تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 293 از 337 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ما یه مودم داریم وایرلس با یه هاب و ۱۰ تا کامپیوتر...که با کابل شبکه از مودم و از مودم به هاب و از هاب به سیستم ها وصل میکنیم...مشکل اینجاست که وقتی داریم کار میکنیم یهو شبکه قطع میشه و ایکون شبکه پایین کامپیوتر اون پایین یه مثلث زرد میاد باز فرداش درست میشه مشکل چی مینونه باشه؟
    احتمالا هابتون مشکل داره یا loop ایجاد میشه تو شبکه
    مطمئن بشید از مودم به هاب فقط یک کابل اومده و کلاینت هایی که با کابل وصلن با وایرلس وصل نیستن
    همچنین با استفاده از دستور Tracert ببینید تا کجا وصلین

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام بر دوستان
    در مورد فایروال ها اطلاعات کاملی و جامعی میخواستم، در این زمینه اگر بنده را راهنمائی کنید ممنون میشوم.
    با تشکر
    دوست عزیز دنیای فایروال ها دنیای بسیار بزرگی است،منابع انگلیسی زیادی هست ولی اگر سوال خاصی دارین من در خدمتتون هستم

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام.
    گفتم اينجا بپرسم و تايپينگ جدايي ايجاد نکنم.
    فرض کنيم در يک سيستم شبکه اي که بر اساس دومين هست و با شماره IP ثابتي هم دريافت کرده به اينترنت وصل شده است (IP Static) . يکي مياد و به بعضي از رمزها دست پيدا مي کنه حالا شماره آي پي کامپيوترش رو عوض مي کنه و مثل يک کامپيوتر شخص خاصي مي گذاره (سيستم طرف خاموشه و مشکل کانفيگ پيش نمياد) و با نام و پسورد اون هم وارد شبکه ميشه و به اينترنت متصل ميشه و کاري انجام ميده و در اون طرف اينترنت شماره IP ثبت ميشه (جايي که تغييري ايجاد شده که مجزا از سيستم شبکه داخلي اين محل هست) . حالا اين شماره IP شماره IP سيستم خودش هست يا شماره IP سرور اينترنت شبکه که به يوزرها خدمات داده ؟
    ( خلاصه اينکه مي خواهم بفهمم داشتن اون شماره IP کمکي به شناسايي فرد متخلف و سيستمش مي کنه يا نه ؟ يعني اصلا لزومي داشته شماره IP سيستمش رو عوض کنه و با يوزر کس ديگري وارد بشه يا نه ؟ ) .
    اگر کمک کنيد و دقيق جواب بدهيد خيلي ممنون مي شوم .
    اگر آی پی کلاینت Private باشه و روتر اینترنت NAT میکنه آی پی که ثبت میشه آی پی ولید سرور اینترنت هست
    اگر کلاینت خودش آی پی ولید داره و به اینترنت Route میشه آی پی خودش ثبت میشه
    ولی در هر حال هر آی پی که ثبت بشه بعدش میشه پیگیری کرد و از روی MAC و Request هایی هر کلاینت به بیرون داده کلاینت رو پیدا کرد

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

خسته نباشید.جناب ما 8 تا pc را می خوایم با مودم وایرلس شبکه کنیم واسه بازی. تو وب سایت ها اکثرا گفتند ازad hoc شبکه کنیم .وقتی آموزشاشونو میدیدم ی سری هاشون بعد از کانکت شدم به ad hoc گفتند برید به هر کدوم از سیستم ها Ip بدید ی سری هاشون چیزی نگفتند .الان سوال من اینه که لازمه دونه دونه به لپ تاپ هاIp بدیم یا نه؟
    اولن پون از مودم وایرلس استفاده میکنید Ad hoc لازم نیست
    آی پی که باید داشته باشن،هم میتونید دستی روشون ست کنید هم میتونید روی مودم وایرلستون DHCP راه بندازین که اتوماتیک آی پی بگیرن کامپیوتراتون

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

با سلاممن یه مودم معمولی (بدون وایرلس) با یه پورت usb و یه پورت lan دارم . میخواستم با یکی از دوستام که در آپارتمانی در طبقه زیرین واحد ماهستش اینترنتم رو شبکه کنم. میخواستم ببینم با این مودمم میشه اینکارو کرد ؟ اگه میشه چطوری؟اگه نمیشه و باید مودم وایرلس بگیرم آیا جواب میده با توجه به اینکه یک طبقه فاصله داریم؟(در ضمن دوستم سیستم داره یعنی شبکه بی سیم نداره)
    میتونید خودتون از پورت USB استفاده کنید و از پورت شبکه یه کابل بکشید برای دوستتون

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام.
    یه فایل در ویندوز 7 شِـــیر شده ولی در ویندوز XP اجازه نمیده بازش کنم .
    ولی وقتی میریزیش توی C/:USER میخونش یعنی فایل هایی که اونجاست رو میخونه .
    مشکل چیه ؟
    پرمیشن هاتون مشکل داره
    مسیر یوزر به صورت پابلیک شیر هست به همین خاطر شیر های اونجارو میبینید

8. این کاربر از mkoleiny بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکل با لن دارم و اون اینکه جدیدا درایور network رو نصب میکنم اون کانکشن local area connection اصلا نمیاد قبلا تا نصب میکردم میومد ولی الان نه
    از پشت کیسم که به مودم با لن وصل میشم چراغ لن مودم روشن میشه ولی نمیشه کار کرد باهاش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به همه رفقای مهندسم. من می خوام کافی نت راه بندازم اما از شبکه هیچی نمی دونم. می خوام یک مرجع خوب و کامل واسه ی شبکه کردن سه و یا چهار کامپیوتر رو برام معرفی کنین. شدیدا به کمکتون نیاز دارم. خواهشا اگه منبع خوب سراغ دارین یا خودتون می تونین راهنمایم کنین از طریق ایمیل یا آی دیم بهم اطلاع بدین.
    ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آی دی یاهو: s.oyak

منتظرتون هستم.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سری سوال دارم که امیدوارم در جای درست باشه
    فرض کنیم یک کافی نت داریم
    6 تا سیستم (5 کلاینت و 1 اصلی)
    روی همه اونا ویندوز 7 32 بیتی نصبه و همه به همراه یک مودم adsl به یک سوییچ وسل شدند
    بوسیله آی پی دستی از کانکشن سیستم اول اینترنت می گیرند و با برنامه freenet تایم و لاک می شند
    اما مشکلاتی هست
    1- برنامه تمام دسترسی رو قطع نمی کنه و فقط صفحه رو می بنده ( در بک گراند سیستم به دانلود آپدیت و ... می پردازه
    2 - می خوام کاری کنم که بتونم مثلا فلش مموری و یا سی دی رو مستقیم روی دسکتاپ هر کلاینت مورد نظر باز کنم و شیر کلی نباشه که بقیه سیستم ها نتونند بازش کنند
    3- چجوری می تونم وی وی ان رو روی سیستم خاصی شیر کنم چون اگه اینجا باز کنم همه سیستم ها با هم باز می شن
    4 - نکته اینکه با ساختن کانکشن و شیر اون کافیه برنامه دیگه ای باز شه و اونوقت بلو اسکرین میده به من
    ممنون می شم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •