تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 293 از 328 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دقیقا. ولی قرار نیست هرکسی که دنبال نیاز جنسیش بره به این سرنوشتی که میگید دچار بشه. بنظر میرسه شما فکر میکنید هرکس ازدواج نکنه و بره سراغ رابطه ی جنسی دیگه قراره زندگیش تو یه سیکل معیوب بیفته و هرروز با یک نفر بگرده.

بازهم پیشفرض قبلی خودتون رو به کار بردید که هرکی ازدواج نکنه دنبال هرزگی رفته پس بهتره آدم بره بچه بزرگ کنه تا به میل جنسیش برسه. نکته ی دیگه اینکه شما هرروز غذا میخورید آیا این یعنی در سطح اولیه ی نیازتون به خوراک موندید و به سطوح بالاتر نرسیدید؟!
    نیازهای اولیه در تمام لحظه لحظه های زندگی ما وجود دارن و نیاز به ارضای اون ها به معنای موندن در اون سطح نیست بلکه ناکام گذاشتن این نیازها حواس و تمرکزتون رو به سمت خودشون جلب میکنن. مثال ساده اش مثل وقتیه که بسیار گرسنه هستین و تا سیر نشین نتونین رو درس خوندن تمرکز کنین. در سطح یک نیاز موندن مسئله ی ما نیست, جواب مناسب به نیاز دادن و به سمت نیازهای بعدی حرکت کردن هدف باید باشه.
    کسی که داره بخاطر نیاز جنسی ازدواج میکنه کار اشتباهی میکنه هرچند ازدواجی که انجام میده بهترین گزینه باشه.

علم روانشناسی و جامعه شناسی خلاف نظر شما رو دارن: برطرف کردن نیازهای پایه همیشه سبب حرکت انسان به سمت نیازهای بعدی و بالا رفتن به سمت انسانی کامل تر بودنه. مگه اینکه شخص دارای بیماری و مشکلاتی باشه که در اینجا اقلیت به حساب میاد و بحث ما روی نرمال های جامعه است.

این نظر شخصی شماست ولی کسانی هم هستن که نظر متفاوتی داشته باشن

من متوجه حرف شما هستم و مطمئنا ازدواج نمیتونه فقط به یک علت شکل گرفته باشه و اونم رفع نیاز جنسی باشه اما اونچه جامعه داره به ما نشون میده اینه که با برطرف شدن این نیاز بطور مشخصی سطح ازدواج رو به پایین تر از قبل رسونده پس یه اهرم فشار درمورد رابطه ی جنسی و ازدواج قطعا وجود داشته که نمیتونیم چشممون رو به روش ببندیم.
    انسان کمال جو همیشه و هرلحظه نیاز داره که نیازهای اساسی و پایه اش رو برطرف کنه همونطور که در لحظه ای که نفس نکشید میمیرید و این نیاز همیشه با شما خواهد بود! موضوع در شکل برطرف شدن نیازه و اینکه بدونین رفتار شما حتی اگه به هدفی متعالی و پر منفعت داره شکل میگیره علل زمینه ی این رفتار چی هستن؟
    ازدواج یک گزینه است نه تنها گزینه!
    ممنون ...

ولی ...

در جملات اولتون گفتید که کسی ازدواج نکنه میره دنبال یه مسیر دیگه -- میشه اون مسیری که،،، به هرزگی کشیده نخواهد شد و در عین حال ثبات هم داره یعنی از این شاخه به اون شاخه نمی پری و بالاخره با یکی تفاهم میرسی ،،، رو بیشتر روشن کنید؟

در ضمن ناگفته نماند انسان ممکنه یک مدتی رو در یک سطحی بماند مثلا فقط هدفش ارضای نیاز اولیه جنسی باشه و با افراد زیادی و تا یک مدتی رابطه جنسی داشته باشه ولی این لزوما به این معنا نیست که شخص بفکر ازدواج نیفته، ممکنه این نیاز و در خودش احساس کنه بهتره دیگه با یکی بمونم و دیگه خسته شدم

اساسا گذر از سطحی به سطحی بالاتر یکسری آمادگی هایی میخواد چون واقعا داری یه پله بالا میری و کاملتر میشی پس باید به یک درک هایی هم برسی ... درک های مهم و سرنوشت ساز
    ازدواج هم مشخصه یعنی زوج شدن یعنی در کنار یکی موندن تا بشه یکسری از اون نیازهای بالاتر لزوما برطرف بشه این خودش مقدماتی میخواد ... روح و روانی میخواد ...
    مثلا فرزندان نیاز به حضور مستمر پدر و مادر دارند تا به ثمر بشینند

حالا این زوج شدن ممکنه حالاتی داشته باشه ولی لازمه ش زوج شدنه وگرنه درجا زدن نمیشه آیا؟ دائما در سطوح اولیه سرگردان موندن ... حالا سطوح بالاتر بماند ... انسان متعالی و خودیابی و ...

*** من که هستم؟ ... از کجا آمدم؟... و به کجا میروم؟ ***
    Last edited by Masoud-2014; 07-08-2017 at 12:12.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون ...

ولی ...

در جملات اولتون گفتید که کسی ازدواج نکنه میره دنبال یه مسیر دیگه -- میشه اون مسیری که،،، به هرزگی کشیده نخواهد شد و در عین حال ثبات هم داره یعنی از این شاخه به اون شاخه نمی پری و بالاخره با یکی تفاهم میرسی ،،، رو بیشتر روشن کنید؟

در ضمن ناگفته نماند انسان ممکنه یک مدتی رو در یک سطحی بماند مثلا فقط هدفش ارضای نیاز اولیه جنسی باشه و با افراد زیادی و تا یک مدتی رابطه جنسی داشته باشه ولی این لزوما به این معنا نیست که شخص بفکر ازدواج نیفته، ممکنه این نیاز و در خودش احساس کنه بهتره دیگه با یکی بمونم و دیگه خسته شدم

اساسا گذر از سطحی به سطحی بالاتر یکسری آمادگی هایی میخواد چون واقعا داری یه پله بالا میری و کاملتر میشی پس باید به یک درک هایی هم برسی ... درک های مهم و سرنوشت ساز
    ازدواج هم مشخصه یعنی زوج شدن یعنی در کنار یکی موندن تا بشه یکسری از اون نیازهای بالاتر لزوما برطرف بشه این خودش مقدماتی میخواد ... روح و روانی میخواد ...
    مثلا فرزندان نیاز به حضور مستمر پدر و مادر دارند تا به ثمر بشینند

حالا این زوج شدن ممکنه حالاتی داشته باشه ولی لازمه ش زوج شدنه وگرنه درجا زدن نمیشه آیا؟ دائما در سطوح اولیه سرگردان موندن ... حالا سطوح بالاتر بماند ... انسان متعالی و خودیابی و ...

*** من که هستم؟ ... از کجا آمدم؟... و به کجا میروم؟ ***
    کاش میرفتن دنبال مسیر دیگه
    بیشتر بخور و بخواب در منزل پدری دارند و بقول دوستمان مثل پادشاه و ملکه زندگی میکنن!

بنظر من کسی که نمیخواد ازدواج کند یا اصولا با ازدواج کردن مخالفت دارد،زندگی مجردی داشته باشد عزت بیشتری دارد

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

3. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

کاش میرفتن دنبال مسیر دیگه
    بیشتر بخور و بخواب در منزل پدری دارند و بقول دوستمان مثل پادشاه و ملکه زندگی میکنن!

بنظر من کسی که نمیخواد ازدواج کند یا اصولا با ازدواج کردن مخالفت دارد،زندگی مجردی داشته باشد عزت بیشتری دارد

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    آخه مگه میشه آدم دستپخت مادرش رو ول کنه؟ امشب ماکارونی داریم...کاش میشد 1 بشقاب برات بکشم بخوری...از خونمون بیرون نمیرفتی دیگه..عاشق دست پخت مادرم میشدی..ته دیگ برات میزاره حالشو ببری...

بعدم چون شما دکتری ..2-3 تا لیموترش برات آب میگیره با آب مخلوط کن بخوری که اون ته دیگ کبدت رو چرب نکنه...دیگه فیض کامل ببری

5. 5 کاربر از vahid484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون ...

ولی ...

...
    شما صفحات این تاپیک رو بخونین تا متوجه بشین بارها و بارها بحث چطور از کاهش میزان ازدواج به افزایش فساد و بی بند و باری جنسی کشیده شده درحالیکه بحث من و شما این بود که ازدواج فقط بعلت نیاز جنسی نیست ولی به وسط آمدن بحث نیاز جنسی وقتی از کاهش ازدواج صحبت میشه کاملا داره نشون میده چقدر از نظر اغلب اشخاص این دو مبحث بهم بشکل واضحی پیوند خوردن.
    صحبت کردن در این مورد دیگه برای شخص من نخ نما شده اما همونطور که شما یاد میگیرید نیازهای اولیه ی خودتون مثل خوردن و دفع کردن رو کنترل کنین درمورد نیاز جنسی هم چنین قدرتی رو دارین و لازم نیست تنها راه نجات از هرزگی و بی بند و باری رو در ازدواج جستجو کرد.
    ازدواج نوعی رشد و تکامل در ارتباط با جنس مقابل و برطرف کردن نیاز دوست داشتن و دوست داشته شدنه هرچند که این به این معنا نیست که کسی که ازدواج نکنه به چنین رشدی نرسیده. اونچه من تنها از خوندن صفحات این تاپیک بهش رسیدم اینه که چقدر کسانی که موافق ازدواج هستن این گزینه رو تنها گزینه و اجباری در مسیر زندگی هر انسانی میبنن نه انتخابی که بر اساس شرایط معنا پیدا میکنه.
    کسی از سواستفاده هایی که از ازدواج شده صحبتی نکرده. تفاوت های فرهنگی و سنی وحشتناک و اجبارهای سنتی ای که بخصوص از طرف مردان سالها و سالها به اسم ازدواج به زنان خورانده شده هیچوقت مسئله نبوده. بچه هایی که وسیله ی ارضای جنسی پدر و حتی برادرشون بودن و هستن! اینکه گاهی نداشتن پدر یا مادر از داشتن پدر و مادری که بودنشون مشکلات شخصیتی در کودک ایجاد میکنن بهتره, و مشکلاتی که حل نشده باقی میمونن قرار نیست با ازدواج یا بچه دار شدن حل بشن!
    شما فکر میکنین این ها مسائل امروز ازدواج در جامعه ی ما نیست و من میگم کاملا هست!
    بسوزید و بسازید شعار ازدواج های دهه های گذشته بود و الان که زن و مرد به شکل افراطی به مشکلات حساسیت نشون میدن و راه حل رو در طلاق میبینن عجیب شده درحالیکه برای کسی عجیب نبود و نیست اگه مرد یا زنی با وجود مشکلات عدیده ازدواجش رو تحمل کنه. مشخصه کسی به بررسی ارتباط این موضوعات علاقه ای نداره هرکس علاقه داره فقط خواست خودش رو بهترین خواست بدونه و به کرسی بنشونه.
    ازدواج چطور میتونه انقدر چهره اش خوب نشون داده بشه وقتی مثل هر راه حل و انتخاب دیگه ای امکان نداره پر از مشکلات و عوارض نباشه و همه ی این ها فقط و فقط به این اسم که تنها راه نجات بشریت از فساد جنسیه؟!
    اگه قرار باشه همه رو با یه چوب بزنیم و برای همه یه نسخه بپیچیم پس تفاوت های فردی و شخصیتی کجا میرن؟!
    چطور میشه به روشی اعتماد کرد که قراره همیشه یک گزینه داشته باشه و حتمن هم اون گزینه از نظر خیلی ها بهترین گزینه ی ممکن باشه؟!
    برای انتخاب باید فکر کرد و همه چیز رو سنجید. ازدواج هم همینطوره. انتخابیه که براش باید فکر کرد و ریسک کرد و سعی کرد که هم درست واردش شد هم به بهترین شکل منیجش کرد و درصورتیکه با تمام این ها به نتیجه نرسید پذیرفت که این انتخاب هم مثل هر انتخاب دیگه ای میتونه شکست بخوره.
    انتخاب آگاهانه انتخابیه که توش گزینه ی "نمیخواهم" به اندازه ی گزینه ی "میخواهم" روزی میز و قابل دسترس باشه.

7. 9 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

1 مشکل بزرگ مردم ایران وابستگیه .تو کشورهای غربی بچه از 18 سالگی جدا میشه و میره دنبال کار و زندگی خودش ولی تو ایران به دلیل وابستگی که بین افراد خانواده هستش و مادر و پدر روی همه چی فرزندشون نظارت و دخالت دارند مستقل شدن دیر اتفاق میفته یا اینقدر بچه وابسته بار میاد که به سختی میتونه مستقل بشه!

مادر من به جا ی اینکه بگه برو خودت برای خودت غذا درست کن تا بتونی راحت مستقل بشی..میگه بچه باید غذای مادرش رو بخوره تا مریض نشه ..خوب مادرم منو وابسته بار آورده..

یا اینکه تو خرید لباسهام حتما مادرم باید نظر بده..

9. 2 کاربر از vahid484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

1 مشکل بزرگ مردم ایران وابستگیه .تو کشورهای غربی بچه از 18 سالگی جدا میشه و میره دنبال کار و زندگی خودش ولی تو ایران به دلیل وابستگی که بین افراد خانواده هستش و مادر و پدر روی همه چی فرزندشون نظارت و دخالت دارند مستقل شدن دیر اتفاق میفته یا اینقدر بچه وابسته بار میاد که به سختی میتونه مستقل بشه!

مادر من به جا ی اینکه بگه برو خودت برای خودت غذا درست کن تا بتونی راحت مستقل بشی..میگه بچه باید غذای مادرش رو بخوره تا مریض نشه ..خوب مادرم منو وابسته بار آورده..

بعضی صحبتها به ظاهر خیلی جالب و شدنی میاد و بنظر میاد خیلی مفهومی باشه اما در باتن عملی نیست، منطقی نیست.

بچه های غربی چنانن و چونونن چون غربین. اونها عقایدشون فرق میکنه. نگاهشون فرق میکنه، افکارشون فرق میکنه، فرهنگشون فرق میکنه. شرایط سنی اونهارو باید با موقعیت همون کشور خودشون سنجید. بچه های غربی رو با همون غربی ها باید مقایسه و محاسبه کرد و ایرانی هارو با همون ایرانی ها...
    نمیشه این دوتارو با هم مقایسه کرد.

اینکه اونها به نتیجه بهتری رسیدن قابل قبوله اما اینکه ما هم دقیقا آخرین پارارمتر رو به شیوه اونها تغییر بدیم کاملا غلط.
    برای اینکه به نتیجه اونها برسیم بایستی همه اون افکار و نگاه و عقیده و فرهنگ رو مثل اونها کنیم و بعد پارامتر 18 سالگی رو برای بچه ها اعمال کنیم. بعد سبک استقلال غربی رو پایه گذاری کنیم.

عشق و علاقه مادر ناشی از ذاتشه و هر چیزی یک ذاتی داره. این ذات تو کشورهای مختلف متفاوته و باز هم به همون سبک نگاهها و عقاید و فرهنگها بر میگرده و عشق و علاقه مادری در زمینه های دیگه ای بروز میکنه که ممکنه از منظر ما بی فرهنگی باشه. اما چیزی که مسلمه، این ذات حذف شدنی نیست و اگر تلاش به حذفش کنیم عواقبش هم شامل حال مادر و هم فرزند میشه. مثل بی وجدانی، کمبود محبت، افسردگی، نیاز عاطفی نامعقول و عدم درک مفهوم محبت و شیوه ابراز کردنش و خیلی چیزهای دیگه.
    Last edited by siava5h; 21-08-2017 at 08:59.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

درسته حرفتون
    خیلیا در آرزوی این در ایران زود استقال پیدا کنن. ولی افسوس که شرایط جامعه ایران و وضعی که بوجود آوردن اجازه این کار رو نمیده بهشون. بعضیا فکر میکنن عاطفه در ایرانه. اره میبینم در روزنامه ها مینویسن بعد فوت پدر مادر چطور سر حصر وراثت تو دادگاه به برادر خواهر بد و بیراه میگن. یا خیلی مسایل دیگر. ماندن فرزند در خانه واقعا خطرناک بعد سن 18 و آینده جامعه رو تباه خواهد کرد.
    استقلال زودرس برای کشورهای پیشرفته است نه اینجا که هنوز وقتی 30 ساله نمیتونی با درآمد خودت تاره اگر رفته باشی سر کار فورا در 18 یا 22 یا 24 سالگی، حتی ماشین بخری. وام مسکن کمرشکن و ...
    به خاطر همینه میگم عملا در ازدواج کرده ها اگر پدر یا مادر پول ندن 90 درصد توان ازدواج ندارن. در این زمونه هم آنقدر تجمل گرایی زیاد شده ( علتش جامعه و دولت ) که توقعات بالا رفته.
    البته مردم حق دارن اینم بگم

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

رئیس سازمان بهزیستی ایران با اعلام رشد نرخ طلاق میان زنان سرپرست خانوار٬ گفت که در سال ۹۵ به ازای هر چهار ازدواج٬ یک طلاق نیز ثبت شده است.
    به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز دوشنبه ۳۰ مرداد با اعلام این موضوع افزود: طلاق زنان سرپرست خانوار از سال ۸۵ تا ۹۱، ۵۷ درصد «رشد» داشته است.
    این مقام مسئول به علت افزایش نرخ طلاق میان زنان سرپرست خانوار اشاره‌ای نکرد.
    وی با بیان اینکه «۴۷ درصد طلاق‌ها در پنج سال اول ازدواج زندگی رخ می‌دهد»٬ خواستار تلاش برای کاهش این آمار شد.

یکی از علل مهم ش هم همون مسایل اقتصادی که در جامعه بوجود اوردن اشاره شده. سایر دلایل هم به دنبالش اومده. یه مورد هم که دختران توقعاتشون میگن بالا رفته. ولی در اصل بیشتر به حق و حقوقشون اگاه شدن. خودم مخالف اینم دختر مفت خور باشه ولی واقعیت اینه انها هم ادمند و باید حق و حقوقشون به طور کامل اجرا بشه.

پ.ن: فقط یه چیزی جالبه رییس سازمان گفته الان مردان طبق تفکرات سنتی به دنبال تسلط بر زنان هستند و ... در حالی که دروغ محضه الان خیلی از پسرها ارزشون هست زنشون کار کنه پول در بیاره در این وضعیت فلاکت بار جامعه
    در ضمن این امار کمی دستکاری شده. به هیچ وجه صیغه ها رو درش حساب نکردن و همچنین مطمینا میزان طلاق بیشتر از اینها هست چون خود این اقا یکبار در سال پیش شهریور گفته بود امار طلاق 40 درصد هست و تازه چون اعیاد در پیش هست ازدواج بیشتر و به تبع طلاق هم بیشتر خواهد شد!!
    Last edited by shangil; 23-08-2017 at 09:06.

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

رئیس سازمان بهزیستی ایران با اعلام رشد نرخ طلاق میان زنان سرپرست خانوار٬ گفت که در سال ۹۵ به ازای هر چهار ازدواج٬ یک طلاق نیز ثبت شده است.
    به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز دوشنبه ۳۰ مرداد با اعلام این موضوع افزود: طلاق زنان سرپرست خانوار از سال ۸۵ تا ۹۱، ۵۷ درصد «رشد» داشته است.
    این مقام مسئول به علت افزایش نرخ طلاق میان زنان سرپرست خانوار اشاره‌ای نکرد.
    وی با بیان اینکه «۴۷ درصد طلاق‌ها در پنج سال اول ازدواج زندگی رخ می‌دهد»٬ خواستار تلاش برای کاهش این آمار شد.

یکی از علل مهم ش هم همون مسایل اقتصادی که در جامعه بوجود اوردن اشاره شده. سایر دلایل هم به دنبالش اومده. یه مورد هم که دختران توقعاتشون میگن بالا رفته. ولی در اصل بیشتر به حق و حقوقشون اگاه شدن. خودم مخالف اینم دختر مفت خور باشه ولی واقعیت اینه انها هم ادمند و باید حق و حقوقشون به طور کامل اجرا بشه.

پ.ن: فقط یه چیزی جالبه رییس سازمان گفته الان مردان طبق تفکرات سنتی به دنبال تسلط بر زنان هستند و ... در حالی که دروغ محضه الان خیلی از پسرها ارزشون هست زنشون کار کنه پول در بیاره در این وضعیت فلاکت بار جامعه
    در ضمن این امار کمی دستکاری شده. به هیچ وجه صیغه ها رو درش حساب نکردن و همچنین مطمینا میزان طلاق بیشتر از اینها هست چون خود این اقا یکبار در سال پیش شهریور گفته بود امار طلاق 40 درصد هست و تازه چون اعیاد در پیش هست ازدواج بیشتر و به تبع طلاق هم بیشتر خواهد شد!!
    باید دید این درصد هایی که عنوان میشه کشوری هست یا استانی. آمار ثبت ازدواج به طلاق میانگین کشوری سال 95 حدود 4 به 1 هست تقریبا 25 درصد. (این نرخ میانگین جمعیت کل کشوره ، نه میانگین درصدهای استانها)
    اما تفکیک استانها بیشتر قابل تامله ؛ مثلا برای تهران 2.4 به 1 هست که میشه حدود 40 درصد. پس احتمالا اون 40 درصد مربوط به استان تهران بوده نه کل کشور. از طرف دیگه نرخ 16 به 1 سیستان و بلوچستان هم هست که حدود 6.5 درصد طلاق و نشون میده .

نسبت 2.8 به 1 در استان قم یا 3.6 به 1 در خراسان رضوی هم نشون میده با پند و اندرز و ترساندن این آمارها اصلاح نمیشه
    در عوض ازدواجهایی که پایدار میمونن احتمالا کمتر دچار طلاق عاطفی و سایر مشکلات پنهان میشن که در تربیت نسل بعد تاثیر بهتری داره نسبت به ازدواجهای گذشته ...

پ.ن:
    اینم اضافه کنم که آمار کشوری شامل ایرانیان خارج کشورهم که ثبت رسمی داشتن میشه
    Last edited by New Ray; 23-08-2017 at 12:30.

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

.................................................. ..
    سلام
    دوست عزیز حرف شما درسته، ولی به دلیل این وابستگی تا به حال فکر کردین؟ دلیلش وضع فاجعه بار اقتصادی کشور هست
    پول ملی ما در عرض 3 - 4 دهه ی اخیر راحت میتونم بگم 12000 بار بی ارزش شده

قدیما اکثرا همه ی جوونا در سن 22 سالگی کلا از خانواده جدا میشدن و میرفتن دنبال کار و زندگی خودشون، ولی این کار الان خیلی سخته، به دلیل این اقتصاد لجام گسیخته و مافیایی کشورمون.

جوامع غربی چنین تورم سنگین و وضع اقتصادی رو فکر نکنم هیچگاه در تاریخشون دیده باشن، اگه اونا جای جامعه ی ما بودن کلا نابود میشدن، اونها از سطح رفاه عمومی بسیار بالایی برخوردان ولی ما نه.

من خودم قبلا به یا پیرمردی صحبت می کردم میگفت من قدیما دو سال رفتم کارگزی کردم، بعد با پولش تونستم بعد دو سال یه خونه واسه خودم بگیرم.
    ولی در حال حاظر فکر نکنم با 100 سال کارگری کردن هم بشه یه خونه واسه خودمون بخریم.

15. 2 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •