ارشد داداش، چه رشته ای خوبه و کارش عالیه با این وضع خراب حتی
ارشد داداش، چه رشته ای خوبه و کارش عالیه با این وضع خراب حتی
از آزمون قبل سوال می اید.....
البته اگر تعداد سوالات اون درس بیش از 10 تا باشه که البته الان چون تقریبا جمع بندی هستن.ازمون مشابه میاد
والبته از کتاب نوروز هم سوال میاد در کل اینارا بخونی ترازتون را میتونید بالا ببرید البته کاذب ...
موفق باشید
من خودم اردبیلم اون کاردانی رو هم واسه این میگفتم که رتبه ام بالا بود فقط ممکن بود به اون بخوره![]()
این ماهی رو انتشارات خیلی سبز به ایمیلم ارسال کرده
![]()
از ریاضی 2 حسابان و دیفرانسیل هیچی نخوندم(مباحثو آشنایی دارم ولی در حد تست نیستم) گسسته و جبر هم فقط مبحث گرافو بلدمیه خرده هم احتمال اینا حالا با این وضع چیکار کنم؟ میتونم 40 درصد بزنم؟
کدوم مباحثو بخونم؟
![]()
عزیز من شما فقط گراف رو خوندی که یک یا نهایت دو تا تست میاد!
مباحث پر تست احتمال، مشتق و کاربردش، هندسه تحلیلی هست ببین با کدوم حال میکنی همونا رو بخون
البته هندسه پایه و تابع و آمار وانتگرال و بقیه مباحث کم تست هم اگه میبینی میتونی خوب یاد بگیری و تستا رو حل کنی خوب بخونی بهتره
کلا مباحثی رو بخون که میتونی تستش رو بزنی اگه میبینی تو یه مبحث لنگ میزنی فایده نداره باید مسلط بشی
آقا کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟
خیلی مهمه...... یه عمر دعاگوتون میشم![]()
منطقه ات رو نگفتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
بین المللی سالی 14 که ترمی 7 بشه ( پشتیبان گفتم ترمی 6 ولی امسال تو دفترچه نوشته ترمی 7 )
شهید بهشتی و تهران و این چیزا هم سالی 14 ( ولی باید کل 14 میلیون رو مهر بدی )
Last edited by urchin7; 24-03-2012 at 18:25.
خيلی وقت هست به انجمن نيومدم
سال نو رو به همه تبريک ميگم سال خوبی داشته باشين
من هم هدفم رو تغيير دادم قبلا" ميخواستم يه رشته خوب اميرکبير قبول بشم اما الان دانشگاه شهر خودمون
نه به خاطر اينکه از رسيدن به دانشگاه اميرکبير نا اميد شده باشم نه!
يکم واقع بين تر دارم نگاه ميکنم به مشکلات شخصی و خانوادگی که حتی اگر برق شريف هم بيارم از شهرم به تهران يا اصفهان نميتونم برم
برق دانشگاه اينجا شبانه تراز 5500-5600 ميخواد و روزانه 6000 شبانه يا روزانه اش برام فرقی نميکنه!
متأسفانه دو هفته هست حال و روز خوش(جسمی) ندارم و درس نخوندم از شماها چه پنهون شايد چند روزش رو دست خودم بود و تنبلی کردم
عصری داشتم شيمی مبحث سينتيک ميخوندم که مجبور به قطع کردنش شدم باز به علت ناخوشی!
ولی همين دو ساعت که خوندم کلی حال داد و لذت بردم
يه سؤال با توجه به اينها ميتونم برخی مباحث رو حذف کنم و اول خاطر جمع بشم که ميتونم درصدی که لازمه بيارم دوباره هدف گزاری کنم?
Last edited by D_felfelak; 24-03-2012 at 22:02.
داداش دستت درد نکنه ولی اینکه ماله سراسریو رتبه رو در میاره...
واسه آزاد میخوام(تراز)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)