استاد reve کجا رفتی پس 3 روزه؟
دوستان اینکاره یکی نیست به ما بگه چی کاره ایم؟
استاد reve کجا رفتی پس 3 روزه؟
دوستان اینکاره یکی نیست به ما بگه چی کاره ایم؟
شرمنده دوست عزیز، این دو روزه اینترنتم قطع شد به دلایل عجیب و غریب
متأسفانه تجربۀ شخصی بنده بسیار محدوده و اگر توصیه ایی در مورد مدل خاصی بعضی مواقع کردم، یا براساس مدل های محدودی بوده که تست کردم و یا توی معدود مواردی، بنابر چیزهایی که خوندم توصیه کردم. از اونجا که توصیه کردن چیزی که خودم تست نکردم رو کار خیلی درستی نمی دونم (حتی اگر از افرادی باشه که بیشترین اعتماد رو بهشون دارم.) برای همین توی این موارد نظری نمیدم.
البته اگر دوستی اینجا بخواد هدفون داخل گوشی بگیره و مشکل خرید از خارج از کشور هم نداشته باشه، اونوقت حتماً نظر میدم
در مورد شما، اگر از خارج کشور می تونید تهیه کنید، دو مدل الأن توی ذهنم هست:
1- yamaha eph-100
2- future sonic artio mg7
دومی بیس بیشتری داره، یک کوپن تخفیف قدیم ها برای دومی یادم بود که باعث می شد شما بتونین اون رو از سایت سازندش با قیمت 100 دلار تهیه کنین
ممنون متاسفانه نمیتونم از بیرون تهیه کنم، نظرتون درباره مدل های akg q460 و akg k619 چیه؟
سلام
نتیجه ی یه قدم زدن مختصر توی خیابون جمهوری و میرداماد
1.هدفون EX1000 رو دنیای سونی موجود نداره
جالبه که پشت تلفن به من هم گفتن موجود دارند ولی قیمت XB1000 رو که 803000 تومان هست داده بودند.
چند جا هم پرسیدم خیلی وقته که دیه موجود نیست
البته یه جا رفتم گفت اخریش رو شنبه فروختم به قیمت 630
2.یک عدد IE80 با گارانتی نامداران به قیمت 1460 از پاساژ پایتخت خریدم. فعلا صدای جالبی نداره تا مراحل BURN IN حدود 200 ساعت رو طی کنه.
موفق باشید.
عجب وضعیتی. من داشتم کارامو جمع و جور میکردم پاشم بیام تهران.
ای بخشکی شانس .....
خیلی لطف کردی خبر دادی.
از میان شوما اساتید محترم،آیا هست کسی که مرا یاری کند؟
دوست عزیز یه رویو ازie80 میذاری؟کلا از هر نظر یه چیزی در بارش بگی،ممنون
خوب منم همین بلا سرم اومد
تو فکر بودم که با این قیمت خوب تهیش کنم ولی خبری نبود
جالبه به من هم گفتن که ex1000 رو دارند
خلاصه دیگه مجبور شدم ie80 رو با یه 700 تومن افزایش بودجه بگیرم
البته یه شماره هست برات پخ می کنم بهم گفت شاید بتونه گیر بیاره.
خوب اینجا که کسی استاد نیست همه همکارند
دنیای سونی توی جمهوری بعد از شیخ هادی تقریبا هدفونهای زیادی از سونی برای تست داره
و همچنین داخل پاساژ پایتخت هم مغازه هایی هستند که میزارند تست کنید.
خوب یه ریویو قبلا از ie8 دوستان گذاشتن
ie80 و ie8 شباهتهای زیادی دارند.
ولی خوب من هم تا چند هفته ی اینده یه ریویو مختصر میزارم.
موفق باشید.
Last edited by t-jays; 12-07-2013 at 16:39.
سلام چون فکر کنم دوستان چند روزی هست که مارو مورد عنایتشون قرار ندادن و یکم سرشون شلوغ شده. دوباره سوالمو میپرسم تا به لیست فراموشی نره
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. کمیت بیس زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهمه تقریبا مثل M50 باشه خوبه یعنی من کلا از صدای M50 خوشم اومد. سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم.
.
بعد دوستان یه سوال هدفون XB1000 سونی (فول سازی 70 میلیمتری) که قیمتی 285 دلاری تو امازون داره تو ایران قیمتش خوبه (حدود 650) تو خارج تقریبا لوکس حساب میشه ولی تو ایران با این قیمتا خیلی گرون نیست. به نظرتون میارزه xb1000 بخرم؟ من به شخصه دوست دارم پولی که به کالا میدم هزینه ساختش باشه نه پول واسطه (وارد کننده ها) و ... بشه. همچنین این تو store.sony.co.uk مینویسه موجود نیست ولی تو ایران هست (ایران رهجو) اینا همون ساخت اصلی شرکت سونی هستن یا توسط سونی چین یا شرکتای وابسطه تولید میشن؟ (یعنی کیفیت ساخت شاید بیاد پایین)
مرسی
ویرایش: xb1000 روی سر خوب جا میگیره؟ شل هست یا سفت؟ راحت هست؟ از روی سَر، سُر نمیخوره؟ (اینا رو میپرسم چون امکان تست ندارم)
از همه مهمتر کیفیت صداش در چه حدیه؟ بیسش میگن عمیقه یعنی محکم نیست که فکر کنم این خوب باشه و کیفیت موسیقی رو پایین نیاره.
حذف...........
Last edited by حمید031090; 12-07-2013 at 18:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)