گفتگو IGN با Rockstar و سازنده های بازی در مورد مشکلات بازی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتگو IGN با Rockstar و سازنده های بازی در مورد مشکلات بازی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این بازی رو از اریاشهر پاساز یاران خریدم.بازی نصب شد و کرک هم کردم اما وقتی میخام اجرا کنم و روی play در social club کلیک میکنم می نویسه not connected to social club و اصلا بازیو اجرا نمیکنه.
آقا 2 صفحه پیش هم نوشتم کسی جواب نداد کسی از همین سایت خودمون بازی رو گرفته؟؟؟؟
چطوره؟؟؟؟ کامل؟؟؟؟کرکش چی؟؟؟؟
آقا كامله ! صد بار چرا انقدر پست حذف ميكنيد اينجا؟
شايد بايد به اينترنت وصل باشيد؟من این بازی رو از اریاشهر پاساز یاران خریدم.بازی نصب شد و کرک هم کردم اما وقتی میخام اجرا کنم و روی play در social club کلیک میکنم می نویسه not connected to social club و اصلا بازیو اجرا نمیکنه.
ببنید یکی از سازنده های بازی در مورد تنظیمات گرافیکی بازی چی گفته :
نکته جالب اینه که این بازی DX 9.0 هست .Kevin Hoare: In some cases we're just seeing 2 GB video cards come out now. That'd be the only way to really get the absolute highest settings.
سازنده ها هم اعلام کردن خیلی از مشکلات با درایور های جدیدتر و یا Beta رفع میشه .
درایور برای کارت ها ati نیومده؟
منم فعلا اين مشكل رو دارم، ببينم ميتونم حلش كنم يا نه.من این بازی رو از اریاشهر پاساز یاران خریدم.بازی نصب شد و کرک هم کردم اما وقتی میخام اجرا کنم و روی play در social club کلیک میکنم می نویسه not connected to social club و اصلا بازیو اجرا نمیکنه.
برای Nvidia اومده برای ATi فکر کنم گفته بودن چهارشنبه میاد تو همین مقاله IGN گفته یعنی .
من نميدونم اين gta چند بار بايد به من ضد حال بزنه تا اجرا شه ... از كار و زندگي افتادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)