نسخه کم حجم بازی در پست اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفت.
نسخه کم حجم بازی در پست اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفت.
اوف خیلی زور داره 60 گیگ رو دانلود کرده باشی و اپدیتشم دانلود کرده باشی و ویندوزت 8.1 باشه و منتظر کرک باشیشیطونه میگه برم ویندوز سون نصب کنم ها
![]()
راستی تو اون سایتی که بررسی میکنه قطعات رو سیستم من نمراتشس به این شکل شد
CPU
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Medium to High Setting" title="" data-hasqtip="true" style="border: 0px; cursor: help;">
Login for more
GFX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [1920 x 1080]
Medium to High Setting" title="" data-hasqtip="true" style="border: 0px; cursor: help;">
Login for more
RAM
8GB
High" title="" data-hasqtip="true" style="border: 0px; cursor: help;">
حالا احتمالا سی پی یو رو اورکلاک هم کمی میکنم تا قدرت پردازشش بره بالا .
Last edited by vahidreza2007; 16-04-2015 at 15:04.
: دی
دنیایی داره برای خودش حالا اون سینگل که لذتش جدا ولی آنلاینش واقعا قشنگه.
همون کاریی که سینگل میکنی رو تو بخش وسیع تر باید تو آنلاین با پولا انجام بدی به علاوه یه سری امکانات جالب و جدید
نسخه پیش خریدم الان زده بالا قیمتاش بدجور, ولی نمیدونم الان اگه گیفت پیش خرید باشه اون جایزه ها رو بده یا نه....
بهترین نسخه پیش خریدش اون Tire 1 بود که اول اول تو پیش خرید اومد GTA SA هم میداد به عنوان جایزه.
دوستان با نسخه کرک شده نمیشه توی بخش آنلاین بازی کرد؟!
حتما باید نسخه اوریجینال رو برای بخش آنلاین داشته باشی؟!
کرک ورژن دو هم اومد واسه ویندوز 8 و 8.1![]()
غیر از آنلاین یه سری امکانات دیگه هم هست که فقط در نسخه اصلی در اختیار گیمر قرار میگیره و با نسخه کرک شده فقط میشه سینگل رو رفت.
دوستان سریعتر کرک ورژن 2 برای ویندوز 8 و 8.1 چک کنند ببینند کار میکنه یا نه
بازی رو با کرک ورژن 2 روی ویندوز 8.1 به خوبی اجرا و بازی کردم و یه مرحله رو هم رفتم . بازی رو روی تنظیمات گرافیکی نرمال به بالا تنظیم کردم و بدون لگ و با کیفیت عالی دارم بازی میکنم .
حالا ببینم اونایی که با کیفیت 4 کا بازی میکنند چه حالی میبرند .
درایو کارت گرافیکتون رو هم حتما اپدیت کنید . اخرین نسخه سوشال کلوب رو هم نصب کنید بعد لانجر رو اجرا کنید و از بازی لذت ببرید
سلام دوستان یه سوال دارم چرا وقتی من میخوام برم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا صفحه اولش هم بالا نمیاد؟!
مشگل از مرورگر نیست؟(Mozilla firefox 35)
کمک کنید ممنون میشم.
یه سوال دیگه کرک ورژن 2 روی ویندوز 7 کار میکنه؟
Last edited by mobin20215; 16-04-2015 at 19:34.
دوست عزیز منم همین مشکل رو داشتم!
با شیلتر شکونراحت و سریع میاد بالا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)