دوستان من dlc رو همونجایی که باید کپی میکردم کپی کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد چرا؟
دوستان من dlc رو همونجایی که باید کپی میکردم کپی کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد چرا؟
سلام داداش
من خودم طرفدار پر و پا قرص pes هستم ولی وقتی فیفا 12 را بازی کردم خوشم اومد
و امروز فردا میخوام برم بخرمش
این دیگه بستگی به طرف مقابل داره که از چه بازی ای خوشش میاد
من اصلا و ابدا از فیفا 11 و فیفا 10 خوشم نیومد
سلام
دوستان من pes را روی لب تاب نصب کردم گرافیکش رو Unable میده یعنی گرافیکم رو شناسایی نمیکنه در صورتی که آخرین دریو کارت گرافیکم نصبه . دایرکت X هم نصب کردم در صورتیه که با pes روی Pc مشکلی ندارم لطفا راهنماییم کنید
ممنون
دوست عزیز باید از تو کنترل پنل بری برای گرافیک تعریف کنی که بازی با اون اجرا بشه
سلام
دوست من میشه جامع تر توضیح بدی؟
ممنون
pes خیلی بچه گونه است من خودم 12 سال pes بازی میکردم ولی از موقعی که فیفا11 اومد گفتم امتحانش کنم ببینم چجوری دیدم خیلی از pes بهتره به شما هم پیشنهاد میکنم امتهانش کنید وصبر داشته باشید
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
فیفا 12 دو نوع سیستم بازی داره tactical و legacy که تازه کارها بهتره با لگاسی بازی کنند و حرفه ای ها هم با تاکتیکال این تنظیم رو توی منوی که تنظیمات بازی مثل شوت و پاس سانت هست میتونی تغییر بدی
تو همین تاپیک دوستان کامل توضیح داده بودن
گرافیکتون NVIDIA هستش دیگه؟
control panel>nvidia control panel>manage 3d setting>program setting>add
ادرس بازی رو بهش بده و تنظیماتی که تو کادر وجود داره رو ببر روی بالاترین پارامتری که اونجاست تا بهترین نمایش رو داشته باشی
نمی دونم من امتحان نکردمحالا اون رو هم کپی کن همونجا ضرر نداره که
![]()
ُسلام گرافیک nvidia geforce Gt520m هست این گزینه Add نبود!
گرافیگ سیستم pc:
و اینم اطلاعات گرفیک لب تاب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قسمتی که خط کشیدم نگاه کنید چرا برای Pc حدش درسته ولی برای لب تاب روی 64 هست؟ مشکل از کجا میتونه باشه؟
Last edited by malavan.ehsan; 13-03-2012 at 21:58.
دوست عزیز شما مدل لپ تاپت رو بگو مگه دوتا گرافیک نداره؟
درضمن اینی که شما گزاشتی مربوط به NVIDIA controlpanel نمیشه
ایکن خود انویدیا روی اون گزینه است و دقیقا همینی که نوشتم روش نوشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)