بدی هست و چند وقت میشه که کومودو گرفتارش شده...... امیدورام تا نسخه نهایی فیکس بشه.....
واقعا ارسال یک فایل مشکوک برای کومودو میتونه خیلی مهم باشه..... همه نمونه ها را نمیشه از روی نت جمع آوری کرد.... برای شناسایی سریعتر برخی نمونه ها ؛ باید درصدی از این موارد که با تاخیر روی نت پخش میشن، قبل از اون از روی سیستم کاربر دریافت بشن.
من به این مشکل درجه خیلی حاد میدم!
البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان تمامی نمونه رو من و پوریا عزیز ارسال کردیم این پست ها رو بینید دقیقا نمونه های شماست
چیکار کنم به حالت اولش که نصب کردم برگرده؟؟
یکم قاطی کرده بعضی وقتا اجازه وصل شدن به اینترنتو نمیده !!!!
سلام به همگی دوستان
من امروز ویندوز عوض کردم... بعدش که COMODO رو نصب کردم موقع نصب error داد
installation failed.
دوبار این خطا رو داد بعدش که ok کردم نصب ادامه پیدا کرد...
الان چطور میتونم بفهمم کومودو مشکل داره یا نه ...؟؟؟؟
یه بار هم uninstall ش کردم دوباره نصب کردم باز هم همون error رو داد...
من نصب کردم بدون مشکل
در نظر اول باید بگم به نظرم کمودو سریعتر اجرا میشه
پوسته مدرن که متناسب با ویندوز 8 طراحی شده خیلی جذابه
قسمت مشاهده ارتباطات که یکم درهم برهم بود خواناتر شده/ البته هنوزم وقتی بخوای ارتباطات رو ببینی خود کمودو هم اجرا میشه که یک اشکاله
این ویروسکوپ/ویروسکوب هم که جدید اضافه شده ظاهرا چیز خوبیه!
فونت نرم افزار هم شده تاهوما/ الله اکبر!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)