در فوتبال حرفه ای ، این کینه توزی ها جایی نداره !!!!
هر کی که میتونه به تیم کمک کنه باید جذب بشه ، حتی علی کریمی !
در فوتبال حرفه ای ، این کینه توزی ها جایی نداره !!!!
هر کی که میتونه به تیم کمک کنه باید جذب بشه ، حتی علی کریمی !
دوست عزيز. حتي اگه متعصب ترين بازيكن پرسپوليس رو هم بياريم باز افتخار ستاره سوم واسه ماست.
ميريم جام باشگاه هاي جهان و جلوي بايرن مونيخ بازي ميكنيم و هزار و يك افتخار ديگه واسمون ثبت ميشه
امیدوارم خبر جدی نباشه چون حاجی تو گل گفته که هنوز قطعی نیست!
همانطور که میدونید هیچکدوم از هوادارا دل خوشی از این بازیکن ندارند در حد استقلال هم نیستش
نیکی: آدم باوجودتر از قلعهنوعی ندیدم/ شماره 22 دوباره بر تن خودم میرود/ بنویس یاغی بی سر و صدا به خانهاش برگشت
رفاقت با حبیب کاشانی اینجا به کارش آمد. پادرمیانی حاجحبیب موجب شد تا اختلاف دیرینه قلعهنوعی و یاغی سالهای نه چندان دور استقلال و پرسپولیس پایان یابد و نیکبخت با سلام و صلوات دوباره پیراهن آبی را بر تن کند. نیکبخت عصر یکشنبه جلسهای را با فتحاللهزاده برگزار کرد و طی یک گفتگوی تلفنی نظر قلعهنوعی را جلب کرد و بدون کوچکترین بحث در خصوص مسائل مالی رسماً قراردادش را با استقلال ثبت کرد. گفتگوی اختصاصی سایت گل را با نیکبخت واحدی بخوانید.
* تبریک میگویم .
ممنونم
* کجایی خیلی دورت شلوغ است ؟
الان از هیأت فوتبال بیرون آمدم .
* خبر شوکآوری را شنیدیم. راست است؟
بله، بالاخره به خانه برگشتم. خودم هم در شوک هستم. ببخشید نمیتوانم با تسلط کامل حرف بزنم.
* خودت خبر استقلالی شدنت را تکمیل کن !
بنویس یاغی بی سر و صدا به خانهاش برگشت. طی گفتگویی که با حاج آقا فتحاله زاده داشتم توافق شد با استقلال قرارداد ببندم . امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد فتحالهزاده و قلعهنوعی را بدهم.
* با امیرقلعهنوعی هم گفتگویی داشتی؟
مگر میشود؟! امیرخان خیلی مرد است. جواب اعتمادش را میدهم . در این شرایط کسی به نیکبخت اعتماد نمیکرد اما امیر قلعهنوعی این کار را انجام داد . دستش را میبوسم رفیق یعنی امیر قلعهنوعی . خدا مادرش را برایش بیامرزد که نیکبخت را دوباره زنده کرد و قول میدهم با جان و دل برایش بازی کنم.
* شنیدم حبیب کاشانی هم در بازگشت تو نقش داشتند؟
نه فقط حاج حبیب بلکه علی پروین هم به من خیلی کمک کرد. جا دارد از تمام کسانی که در این دوران تلخ و تنهایی در کنارم بودند نهایت تشکر را داشته باشم. سیاوش اکبرپور، مهدی رحمتی، پدرام اتلاقی و چند خبرنگاری که نیکبخت را فراموش نکردند.
* مبلغ قراردادت چقدر است؟
یکساله سفید امضا کردم. جرأت ندارم راجع به پول حرف بزنم. در مقابل این حرکت با ارزش فتحالهزاده و قلعهنوعی سرم را هم میدهم.
* پس دوباره نیکبخت زنده شد؟
بله، من در طول این چند سال خیلی سختی کشیدم. تاوان اشتباهات گذشتهام را دادم . از زمانیکه متأهل شدهام سرم در لاک خودم است و دیگر حاشیهای اطراف من نیست. نیکبخت با تجربه دیدن دارد و مطمئن باشید با عبرت از تمام گذشته دوباره به تیم ملی برمیگردم.
* یعنی واقعاً اینقدر امیدوار هستی؟
خودت میدانی که برای من کار نشد ندارد . مطمئن باشید خیلی زود به ترکیب ثابت و بعداً تیم ملی میرسم . ممنون میشوم بنویسی از همه مطبوعاتیها و کارشناسان و اهالی فوتبال درخواست میکنم برای بازگشتم به روزهای اوج کمکم کنند.
* امروز به تمرین میروی؟
بله ، اگر خدا بخواهد.
* شماره چند را میپوشی ؟
همان شماره همیشگی خودم را . شماره محبوب22
* با هواداران پرسپولیس حرفی نداری؟
مطمئناً آنها هم در طول این چند سال به من لطف زیادی داشتند. دست همه قرمزها هم میبوسم. امیدوارم بتوانم لطف همه دوستانم را جبران کنم
سایت گل
سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: نیکبخت بازیکنی است که برای ثابت کردن خود به استقلال آمده است.
به گزارش افکارنیوز، میرشاد ماجدی در خصوص اینکه نیکبخت واحدی به استقلال برگشته است و نظر او چیست، گفت: اگر او همان بازیکن قدیم باشد به درد ما میخورد و دوست داریم بیشتر در خصوص مسائل فنی از او نام ببریم.
وی افزود: نیکبخت به این نتیجه رسیده که حاشیه ثمری برایش ندارد و ما همه او را با ارسالها و رفت و برگشتهای خوبش میشناسیم. امیدواریم او جواب باشگاه را بدهد ولی مطمئن باشید نیکبخت به استقلال آمده تا خودش را ثابت کند.
وی در خصوص اینکه این بازیکن سهمیه لیگ برتری محسوب شده و آیا انتقادی به کادر فنی استقلال وارد نیست، گفت: در نقل و انتقالات نظر آخر را سرمربی میدهد و بحث تاکتیکی او مهم است. نیکبخت تجربه لازم را دارد و امیدواریم برند استقلال به بازگشت موفقیتآمیز او کمک کند.
ماجدی در خصوص برنامههای تیم ملی جوانان، گفت: اردوی استعدادیابیمان در حال برگزاری است و تا دوازدهم ادامه خواهد داشت و از روز ۱۵ تیر با ۳۵ نفر استارت خواهد خورد.
ماجدی در خصوص اردوی آبی پوشان در اوکراین، گفت: هماهنگیهای لازم صورت گرفته و مشکل ویزا هم نخواهیم داشت و فکر میکنم تا ساعتی دیگر دعوتنامه به دست ما برسد.
*شنیدم حبیب کاشانی هم در بازگشت تو نقش داشتند؟خب چرا نبردنت پرسپولیسنه فقط حاج حبیب بلکه علی پروین هم به من خیلی کمک کرد.
*با هواداران پرسپولیس حرفی نداری؟این از پرسپولیس پیشنهاد نداشت اگه داشت با کله میرفتمطمئناً آنها هم در طول این چند سال به من لطف زیادی داشتند. دست همه قرمزها هم میبوسم. امیدوارم بتوانم لطف همه دوستانم را جبران کنم
....
یه خبر خوب
سایت گل-بند سیزدهم از ماده 27آیین نامه نقل و انتقالات می گوید« اگر بازیکنی در 6بازی (کمتر از 7بازی) در لیست 18نفره قرار نگیرد سهمیه لیگ برتری نیست.نیکبخت فصل قبل در 4دیدار داماش مقابل صبا، پرسپولیس، آلومینیوم و سایپا به میدان رفته(جمعا 199 دقیقه بر اساس آمار سایت فدراسیون) و اگر دو بازی دیگر هم در فهرست 18نفره بوده اما به میدان نرفته باشد بازهم مشکلی ایجاد نمی کند اما چنانچه مجموع این بازی ها به عدد 7برسد او سهمیه خواهد بود.باید دید او در چند دیدار در فهرست 18نفره بوده است.
نیکبخت فصل قبل در داماش گیلان بازی میکرد ؟ بله به عنوان ذخیره بازی میکرد![]()
تیتر جالب جام ورزشی : یاغی به استقلال بازگشت!
منبع : خبرگزاری فارس
مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: «رئیسجمهور قول داد حوالهها را به بازیکنان بدهد و مطمئنا این اتفاق میافتد.»
هاشم بیکزاده در خصوص اضافه شدنش به تمرینات و روند کلی این تیم برای فصل آتی صحبتهای زیر را انجام داد:
* دیروز در تمرینات خیلی تحویلت گرفتند و حتی بیشتر از مجیدی تشویق شدی...
- دست تماشاگران درد نکند. امیدوارم که امسال هم بتوانیم آنها را مثل سال گذشته خوشحال کنیم. به خصوص در مسابقات لیگ قهرمانان که موقعیت خوبی داریم.
* قرعه خوبی هم نصیبتان شده، درست است؟
- سالهای سال است که چنین فرصتی نصیب تیمهای ایرانی نشده اگر بتوانیم قهرمان آسیا شویم رکوردمان به تاریخ میپیوندد و شک نکنید که همین هدف را داریم.
* چطور شد تصمیم گرفتی به راهآهن بروی؟
- آن زمان که با آنها قرارداد بستم شنیده بودم قلعهنویی و فتحاللهزاده از استقلال می روند. اطلاعات زیادی نداشتم و به همین خاطر با راه آهن قرارداد بستم اما دست رئیسیکیا درد نکند که بدون هیچ پولی مقدمات بازگشتم را فراهم کرد.
* امسال تماشاگران طوری رفتار کردند که در میانه راه قصد ترک تیم را داشتی اما سرانجام در این تیم ماندی.
- هواداران استقلال ما را دوست دارند و اذیت کردن آنها هم باعث شد که همه چیز به خوبی منجر شود شک نکنید امسال هم رفتار خوبی با من خواهند داشت.
* مشکل مالیات با استقلال حل شد؟
- دیشب باشگاه بودم و با فتحاللهزاده صحبت کردم. قرار است امروز و فردا چکی به من بدهند و امیدوارم که این اتفاق بیفتد.
* فکر میکنی با شرایط کلی استقلال امسال چه نتیجهای بگیرید؟
- اول از همه باید به یک هشتم آسیا فکر کنیم. همه چیز مهیای قهرمانی در آسیا است. من فکر میکنم همه تیم یکدل هستند و استقلال باید مثل سه بازی آخر تیم ملی در راه جام جهانی بازی کند نه به پول فکر کردیم و نه به مسائل دیگری خدا هم خواست که تیم ملی به جام جهانی برود و مطمئن باشید استقلال هم میتواند مثل تیم ملی باشد.
* این حوالههایی که قرار بود به بازیکنان تیم ملی بدهند، به شما داده شد؟
- رئیسجمهور به ما قول داد که حوالهها را بدهد و مطمئنا این اتفاق میآفتد. قول رئیس جمهمر قول است. قرار بود حوالهها به بازیکنانی که در این سه بازی آخر حضور داشتند داده شود.
* اما شنیدهایم که پاداشها را نگرفتهاید.
- پاداشها را گرفتهایم و فقط پاداش بازی با کره مانده که کفاشیان قول داد پرداخت میشود.
+
قلعهنویی:
نگاه دولتمردان به استقلال عوض شود
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اینکه مجموعه این باشگاه امروز زجر میکشد اما هیچ کسی به آنها توجه لازم را ندارد، گفت: در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست که اره به دست بگیرند و زحمات یک مجموعه را مانند یک درخت قطع کنند.
به گزارش مشرق به نقل از مهر، امیر قلعهنویی در خصوص وضعیت باشگاه استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: دعا کنید نگاه دولتمردان نسبت به باشگاه استقلال عوض شده و با تزریق پول و منابع مالی شرایطی را به وجود آورند تا ما به عنوان نماینده ایران عملکرد خوبی در لیگ قهرمانان داشته باشیم.
وی افزود: وجداناً مشکلات مالی به تیم استقلال لطمه وارد کرده است، تیمی که امسال سه موفقیت بزرگ شامل قهرمانی لیگ، صعود به جمع 8 تیم برتر آسیا و کمک به تیم ملی برای صعود به جام جهانی داشته است امروز نباید وضعیتش به گونهای باشد که با 8 بازیکن تمرین کند.
سرمربی تیم استقلال در خصوص نشستش با فتحاللهزاده اظهار داشت: در این نشست در خصوص مسایل مالی صحبت کردیم و اینکه با این شرایط چگونه میتوان کار را ادامه داد. ما 6-7 ماه برای استقلال زحمت کشیدیم اما متاسفانه این اواخر اتفافاتی افتاد که زحمات ما 40 تکه شد.
وی که در یکی از برنامههای شبکه ورزش صحبت میکرد، در ادامه خاطرنشان کرد: واقعاً خندهدار است زیرا در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست که اره به دست بگیرند و زحمات یک مجموعه را مانند یک درخت قطع کنند.
قلعهنویی به نکته جالبی هم اشاره کرد: فصل گذشته که برای برگزاری دیدارمان در لیگ قهرمانان آسیا به امارات رفته بودیم، متوجه شدیم یک تیم این کشور که حتی در لیگ قهرمانان هم حضور ندارد 300 میلیون درهم یعنی معادل 300 میلیارد تومان هزینه کرده است اما ما امروز در بین 8 تیم برتر آسیا هستیم و 6 بازیکن بزرگسال تاکنون در تمرینات ما شرکت میکنند.
وی اضافه کرد: مجموعه استقلال امروز زجر میکشد اما هیچ کسی به ما توجه لازم را ندارد. هرچند محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان یک میلیارد تومان به باشگاه استقلال پرداخت و قرار است به زودی یک میلیارد تومان دیگر هم بدهد که باید از او تشکر کنیم اما با این پول ها مشکل استقلال حل نمی شود.
سرمربی استقلال همچنین گفت: شما ببینید ما مدتها روی آرش افشین برنامهریزی کرده بودیم اما به خاطر مسایل مالی نتوانستیم او را جذب کنیم. متاسفانه در این روزهای حساس نقل و انتقالات به خاطر مسایل مالی در رقابت با برخی تیمها عقب افتادیم.
هیچ کدوم از طرفدارای استقلال از این دل خوشی ندارن
حالا هم اومده واسه ثابت کردن خودش
حالا که اومده انشالله موفق بشه هم برای خودش خوبه هم برای استقلال.
حالا دیگه بازیکن استقلاله
ببین بی پولی چه فشاری به مدیرعامل آورده که برای پر کردن تیم نیکبخت رو آورده ، البته فکر کنم رقم قراردادش حتما زیر 50 میلیونه که حاجی تن به این اشتباه داده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)