من کسپر 2012دارم ،میخوام 2014بگذارم،
از کجا کاملremove کنم تا برای 2014 اماده بشه؟
2014 مشکل و درد سر هاش تموم شده؟
لینک دانلودش لطفا
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
من کسپر 2012دارم ،میخوام 2014بگذارم،
از کجا کاملremove کنم تا برای 2014 اماده بشه؟
2014 مشکل و درد سر هاش تموم شده؟
لینک دانلودش لطفا
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل و دردسری نداره!
پست های قبلی رو کاملا مطالعه کنید متوجه میشید!
درود
این اعداد آخر چیه؟
چه فرقی با هم میکنن؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سوال من هم هست.
در ضمن چرا وقتی که میخوام kis14.0.0.465 نصب کنم، پیغام میده که ورژن جدید kis14.1.0.465 آمده. اما در سایت کسپر چنین ورژنی نیست و آخرینش همون kis14.0.0.465 هست؟!
Last edited by IntelCentrino; 01-11-2013 at 21:30.
سلام
دوستان انتی ویروس من کسپرو 14 هستش
14.0.0.465
سریال تریال تموم شد اون 90 روزرو زدم الان روش منوئه اما انتی ویروس رفته روی حالت استوپ میخوام resume بزنم کار نمیکنه چیکار کنم؟
اون اعداد آخری، به معنی و مفهوم برطرف شدن کمی باگ و ایرادات برنامه هستش و یا اضافه کردن پچ به برنامه مورد نظر
پس همیشه سعی میکنیم از آخرین بیلد نامبر ارائه شده توسط شرکت استفاده کنیم
شما سعی کنید همیشه از آخرین بیلد نامبر که در همین تاپیک قرار میگیره استفاده کنید!
بعضی از نسخه ها بنابر کشور ارائه شده کمی فرق میکنند، بخاطر همین برای چک کردن به سرور اصلی وصل میشه و پیغام آپدیت جدید میده
![]()
دوستان کسی میتونه زحمت بکشه 2تا کلید رجیستری برای kis2014 استخراج کنه و به من بده؟
واقعا ممنون میشم چون سیستم در اختیارم نیست بتونم از 2013 کلید استخراج کنم
سلام دوستان
من در اول نصب برنامه کسپر مشکل دارم چه اینترنت رو قطع می کنم چه وصل ارور رو دارم روی سیستمم نود32 هست هم غیر فعال هم فعال بازم کاری نمی تونه بکنه و مشکل نصب شدن برنامه پابرجاست عکس ها رو میزارم ممنون میشم راهنماییم کنید
![]()
دوست عزیز نمیشه دو تا نرم افزارامنیتی رو با هم داشت !!! اول نود32 رو پاک کنید!
سلام به دوستان
بنده روی سیستم از kis 2014 استفاده میکنم (نسخه اورجینال). ویندوز هم 7 و 64 بیتی هست. از اول هم نرم افزار مستقیم اپدیت گرفته و از نرمافزار اپدیتر استفاده نکردم نسخه اولیه هم بوده که به مرور به نسخه b خودشو اپدیت کرده. مهمترین مشکلم این هست که بعد از حدود شاید 4 ماه از نصب کل درایو c رو پر کرده.
C:\ProgramData\Kaspersky Lab
ادرس فولدری که گذاشتم الان حجمش حدود 81 گیگ شده، ایا طبیعی هست؟ میتونم این فولدر رو خالی کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)