تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 475 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

من مشتاق دانلود office جدید که adobe منتشر کرده شدم خوب بود اما واقعا کار راه نمی ندازه.البته ورژن کرک شده!
    همین جا اعلام می کنم که درست کردن یک سند آفیس تقریبا غیر ممکن هست با یک ابزار آندرویدی.
    آدم باید شهامت داشته باشه بگه اشتباهی که گفته!
    اما به شخصه انتظار بیشتری از این نرم افزار داشتم
    دوست عزیز شما اول یک مسئله رو در نظر بگیر تو این دیوایس ها مثل hardware و بعدش خودت میتونی تشخیص بدی 2 تا دیوایس چه کار های سنگینی میتونن انجام بدن .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

آقا سجاد این تبلتی که گفتی i3 قیمت 3 تومن هست؟یا پردازنده های مختلفی مثله i5 هم داره؟

دوست عزیز این مدل تبلت از برند acer ورژن های مختلفی داره ! من فقط یکیشو قبول دارم و اونم این ورژنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که core i5 هست پردازشگرش و فرکانسش تا 3 gh up میشه !!!!!!!! دو تا باتری داره ! یکی خود تبلت یکی داک تبلت , اقلام همراه تبلت هم کامله شامل قلم , کیبورد , محافظ کیبورد ,کیف (داک), .

موفق و موید باشید .

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز شما اول یک مسئله رو در نظر بگیر تو این دیوایس ها مثل hardware و بعدش خودت میتونی تشخیص بدی 2 تا دیوایس چه کار های سنگینی میتونن انجام بدن .
    معلومه
    من انتظار interface بهتری رو داشتم.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

این مدلی که اعلام کردم 3 تا 3.100 قیمت داره .

این مدل از همه نظر از سرفیس سرتره !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان استفاده اصلیم تایپ کردنه و کتاب خوندن و اینترنت (سرچ مقاله ) و تهیه پاورپوینت واسه کلاسام...همیشه دوست داشتم یه وسیله جمع و جور باهام باشه هرجا راحت باهاش بنویسم ..خب الان نوت 8 سامسونگ مد نظرم بود اما خب بخاطر اندروید بودنش و استفاده بهتر از آفیس ویندوز و البته برنامه های ویندوز که مشابهشو پیدا نکردم یکم نظرم برگشت وAsus VivoTab smart/me400CL پیدا کردم. اما خب این کف قیمت تبلتهای ویندوزه و مشخصاتش زیاد قوی نیست و ده اینچه .. نظر شما چیه؟بنظرتون برای نیازای من به همون اندروید و نوت 8 قانع بشم یا نه تبلت ویندوزی بگیرم..با خرید کدوم پشیمونی ندارم و کارام حل میشه؟
    ممنون از دلگرمی جانانت دوست عزیز سامسونگ رو چون هشت اینچه و راحت میشه با ی دست استفاده کرد و واسه مطالعه فکر کنم راحت تر باشه و اون قلم مخصوصش که خوش دسته..اما خب آره انگار واسه پاورپوینت محدودیت دارم البته یعنی برنامه های اندروید هیچ کدوم قادر به ساخت و ویرایش پاورپوینت نیستن؟مثلا Kingsoft Office 5.6.1؟!
    ی دیوایس راحت و سبک واسه تایپ با کیبوردش میخوام که متنهارو هم راحت ادیت کنم ..راستی تهیه قلم دیجیتال واسه تبلت ویندوزی تو مطالعه و حاشیه نویسی حین مطالعه و جمع آوری مطالب از سایتهای مختلف واسه ساخت پاورپوینت کمک کننده است؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

ممنون از دلگرمی جانانت دوست عزیز سامسونگ رو چون هشت اینچه و راحت میشه با ی دست استفاده کرد و واسه مطالعه فکر کنم راحت تر باشه و اون قلم مخصوصش که خوش دسته..اما خب آره انگار واسه پاورپوینت محدودیت دارم البته یعنی برنامه های اندروید هیچ کدوم قادر به ساخت و ویرایش پاورپوینت نیستن؟مثلا Kingsoft Office 5.6.1؟!
    ی دیوایس راحت و سبک واسه تایپ با کیبوردش میخوام که متنهارو هم راحت ادیت کنم ..راستی تهیه قلم دیجیتال واسه تبلت ویندوزی تو مطالعه و حاشیه نویسی حین مطالعه و جمع آوری مطالب از سایتهای مختلف واسه ساخت پاورپوینت کمک کننده است؟
    دوست عزیز بزارید خیالتون رو راحت کنم تبلت اندرویدی فقط جنبه سرگرمی داره و اصلا برای کار خوب نیس !!!!!!!!!! به هیچ عنوان !!!!

شما میخوای بنویسی با تبلت ؟ بله 100 % و اینکه با اندروید کار به خصوصی نمیشه انجام داد حتی در وبگردی !

شما یک قلم واسش بخر , کیبورد هم میخوره بهش با usb . (میتونید واسش کیبورد بلوتوثی بگیرید .)

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز بزارید خیالتون رو راحت کنم تبلت اندرویدی فقط جنبه سرگرمی داره و اصلا برای کار خوب نیس !!!!!!!!!! به هیچ عنوان !!!!

شما میخوای بنویسی با تبلت ؟ بله 100 % و اینکه با اندروید کار به خصوصی نمیشه انجام داد حتی در وبگردی !

شما یک قلم واسش بخر , کیبورد هم میخوره بهش با usb . (میتونید واسش کیبورد بلوتوثی بگیرید .)
    شما خودت تصور کن دوست عزیز اصلا میشه رو تبلت 8 اینچی کار کرد ! همین تبلت ویندوزی رو بگیر با کیبورد مجازیش تایپ کن به نظرم خیلی بهتره ! اگر اینطور هم به مزاج شما خوش نیامد میتونید یک کیبورد وایرلس کوچیک بگیرید و ازش لذت ببرید .

به نظر من برای کار کردن با نرم افزار ها 10 اینچ هم کوچیکه چه برسه به 8 اینچ !

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی برنامه های اندروید هیچ کدوم قادر به ساخت و ویرایش پاورپوینت نیستن؟مثلا Kingsoft Office 5.6.1؟!
    نرم افزاری رو که می گی امتحان کردم محدودیت تایپ فارسی داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حمید جان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

آقا یه سوالی این تبلت hyundai t7 ارزش خرید داره؟!!!!

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه وسيله مي خوام براي آموزش زبانم ؛ خوندن pdf انگليسي ، گوش دادم فايل هاي صوتي ، چت كردن تصويري ، اتصال به اينترنت و البته با عمر باطري خوب
    سيستم عامل آندرويد

من خودم اين دو مدل رو انتخاب كردم به نظر مياد كه Note يكم بهتر باشه ، اما اختلاف قيمت دارند باهم ، نمي دونم اين اختلاف قيمتي كه دارند مي ارزه كه نوت خريد؟
    سرعت وب گردي براي مهمه ، باز كردن چند پنجره وب سرعت اجرا رو پايين نياره

SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 N8000
    SAMSUNG GALAXY TAB 2 10.1 P5100
    Last edited by rouzbeh_ziafati; 05-08-2013 at 10:41.

11. این کاربر از rouzbeh_ziafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •