گوشي من پلمپ بود اما متوجه شدوم دو تا برچسپ پلمپ داره يعني اولي باز شده بود و باز پلمپ كرده بودن
حالا يا تو دبي يا همين مغازه داره خلاصه يكي باز كرده بوده باز برچسپ پلمپ زده بود
گوشي من پلمپ بود اما متوجه شدوم دو تا برچسپ پلمپ داره يعني اولي باز شده بود و باز پلمپ كرده بودن
حالا يا تو دبي يا همين مغازه داره خلاصه يكي باز كرده بوده باز برچسپ پلمپ زده بود
ممنون.ميشه بگي پلمپش چه جوري بود؟از اين هولوگرامي ها بود يا جور ديگه؟
Last edited by hamidR15; 13-08-2011 at 15:50.
والا اینطور که من دیدم یه چسب مشکیه که روی جعبه خورده که باعث میشه نتونی جعبه رو باز کنی. و موقع فروش فروشنده اونو با تیغ می بره. خودت جعبه رو که بگیری دستت می بینیش. البته ممکنه هم یه بار جعبه باز شده باشه و چسب جدید زده باشن جای چسب قبلی که با دقت کردن میشه اینم فهمید. اینجا هم که من می خواستم بخرم مغازه اول گفت ما همه جعبه هارو باز کردیم تا تست کنیم ببینیم یه وقت مشکلی نداشته باشن و گفت اگه دنبال جعبه پلمپ هستی نگرد! ولی من رفتم مغازه طبقه پایین صاحبش گفت مال ما همه پلمپن, منم ازش خریدم.
دوستان یه سوال داشتم. چطوری میشه فهمید که گوشی من الان روت هست یا نه؟! چون من دیروز گوشیو روت کردم ولی بعدش Factory Reset کردم گوشیو. حالا می خوام ببینم هنوزم گوشی روته؟ یا چون گوشی ریست شده باید دوباره روتش کنم؟
اگه موقع روشن کردن گوشیت علامت مثلث زرد اومد و توی منو آیکون سوپر یوزر بود بدون که گوشیت روت هست
همونطور كه گفتم برچسپ زير اين هم دقيقا همين جوري بود باز شده بود و دوباره با يه برچسپ مشابه پلمپ شده بود.
اون علامت زرد رو که من همون موقع که گوشیو روت کرده بودم با یه کرنل از بین بردم. یعنی قبل ازاینکه Factory Reset کنم هم علامت زرد رو نداشت! ولی الان توی منو گوشی 2تا آیکن CWM و Superuser هستن. پس روته دیگه؟
جالبه یعنی با Factroy Reset هم روت گوشی از بین نمیره؟!
Last edited by reza_17173; 13-08-2011 at 16:22.
دوستان قیمت جدید چند شده؟
اگر با تغیر کرنل مثلث زرد از بین بردی وجود همون دوتا آیکون دلیل بر روت بودن گوشیت هست.
خیر ،از بین نمیبره ، یعنی راهش این نیست
ممنونم از لطفت.اينهائي كه من ديدم اصلا همچين چيزي روش نيستچه جوري برداشتن كه كارتون باهاش كنده نشده
شما وقتي متوجه شدي كه دو چسبه هست اعتراض نكردي؟
برنداشته بودن با تيغ بريده بودن و دوباره يكي ديگه زده بودن روش!
من اون موقع حواسم پرت بود اونقد كه رفته بودم كره اي بگيرم made by samsung گرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)