تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 308 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسا نمی خواد تیاگو رو بفروشه
    منتهی بندی توی قراردادش هست که اگه تعداد و دقایق خاصی بازی نکنه میتونه با فقط 18 میلیون یورو بارسا رو ترک کنه
    این فصل بازی هاش به حد نصاب نرسیده و این بند فعال شده
    انتخاب خودشه
    ممکنه بخاطر تعدد ستاره در خط هافبک و نیمکت نشینی بارسا رو ترک کنه
    بمونه مبلغ جداییش میشه همون 90 میلیون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله این بند هست ولی ما میگیم باشگاه باید بازیکن رو راضی نگه داره تا بمونه چون واقعا حیف هست!!!
    با فعال شدن این بند بیشتر میشه گفت دیگه الان مسئله پول نیست و باشگاه و بازیکن باید به توافق برسن تا بمونه وگرنه 18 میلیون پولی نیست که بدرد باشگاه بخوره برای خرید جایگزین و اینکه جایگزینی مثل تیاگو شاید گیر نیاد دیگه!!!!
    الان باشگاههای دیگه میتونن راحت بگیرنش خیلی در دسترس به نظر میاد با این مبلغ!!!

2. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوتی مدیریت بارسا و لقمه چرب برای منچستر هست

فقط شوت های نیمار 50 میلیون می ارزه، چه سر ضرب هایی می زنه

گل اول به مکزیک و ژاپن رو ببینین

دیشب

همین هفته

4. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

واقعا 18 میلیون برای بازیکن آینده داری مثل تیاگو مفت هستش
    هر تیمی بخردش باید کلاش و بندازه هوا
    هافبک خوب مگه به این راحتی گیر میاد حالا تا بیان تو ترکیب جا بیفتن ...
    این بنده خدا که محصول بارساست
    الان بره چند سال دیگه همین تیاگو رو باید با 50-60 میلیون یورو دوباره برش گردونن

6. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سوتی مدیریت بارسا و لقمه چرب برای منچستر هست

فقط شوت های نیمار 50 میلیون می ارزه، چه سر ضرب هایی می زنه

گل اول به مکزیک و ژاپن رو ببینین

دیشب

همین هفته

من بازی برزیل و دیدم چند نکته از بازی نیمار کاملا به چشم میاد :

شوتاش : دقیق و سرضرب
    استارتاش
    سانترهاش رو دروازه به خصوص رو کاشته ها

8. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

واقعا 18 میلیون برای بازیکن آینده داری مثل تیاگو مفت هستش
    هر تیمی بخردش باید کلاش و بندازه هوا
    هافبک خوب مگه به این راحتی گیر میاد حالا تا بیان تو ترکیب جا بیفتن ...
    این بنده خدا که محصول بارساست
    الان بره چند سال دیگه همین تیاگو رو باید با 50-60 میلیون یورو دوباره برش گردونن
    همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبلغش این مقدار نیست
    چون اونجا بر اساس بازیهایی که انجام میدن پول میگیرن مبلغ جداییش به دلیل بند قراردادش این مقدار شده وگرنه تو فصل بعد مبلغ جداییش 90میلیون میشه

10. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جالب اینجاست که این بند قرارداد تیاگو به اصرار ایجنتش که برادر گواردیولا است تو قرارداد جدیدش اضافه شد.
    18 میلیون واقعا خنده داره! محصوصا وقتی می بینی یه بازیکن معمولی از شاختار کمتر از 25 میلیون هزینه بر نمیداره.
    تیاگو همین الان میتونه تو هر تیم دیگه ای غیر از بارسا و بایرن و رئال تمام فصل رو 90 دقیقه بازی کنه و مرد شماره یک هافبک اون تیم باشه.
    اگر این تابستون از تیم نره فقط دو دلیل میتونه داشته باشه 1) عدم تمایل خودش 2) خریت تیمهای اروپایی که بخوان همچین لقمه آماده ای رو از دست بدن
    اما من مطمئنم تیاگو به هر تیم دیگه ای بره روند پیشرفتش خیلی کندتر خواهد شد. بارسا تیمیه که سیستم بازیش فیت بازی تیاگو هست و خیلی خوب میتونه خودش رو توش نشون بده. باید در نظر گرفت که تیاگو تا الان تو هیچ قالب تاکتیکی دیگه ای بازی نکرده و تو بارسا و تیم ملی به یک سبک به کارگیری شده. در ضمن فرصتی که تو بارسا به تیاگو میرسه شاید کم باشه اما یه فرصت کامله. منظورم اینه که تیاگو تو بارسا دغدغه نابود شدن و به کل کنار گذاشته شدن رو نداره. ناراحت این نیست که تو یه پست غیر تخصصی بازی کنه و یا اینکه برای به دست آوردن محبوبیت بجنگه. اما تو یه تیم دیگه باید خیلی تلاش کنه و شاید چند بازی ضعیف و یا حتی یه مصدومیت نسبتا طولانی مثلا تو لیگ جزیره کاملا فوتبالش و به مسیر بدی منحرف کنه
    بهترین توصیه رو ژاوی به تیاگو کرد وقتی گفت باید صبور باشه

12. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اینیستا یک کارخونه شراب سازی داره که برای رونق اقتصاد هم شهری هاش در زادگاهش به وجود آورده .این کارخانه سه نوع شراب میزنه .یک نوع سفید ، یک نوع قرمز و نوع آخرش هم به اسم دخترش والریا س

Last edited by runner; 20-06-2013 at 16:06.

14. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

جالب اینجاست که این بند قرارداد تیاگو به اصرار ایجنتش که برادر گواردیولا است تو قرارداد جدیدش اضافه شد.
    من تو یکی از اخبارا خوندم که مدیر برنامه هاش پدرش هست!!!
    که با منچستر هم وارد مذاکره شده

16. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 5 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض مروری بر لیگ 100 امتیازی از دید مربیان باشگاه

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

مربیان باشگاه به طور شفاف و صادقانه به بیان انگیزه خود برای کسب 100 امتیاز و فراز و نشیب هایی که در مسیر قهرمانی لالیگا با آن مواجه شدند پرداختند.

تیتو ویلانوا، جوردی رورا و آرلی آلتیمیرا افرادی صمیمی و متواضعی هستند که از زمان نوجوانی یکدیگر را می شناسند. آنها پس از پیوستن به لاماسیا و پس از آن بازی در تیم جوانان بارسا، ساعات بیشماری را با یکدیگر گذراندند، اما پس از آن به خاطر علاقه خود به فوتبال، هر یک مجبور به ترک گروه و ادامه دادن مسیر حرفه ای خود شدند. سپس پپ گواردیولا همه این سه نفر را برای همکاری در پروژه خود به باشگاه بازگرداند.

در سال 2012، هنگامی که گواردیولا باشگاه را ترک کرد، این سه نفر پله های ترقی را طی کردند و توانستند فصل 2012-2013 را به فصل تاریخی بارسا تبدیل کنند. اکنون این سه نفر در مصاحبه ای با مجله بارسا، به طور شفاف و صادقانه به بیان تمامی اتفاقاتی که طی این یک سال اتفاق افتاد پرداختند، از جمله چگونگی کسب 100 امتیاز و هدایت تیم با توجه به مشکل بیماری سرمربی تیم.

مربیان تیم از کسب 100 امتیاز ابراز رضایت کردند، و اشاره کردند که مهمترین چیز، روح رقابتی بود که بین اعضای تیم وجود داشت، حتی در زمانی از ماه دسامبر که اختلاف امتیاز خوبی بوجود آمده بود. ویلانوا گفت: «خیلی زود قهرمانی را بدست آوردیم. سختی کار ما این نبود که تیمی در تعقیب ما باشد تا برای مدت طولانی تری تحت فشار باشیم. زمانی که مادرید 100 امتیازی شد، ما 91 امتیاز داشتیم و وقتی که ما 99 امتیاز کسب کردیم، مادریدی ها 96 امتیازی بودند. زمانی که قهرمانی ما مسجل شده بود، شرایط طبیعی ما را به سمتی می برد که با باخت در یک یا دو بازی از کسب 100 امتیاز محروم بمانیم. این مساله گویای این مطلب است که تا چه حد روح رقابت و تلاش در تیم ما وجود دارد».

رورا در ادامه اظهار کرد: «برخی می گویند که این کار آسانی است، اما کسب 100 امتیاز خارق العاده است. من مطمئنم که می توانیم لیگ های بیشتری را ببریم، اما ممکن است هرگز نتوانیم 100 امتیاز کسب کنیم. بنابر این نمی توانیم اجازه دهیم تا فرصت ها از دست بروند. هیچ تیم با تجربه ای اجازه نمی دهد که موقعیت ها از دست برود». تیتو نیز افزود: «من مقایسه ای انجام می دهم. بارسا لیگهایی را با 68 یا 70 و در بهترین حالت ممکن با 80 امتیاز، با قهرمانی به پایان رسانده است. 100 امتیاز واقعاً بیش از انتظار است. خیلی سخت است که همیشه خود را آماده نگه دارید و هر سال پیروز شوید؛ این موضوع کمتر در ورزش اتفاق می افتد. در مسابقات قهرمانی ان بی ای، حفظ قهرمانی کار دشواری است و باید دلیلی وجود داشته باشد که تیمی نتوانسته دو بار پیاپی قهرمان این مسابقات شود».

آرلی آلتیمیرا اشاره کرد: «با وجود حواشی بسیار زیاد، با کمی شانس بیشتر (مانند گلهای لحظات پایانی بازی برابر سلتاویگو و بیلبائو) می توانستیم حتی بیش از 100 امتیاز کسب کنیم. ما هرگز حس غرور پس از قهرمانی را نداشتیم». او آماری از عملکرد تیم را در دفتر کار خود نگهداری کرده است. وی در این مورد گفت: «من تمامی پیروزی ها را با رنگ سبز، تساوی ها را با رنگ نارنجی و شکست ها را با رنگ قرمز علامت گذاری کردم. با نگاهی به نقطه های سبز متوجه می شوم که خوب پیش رفتیم. همچنین آماری از تفاوت های بین خود و تیم رده دومی نیز تهیه کردم و با نگاهی ساده می توان فهمید که در نیم فصل دوم این تفاوت بیشتر نشد. مادرید شکست نخورد و ما هر در خانه خود و هم در مادرید امتیاز از دست دادیم. البته تیم رده دومی همچنان با قدرت کار خود را ادامه می داد و می دانستیم که هنوز چیزی به پایان نرسید است».

رورا خاطر نشان کرد: «نباید به چیزی فراتر از بازی برابر بتیس نگاه کنیم. اگر آن روز شکست خوردیم، تنها با اختلاف دو امتیاز به ویسنته کالدرون می رفتیم. این کاملاً خیالی بود، زیرا آنها دو بازی بیشتر ازر ما انجام دادند، ولی این تنها وضعیتی بود که برابر ما قرار داشت. بزرگترین خطری که ما را تهدید می کرد باور پیروزی و جبران اشتباهاتی بود که در دل مادریدی ها بوجود آمده بود». تیتو ویلانوا جملات رورا را اینگونه تکمیل کرد: «می دانستیم که 11 امتیاز با آنها اختلاف داریم، اما اگر بیش از حد کار را راحت در نظر می گرفتیم و از اختلاف امتیازات ما کم می شد، باور در مادریدی ها تقویت می شد و قدرتمند تر می شدند. در حالی که ما باید برابر تیمهایی همچون بیلبائو، اسپانیول و اتلتیکو مادرید بازی می کردیم».

شروعی بی نظیر

ویلانوا و رورا معتقدند که شروع خوب تیم عامل اصلی قهرمانی آنها در لیگ بیست و دوم بود. ویلانوا گفت: «شروع خوب اهمیت فراوانی دارد و از طرفی دیگر کار آسانی نیست. تا آن موقع، بازیکنان با من همانند کمک مربی تیم رفتار می کردند و من مطمئن نبودم که آنها مرا به عنوان مربی تیم می پذیرند یا خیر. قرار گرفتن در پست اول تیم با بودن در جایگاه دوم تفاوت بسیاری دارد. آنها همان بازیکنان بودند، اما همواره شما را به عنوان کمک مربی می شناختند».

آرلی تاثیری در رفتار بازیکنان که ناشی از جابجایی های رخ داده در تیم باشد را نیافت. او در این مورد گفت: «از صحبت های بازیکنان اصلی تیم مشخص بود که آنها تیتو را به عنوان سرمربی تیم پذیرفته اند. این نکته را می شد از توجهی که به صحبت های تیتو می کردند فهمید و می توانستید ببینید که بازیکنان به او ایمان دارند و قبول کرده اند که او هدایت را در دست گرفته است».

تیتو اشاره کرد: «باید متد رفتاری خود را تغییر می دادم. من کمک مربی تیم بودم و رابطه ام با بازیکنان خیلی صمیمی و نزدیک نبود. همیشه فاصله ای اندک میان ما وجود داشت و فکر کردم که باید شیوه خمد را بیابم. البته در انتها این رفتار به نقطه قوت من تبدیل شد».

بد ترین خبر سال بازگشت مجدد بیماری تیتو و نیاز به عمل جراحی مجدد وی بود. رورا توضیح داد: «واقعاً شوک بزرگی بود. هیچ یک از ما توقع آن را نداشتیم. . . باید تصمیمی گرفته می شد». ادامه این ماجرا را تیتو بیان کرد: «هرگاه که شما بیمار می شوید، همیشه شانسی برای بازگشت بیماری وجود دارد. اما در وضعیت من، به نظر نمی رسید که قرار باشد این چنین موردی اتفاق بیافتد. عمل جراحی بسیار عالی انجام شد. باشگاه باید تصمیم بسیار سختی می گرفت و من باید شرایط را درک می کردم و از تصمیمی که برایم بسیار دشوار بود حمایت می کردم و باشگاه باید مربی جدیدی را برای تیم استخدام می کرد».

ولی مدیران ارشد باشگاه شکی در دل خود راه ندادند. رئیس باشگاه، ساندرو راسل و آندونی زوبیزارتا تاکید کردند که تیتو به کار خود ادامه می دهد و رورا تا زمانی که تیتو قادر به بازگشت باشد، باید مسئولیت تیم را بر عهده بگیرد. تیتو ویلانوا گفت: «تصمیمی که باشگاه اتخاذ کرد، تصمیمی بود که تنها در این باشگاه امکان پذیر بود، زیرا بسیاری از ما در همین باشگاه رشد کردیم. این مساله تنها مربوط به بازیکنان نیست، بلکه مدیران یاشگاه نیز همین وضعیت را دارند و این همان دلیلی است که منجر به تصمیمی این چنین شد. شک ندارم که گرفتن این تصمیم در همه باشگاه ها غیر ممکن است».

تیتو حتی در زمانی هم که برای مداوای بیماری خود در نیو یورک به سر می برد با تیم در ارتباط بود. او باید در شرایطی از آمریکا برای تیم تصمیم می گرفت که در کنار تیم نبود تا از نزدیک شاهد اتفاقات تیم باشد. البته ارتباطات بسیار روان و خوب انجام می شد. به لطف تکنولوژی های پیشرفته و تماس های تلفنی، تیتو دائماً با اعضای گروه خود در ارتباط بود. رورا گفت: «تصمیماتی که گرفته می شد دقیقاً مانند زمان حضور تیتو در کنار تیم بود. ما همیشه با وی در ارتباط بودیم».

تیتو: «من بازی را بهتر از آنها می دیدم»

مربیان تیم شایعاتی مبنی بر استفاده از نرم افزارهای ارتباطی را رد کردند. تیتو گفت: «کاری که ما انجام می دادیم این بود که هر یک ربع با هر بیست دقیقه یکبار با یکدیگر از طریق مکالمه های مستقیم در ارتباط باشیم (با استفاده از خط تلفن، برای جلوگیری از مشکلات سیگنالی) و بر این اساس تصمیم بگیریم. درست مثل زمانی که ما سه نفر کنار یکدیگر قرار داشتیم».

تیتو در خصوص جزییات بیشتری از شیوه ارتباط با بازیکنان و باشگاه خبر داد: «من در تمامی لحظات بازیکنان را می دیدم و در بحث ها شرکت می کردم. تنها تفاوت این بود که من در کنار آنها نبودم. بودن در نیو یورک تنها به این معنی بود که در کنار آنها نیستم، در حالی که زندگی طبیعی خود را دنبال می کردم؛ پیاده روی می کردم، به تماشای بازی های بسکتبال و هاکی روی یخ می رفتم و اگر در پاریس خضور داشتم، به تماشای بازی تیم می آمدم. وضعیت فصل قبل نیز شبیه به این مورد بود. من مشغول شیمی درمانی بودم و در تمرینات نیز حضور داشتم و زمانی که اینجا بودم، همین کار را می کردم. این فاصله مکانی نتوانست مرا از دیدن تمرین تیم متوقف کند. آنها اطلاعات را از طریق اینترنت به من می رساندند و من در پاسخ آنها نظرات خود را می فرستادم. می توانستم بازی ها را از طریق تلویزیون ببینم و در واقع می توانستم بازی را از زاویه ای بهتر ببینم».

در پایان، ویلانوا به تیم بازگشت و توانست تا با بارسا قهرمان لالیگا شود و رکوردی تاریخی را از خود بجای بگذارد. این سه مربی بارسا در نگاهی که به گذشته داشتند، معتقدند که درسهای زیادی آموخته اند. رورا گفت: «کسی که بیشترین چیز را آموخت من بودم، زیرا من عضو جدیدی از گروه بودم». تیتو گفت: «ما همیشه صداقت داشتیم و رو در روی بازیکنان صحبت می کردیم. هیچکدام از آنها نخواهند گفت که تیتو، جوردی و آرلی با آنها صادق نبودند. ما می دانیم که اگر فقط برای یک روز به آنها دروغ بگوییم، تمام اعتبار ما از بین خواهد رفت. این دلیل عملکرد ماست و این چیزی است که شیوه ما خواهد بود».

20. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •