چون ک در حال دزدیه:-D
Sent from my MT25i using Tapatalk 4 Beta
چون ک در حال دزدیه:-D
Sent from my MT25i using Tapatalk 4 Beta
ممنون از پاسختون در مورد 1- که اره بیسیمه اما با لن به پیسیم وصله گاهی اوقات هم از لب تاب استفاده میکنم ولی حدود 7-8 تا شبکه وایرلس دیگه روشنه 24 ساعت ! از وایرلس لب تاب دیده میشه این 7-8 تا @ 2- اره باید برم یه اسپلیتر دیگه بخرم این مورد رو تستش کنم مطمئن شم 3- نویز که فکر کنم اره چون SNR Margin الان Downstream 1.9 و Upstream 5.5 هستش که قبلا رو دوازده بود برای کاهش نویز باید چیکار کرد؟ مشکل از مایه یا مخابرات باید بگیم ؟ آخه این مخابرات لعنتی هم هیچی نمیفهمه هر چی بهش میگی نویزه میگه نه مشکل از طرف شماست ! 4- همش یک سیمه که مستقیم اومده وصل شده به مودم 5- مودم الان دم در که نیست ولی از سیمی که از پایین میاد اولین وسیله مودمه بهش وصله ! اگه چی ثابت بود ؟ اره وصل کردم سر خط بازم باید تلفن رو مشغول کنی تا وصل شه مثلا یک دقیقه مشغول میکنی بعد دیگه وصل میشه ! آخه دو ساله از همین مخابرات کوفتی هم اینترنت دارم ولی توی این دوسال اینطور مشکلی تا حالا پیش نیومده بود البته هر وقت بارون میاد فقط تو زمستون ! تلفن خونه کلا قطع میشه که زنگ میزنم مخابرات باز وصل میکنه . موندم چیکار کنم یه اینترنت بخوای تو ایران داشته باشی به خدات میرسونن
=============
Attenuation (dB): هم به ترتین دون 44 و آپ 26 هستش
راستی با اینکه اس ان ار مارجینم اینطوریه و نویز داره ولی سرعت دانلودم همون 130 و وب گردی خوبه
Last edited by tibadownload; 09-06-2013 at 04:54.
مرسی خوندم تاپیک خوبی بود ولی متاسفانه وضعیت مودمم خیلی خرابه ! این اطلاعات مودمه :
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 1.4 4.3 Attenuation (dB): 44.0 26.7 Output Power (dBm): 12.6 18.6 Attainable Rate (Kbps): 0 612 Rate (Kbps): 1017 726 D (interleaver depth): 4 2 Delay (msec): 5 4
از این افتضاح تر دیدینولی جالبه توی این دو سال مشکل اینطوری پیش نیومده بود که بخوای به اینترنت وصل شی خططتو باید یک دقیقه مشغول کنی تا وصل شه ! جالبشم اینه که سرعت دانلود وبگردی هیچ فرقی نکرده و کسی هم زنگ بزنه اینترنت قطع نمیشه تنها مشکلی که توی این هفته واسم پیش اومده همینه که اگه مودم خاموش کنم بخوام روشن کنم وصل شه به اینترنت باید یه دقیقه تلفن رو مشغول کنم وصل که شد بزارم سر جاش !
اطلاعات مودم بعد از ساعت 7 صبح ! زمین تا آسمون فرق کردمخابراته دیگه !
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 13.1 12.0 Attenuation (dB): 47.5 27.2 Output Power (dBm): 12.6 15.4 Attainable Rate (Kbps): 296 515 Rate (Kbps): 383 515 D (interleaver depth): 2 2 Delay (msec): 5 5
Last edited by tibadownload; 09-06-2013 at 06:19.
اونايي كه ميخواستند برند بازرسي رفتند يا نه ؟
محتوای مخفی: .
جدیدا کسی نمی خواست بره من فقط شنبه رفتم 3 گیگمو که دزدیده بودن پس گرفتم ایندفعه خیلی راحت و بدون دعوا کارو راه انداختن راجع به نامحدودم گفتم خیلیا ناراضین و میخوان نامحدود حداقل مثل قدیم برگرده یارو ددر کمال پررویی میگه خیلیا ناراضین یا فقط شما ناراضی هستی ما که تا حالا اعتراضی نداشتیم.
كجا رفتي ؟ عدل خميني يا مركر مخابرات قائم؟
اصلا خودت میگی مخابرات اونا تا الان نمیدونستن که اینترنت چیه
حالا میان این حرف ها رو میزنن....
شما احتمالا از بچه های شمال نیسنی ؟
عدل خمینی.
آقا من هزار دفعه گفت اینا به حرف یکی دو نفر گوش نمیدن دوستان معترض هم اعتراضشون فقط در حد حرفه وقتی پایه عمل میرسه.....
من که سرویسم تموم شه میرم رو وایمکس خسته شدم برای یک نت کوفتی هی برو اینور اونور اعتراض حالا هزینش به کنار آدم از کارو زندگی می افته هی هرروز به یه دلیلی با اینا سروکله بزنه اعصاب نذاشتن واسه ما.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)