من شنیدم دانشگاه های بین المللی پولین. مطمئنی پولی نیست؟ مثل دانشگاههای دیگست؟نه بین المللی امام خمینی قزوین پولی نیست
اگه اینطوره کمی در مورد سطح دانشگاهش هم بنویسین، شاید به درد خیلیا بخوره و نظرشون در مورد بین المللی عوض بشه.
من شنیدم دانشگاه های بین المللی پولین. مطمئنی پولی نیست؟ مثل دانشگاههای دیگست؟نه بین المللی امام خمینی قزوین پولی نیست
اگه اینطوره کمی در مورد سطح دانشگاهش هم بنویسین، شاید به درد خیلیا بخوره و نظرشون در مورد بین المللی عوض بشه.
سلام ببخشید میشه به منم کمک کنید منطقه 3 زبان دختر رتبه در سهمیه 1228 در زیر گروه یک 605 من کجا قبول میشم روزانه؟بابلسر آموزش امکانش هست؟
با 20000 منطقه 1 میشه کجا مهندسی(فرقی نداره) قبول شد؟ (روزانه یا شبانه)
پیام نور تهران چی میشه قبول شد؟
مرسی از پاسختون.
به این اتخاب رشته گزینه 2 امیدی هست؟
تهران 5 تا دانشگاه داره خب یخورده منطقی میاد.البته باید دید ک دیتا ماله امساله ک از سنجش گرفتن یا ماله 89 هست.ولی خب کامپیوتر سخت افزار چون رشته بهتری هستش تا نرم افزار بهتره جاهای دیگرم چک کنین ک یوقت مشکلی پیش نیاد چون مثلا شریف کامپیوتر سخت افزارش سری پر میشه ولی نرم افزارشو میشه امیدوار بود ک رتبه های 300 تا 400 هم بیارن
شریف چی؟
احتمالش صفره؟
با 11700 منطفه 2 ریاضی کامپیوتر کجا قبول می شم؟(کرج)
دانشگاه کاشان اولین وآخرین رتبهای قبولی رشته هاش رو گذاشته(ای کاش همه دانشگاهه این کاررو بکنن)![]()
Last edited by saeed 1428; 07-08-2011 at 13:34.
با رتبه 30000 تجربی منطقه 2 چه رشته هایی رو میتونم قبول شم؟؟؟؟
دوستان از نرم افزار انتخاب رشته گزینه 2 می تونید استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال که ذهنمو مشغول کرده
تو کارنامه چندتا رتبه داده بودن
یکی رتبه ی کشوری بدون اعمال سهمیه بود.یدونه با سهمیه بود و یکی هم زده بود رتبه کل با سهمیه یا یه همچین چیزی.حالا کدومش اعمال میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)