تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 645 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

با سلام من لپ تاپم مدل cq61-115ee-compaq هستش 2تا دي وي دي ريكاورش رو دارم .موقع ريكاوري رو دي وي دي دوم رو 77% گير ميكنه. البته مشكل از اونجا ناشي شد كه يه ويندوز 7 نصب كردم بعد چند روز اومدم عوضش كنم با خود 7 فرمت كردم بعد ريكاوري رو گذاشتم و اولش موقع بوت يه ارور هارد داد و نوشت اسمارت ديتكت يه مشكل پيدا كرده گذاشتم اسكن كرد بعد از يه ساعت به كد ارور 302 يا 303 زد و هيچ. . الان با بدبختي ايكس پس يا 7 نصب ميشه ولي ريكاوري خودش گير داره. موقع بوت شدن هم مي نويسه ارور داره. به نظر شما چاره چيه؟ ممنونم.
    اچ پی یه قلق هایی داره .. مثلا شما نباید هیمنطوری میزدی با هر نرم افزاری پارتیشن C را فرمت می کردی ... مستر بوت رکورد ها پاک شدند دیگر هیج !

باید با خود HP چت کنید ببینید چی بهتون پیشنهاد میده ! ممکنه یک پچ بهت بده و نصب کنید که مستر بوت رکورد درست بشه و سر ریکاوری گیر نده

داره خودمونی میشه hamidrz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مشکل هیبرنیت نشدن در لب تاب

دوستان عزیز یک مشکل برای لب تابم ایجاد شده

وقتی که لب تاب رو هیبرنیت میکنم / این عمل رو انچام نمیده و چراغ پاور لب تاب به حالت چشمک زن تبدیل میشه ...

ضمنا ویندوز ایکس پی رو بعد از این مشکل نمیتونم نصب کنم . ویندوز یک بار بالا میاد ولی برای بار بعدی ارور LOGIN میده...

میتونه از ویروس باشه یا نه ؟؟؟؟

منتظر جواب سبزتون هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض مشکل با باطری دل که تازه خریدم - خواهش میکنم راهنمایی کنید

سلام دوستان ، ببخشید که طولانی می نویسم ، گفتم کامل باشه بهتره ، امیدوارم لطف کنید و راهنمایی کنید

من چند روز پیش یک باطری 9 سلولی طرح دل خریدم به قیمت 100 هزار تومن (اصل 170 هست حدودا) برای لپ تاپ dell vostro 1520 ، اون روز به لپ تاپ زدم و دیدم 40 درصدی شارژ داره و فکر کردم مشکلی نداره

اما امروز باطری رو اومدم 0 درصد کردم تا 12 ساعتی بزارم شارژ بشه بعد از تخلیه کامل (که اتفاقا خیلی هم خوب کار داد اون 40 درصد و با نور خیلی کم 2 ساعت بهم کار داد که برای بار اول باطری خود لپ تاپ هم همینطور بود)

وقتی اومدم بعد از خاموش شدن و تخلیه کامل شارژر رو زدم و روشن کردم لپ تاپ رو گفت این باطری رو نمیشناسه و نمیتونه شارژ کنه این متن کامل پیغام:

The battery cannot be identified. This system will be unable to charge this battery

و خلاصه باطری نو شارژ نمیشه ، اینو بگم که همه مشخصات اعم از آمپر و وات ساعت عینا مشابه باطری خود لپ تاپ هست (هر دو هم 9 سلولی)

من به انگلیسی (به فارسی هیچی پیدا نکردم) خیلی جاهارو گشتم و این کارهارو امتحان کردم طبق گفته اونها:
    1. عوض کردن شارژر (شارژر دل اینسپایرون 1520 رو امتحان کردم)
    2. آپ دیت کردن بایوس دستگاه و نصب نسخه جدید
    3. گذاشتم سیستم با باطری قبلی بالا بیاد بعد باطری رو عوض کردم (باطری سابقم هنوز سالمه)

نکته اینجاست که برای حدود 5 تا 10 ثانیه وقتی تو ویندوز باطری جدید رو میکشم بیرون و جا میزنم شارژ میشه (احتمالا تا وقتی که مادر بورد (بایوس) باطری رو نامشخص تشخیص بده)

من با همین خارج کردن و جا زدن با 15 بار اینکارو کردن 1 درصد شارژ کردم و این راهو هم امتحان کردم:

4. تو سایتهای خارجی گفته بودن روشن کنم با 1 درصد تا low battery بده F1 بزنم و بعد سریع ریست کنم و شارژر و بزنم

این 4 راه جواب نداد

اینطور که من فهمیدم باطری من سالم هست (احتمالا باطری اگر سالم نبود با 40 درصد به من 2 ساعت شارژ نمیداد ، یعنی با 100 درصد 5 ساعت ، باطری نا سالم معمولا 1 ساعت کار میده با 100 درصد) و مشکل اینه که مادر بورد (بایوس) این باطریو نامشخص میشناسه و نمیزاره تا شارژ بشه (گویا دل یک سیستم داخل باطریها داره تا اونهارو تشخیص بده)

از شما خواهش میکنم اگر مورد مشابهی برخوردید (که باطری نو باشه و این اتفاق بیقته - چون زیاده این موارد برای باطریها بعد از 1 سال یا بیشتر)یا اگر راهی بلد هستید راهنمایی کنید

دنبال راهی هستم که بدون باز کردن لپ تاپ بشه مادربورد رو دور زد یا یه جوری یه کاری کنم که مادر بورد جریان برق پشت لپ تاپ و که میخوره به باطری قطع نکنه تا شارژ بشه

یا اینکه یه دستگاه جدا از لپ تاپ که باطری من درون اون قرار بگیره و شارژ بشه بعد بیارم بزنم به لپ تاپ
    تا حداکثر 30 40 هزار تومن خرج کنم

ببخشید اینم اضافه کنم: باطری اصل خود لپ تاپ شارژ میشه و مشکلی نداره ، و اینکه متاسفانه دسترسی به لپ تاپ دیگه ای نداره که این باطری بهش بخوره تا اونجا تست کنم

پیشاپیش ممنونم از کمک شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم که نمی دونم کجا مطرح کنم واسه همین اینجا میپرسمش, من یه lenovo y550 دارم همونطور که میدونید فقط یک خروجی hdmi و یک خروجی مانیتور داره, چه جوری میتونم این لب تاپ را به یک تلویزیون معمولی وصل کنم, تبدیل مانیتور به کامپوننت را میگن کار نمیکنه اگه راهی هست لطفا من را راهنمایی کنید که بسیار لازم دارم.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با سلام من میخوام با نرم افزار norton ghost یک بکاپ کامل از ویندوز بگیرم..ولی وقتی سی دی ان را که قبلا هم باهاش کار کردم توی لپ تاپ میزارم..ولی بوت نمیشه و رد میکنه و وارد ویندوز میشه!!به قسمت bootable رفتم دیدم bootable cd rom را زده enable ..!!پس چرا بوت نمیه؟؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما باید هنگامی که لپ تاپ رو روشن کردید بعد از تست BIOS با کلید F12 یا شبیه به این منوی بوت رو فعال کنید و بعد DVD Drive رو انتخاب کنید

7. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه

لپ تاپ من سونی هست .قبلا روش ویستا داشت .الان چند روزه به ویندوز 7 اپدیت کردم .بدون اینکه برنامه های خود سونی یا چیز دیگه ای پاک بشه .فقط یه مشکلی دارم .جای ریدر رو نمی شناسه .

memory card reader/writer driver

یه فایلی رو هم دانلود کردم که اسمش هست

SODMCC-70164709-32

از سایت خود سونی هم بود .ولی باز هم نشناخت .ممنون می شم کمکم کنین

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه

لپ تاپ من سونی هست .قبلا روش ویستا داشت .الان چند روزه به ویندوز 7 اپدیت کردم .بدون اینکه برنامه های خود سونی یا چیز دیگه ای پاک بشه .فقط یه مشکلی دارم .جای ریدر رو نمی شناسه .

memory card reader/writer driver

یه فایلی رو هم دانلود کردم که اسمش هست

SODMCC-70164709-32

از سایت خود سونی هم بود .ولی باز هم نشناخت .ممنون می شم کمکم کنین
    شما باید دقیقا درایور همون مدل خودتون رو از سایت بگیرید
    مدل دستگاه چی هست ؟
    البته فکر کنم خود 7 باید اسلات Memory Stick رو بشناسه و فقط SD Slot هست که ممکنه درایور بخواد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    کسی ادرس نمایندگی های Compaq رو داره؟

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

compaq , hp که اینجا نماینده واقعی ندارند.
    اگه خراب شه یا خودشون یه کاری میکنند یا میفرستن دوبی،یه 3-4 هفته باید منتظر بمونی
    من دنبالش خیلی رفتم یه سری شرکت تو دبی هست که اینا با اونا کار میکنند و در واقع طرف سوم میشن. کلا 99 درصد کیبرد لپ تاپهای HP ،عربی هستند.چون دبی مرکز خاورمیانه ای و مشتری اصلیشون عربها هستند.
    این شرکتها رو تو گوگل سرچ کن
    ایران اچ پیIRANHP
    HAMPARD یا همپارد BESTBUY IRAN
    rayanehamrah رایانه همراه
    پاندا تکنولوژی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •