سرورهای خارجی پوکیدن :|
سرورهای خارجی پوکیدن :|
اح ح ح
بابا از این مخابرات دیگه تمدید نکنید
من خودم پارس دارم ، وجدانا یه شب 30 مگ گرفت ولی یه شب 1 گیگ !!! منظور خیلی قروقاتیه ، ولی ادم تو روز میخاد باهاش کار انجام بده ، چیه انقدر قطع و وصلی ، شب هالا ادم خوابه هر چقدر گرفت گرفت ، چیز واجبی نیست ولی تو روز سرعتش حرف نداره و قطعی هاش هم صفر صفر ، هر وقت اومدم تو این تاپیک به غیر از اینکه کجا قطع شده سرعت یدفعه رفته رو هزار یکی میگه 10 روزه قطعه ، چه وضعیه ؟ کلا شب و روز نداره مخابرات کلا قاته
من هم مخابرات دارم هم پارس انلاین
الان دو لینک کاملا مستقیم از سرور خودمو دارم دانلود میکنم
مخابرات 2 مگ نامحدود
پارس انلاین 1 مگ نامحدود
سرعت دانلود مخابرات 2 کیلوبایت
سرعت دانلود پارس انلاین 286 کیلوبایت
دوستان چند روزی هستش خط تلفن که ADSl روش هست بوق آزاد نداره. از اسپلیتر جدا کردم و گوشی رو مستقیم به پریز تلفن زدم ولی بازم بوق نداشت. سرویس ADSl بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سال نوی همه دوستان و همشهریان عزیزم مبارک باشه ....
انشا... سرعت نت هم سال جدید اوکی بشه ....![]()
خط یا گوشی مشکل داره از 117 پیگیری کنید.adsl ربطی به بوق ازاد تلفن نداره و فقط برای تبادل دیتا از خط تلفن استفاده میکنه و تلفن جداست فقط از یک زوج سیم مشترک استفاده میکنند..
سلام به همه دوستان عزیز
سال نو مبارک سال خوب و خوشی براتون آرزومندم
بچه ها باورکنید سرعت مخابرات بدجور رفته بالا. بخداروزی ده گیگ میتونم دانلود کنم. دارم فایل تارنت بازی کال اف دیوتی 8 که 14 گیگه رو دانلود میکنم.رنج سرعتم بین 90 تا 120 کیلو بایت هستش، ثابته پایین تر نمیره.
قربونت مخابرات با این عیدی که اول سال تقدیمم کردی.
موفق باشین.
سلام.سال نوتون مبارک/خوب من 30 شارژ اینترنتی کردم و طبق معمول ضدحال خوردم و شارژ نشد که هر چی تماس گرفتم پاس دادن و گفتن ارجاع میدیم به قسمت مال و وصل میشه تا آخر امشب یه مرد محترم کار من رو انجام داد و وصل شد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)