واقعا نمیشه کاری کرد
این کار نشد نداره
یه فایل پیدا کردم که تو رجیستری تغییرات میده بعد بازی به راه میفته مثل روز اول![]()
واقعا نمیشه کاری کرد
این کار نشد نداره
یه فایل پیدا کردم که تو رجیستری تغییرات میده بعد بازی به راه میفته مثل روز اول![]()
سلام
من در کل سایت سرچ کردم Pro Evolution Soccer 5 پیدا نشد
مجبور شدم اینجا درخواست بدم البته 2008 هم دارم ولی این حالش بیشتره
و سوالم اینه که چطوری میشه ضربات کاشته پشت 18 قدم را گل کنیم
برای 20 متر جهت پایین را بگیر و شوت کن و در حین شوت با ضربدر و جهت به توپ کات بده
برای فواصل 20 تا فکر کنم 30 جهت و بالا را بگیر و شوت کن
برای فواصل بیشتر از 30 فقط شوت
البته فکر کنم برای تمامی نسخه های pes به همین شکلباشه من که تو pes8 ضربه هامو اکثرا با این روش گل میکنم مخصوصاکمتر از 20 مترو![]()
ببخشید یه سوال با چه نرم افزاری میشه فیس درست کرد کسی آموزشی داره در این باره ؟
می خوام خودم وارد دنیای فوتبال مجازی بشم![]()
منظور از سوپر پچ چیه؟کاربردش چیه؟
از کجا میشه گیرش آورد
بااین سوپر پچی که میگین میشه آنلاین بازی کرد کد رجیستر کردن آنلاین داره این سوپر پچ یانه لطفا راهنمایی کنید
Last edited by mohsen_60006; 07-12-2008 at 03:36.
تو این تاپیک از همه چی صحبت شد الا این مساله که توی مد مستر لیگ قسمت رنکینگ بازیکنا (records room/point ranking)چطوری میشه بازیکنامونو وارد این لیست کنیم؟
من الان سال 2116 هستم با این وجود تا الان هیچکدوم از بازیکنام وارد این لیست نشدن.درصورتیکه میانگین امتیاز چند فصل بعضی از بازیکنام بالاتر از امتیاز بازیکنایی هستش که تو این لیست هستن .بعنوان مثال توی تیمم لیونل مسی رو دارم که هر فصل امتیازش بالای 7 -7.5 میشه اما وارد این لیست نمیشه درصورتیکه بهترین بازیکن این لیست امتیازش به 7 هم نمیرسه.
کسی میتونه بگه علت چیه ؟
برای نصب صدای گزارش گر به زبانهای دیگه باید چیکار کرد؟مثلا میخوام در کنار انگلیسی اسپانیولی هم داشته باشم.چون توی منوی option یه قسمتی داره که میشه از بین زبانهای نصب شده واسه گزارش گر یکی رو انتخاب کرد.
سلام کسی میدونه که چطور میشه لوگوی تیم های باشگاهی رو عوض کرد تیم های لیگ سری a و اسپانیا و ... رو می گم
ممنون می شم اگه کسی بتونه کمکم کنه چون این حرت رو تو یکی از سیو هایی که دانلود کردم دیدم
با تشکر حسین
جدیدترین پچ برای بازیکنا چیه؟ یعنی تیم ها اپدیت بشن بی زحمت برام بزارین
چجوری میشه مثلا پرچم جدید رو بازی اضافه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)