تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 1783 اولاول ... 1932432832892902912922932942952962973033433937931293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الآن ما مبتدي هستيم ديگه!؟ و تمام مشكلات رو ميدازيم گردن ISP من اون مشكليو كه شما ميگي نداشتم... هميشه چشم به ترافيك رفتو برگشت هست.. هيچ موقع بيگدار به آب نميزنم

حساب كن مثلا 200 مگ ترافيكت مونده و ميخواي يه فايل 100 مگي رو دان كني ( قبلشم تمام نرم افزارارو off update ميكنيم) حالا بعد از دانلود بيا صفحه ريز مصرف ببين البته اگه حجم موقع دانلود تموم نشده باشه!

دوست عزيز موقغي كه يه حرفي ميزني سنجيده و با احترام بگو يعني چي كاربر مبتدي
    کاملا موافقم!

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

سلام

صبانت سرویس 6 گیگ نداره مگر از بعضی از نمایندگی هاش بخوای بگیری که با عرض شرمندگی سرت کلاه میره اینطوری
    مطمئن نیستم این سایت رسمی صبا باشه ولی تو این سایت که رفتم نوشته بود به منطقه ای که ما هستیم سرویس 512 میده (با همون مدارک) پس من ارزونترینشو انتخاب کردم که ماهی 2G داره که سه ماهش میشه 6G تو اون سایتیم که شما گذاشتید رفتم ولی بیشتر از 128 نداشت!
    http://www.sabaadsl.com/rate.html
    یه چیز دیگه تو همین سایت نوشته بود که اگه مودم از ما نگیرید بهتون سرویس نمیدیم حالا می خواستم بدونم این موضوع چقدر جدی چون می خوام یه مودم وایرلس Planet بگیرم. اگه جدی مودماشون چه جوری؟

لطفا سایت رسمی صبا رو بذارید.
    با تشکر
    Last edited by aref_m; 11-06-2011 at 10:15.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

دوست عزیز تو تاپیکی که گذاشته بودی رفتم ولی چند چیزو نفهمیدم.
    الان از صبانت سرویس 128 ، 256 ، 512 ، 1MB بگیری همشون سرعتش 1MB هستش ولی اونایی که خبر ندارن ممکنه پول مفت به این شرکت ها بدن
    مگه میشه!!!!!!

کاملا تاید میکنم سرویس صبا نت کاملا آشغال و بی مصرف شده از همون اولشم مالی نبود فقط شبانش ارزش داشت .نمیخام توهین کنم ولی با این شرایطی که الان صبا داره و این همه یوزره نارازیه جون به لب اومده ادم با اینترنت مخابرات یا موبایل کانکت بشه حال چه ایرانسل چه همراه اول خیلی بهتر از این صبانت اشغاله که سره این همه ادمو کلاه گزاشته
    در این زمینه دوستانی که صبانت دارن نظر بدن..

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

مطمئن نیستم این سایت رسمی صبا باشه ولی تو این سایت که رفتم نوشته بود به منطقه ای که ما هستیم سرویس 512 میده (با همون مدارک) پس من ارزونترینشو انتخاب کردم که ماهی 2G داره که سه ماهش میشه 6G تو اون سایتیم که شما گذاشتید رفتم ولی بیشتر از 128 نداشت!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه چیز دیگه تو همین سایت نوشته بود که اگه مودم از ما نگیرید بهتون سرویس نمیدیم حالا می خواستم بدونم این موضوع چقدر جدی چون می خوام یه مودم وایرلس Planet بگیرم. اگه جدی مودماشون چه جوری؟

لطفا سایت رسمی صبا رو بذارید.
    با تشکر
    سایت اصلی صبانت
    کد:
    لیست نمایندگی های فروش صبانت تو تهران
    کد:

سایتی که شما دادین ، تو لیست نمایندگی های فروش صبانت نبود ، مگر این که تازگی اضافه شده باشه

شما از سایت اصلی صبانت با آدرس sabanet.ir اقدام کنید

همین سایتی که شما گذاشتید 1MB در ماه 6 گیگ رو میده 54 هزار تومن در صورتی که همین رو اگه از سایت اصلی صبانت بگیرین 9 گیگ میشه و قیمتش هم 39600 تومان (دزدی تو روز روشن) دلیل و مدرک هم دوست خودم هست اگر کسی بهش برخورد بابت این حقایق پیغام خصوصی بده تا دقیق براش توضیح بدم

این اتفاق برای دوست خودم افتاده دوست ندارم شما هم تو این مورد ضرر کنی
    اون تاپیکی که دادم دقیقا برای دوستم اتفاق افتاده بود چند ماه پیش
    برای مودم هم اصلا از خودشون نگیرید چون 2 برابر قیمت بازار می فروشن ، خودتون از بازار تهیه کنید

دوست عزیز تو تاپیکی که گذاشته بودی رفتم ولی چند چیزو نفهمیدم.
    مگه میشه!!!!!!
    در این زمینه دوستانی که صبانت دارن نظر بدن..
    بله میشه تمام سرویس های صبانت 1MB هستن ، این نمایندگی ها برداشتن تقسیم کردن برای سود بیشتر
    من نزدیک 5 ساله صبانت دارم ، برای سرعت بعضی مواقع دچار مشکل میشه و این مورد هم بعضی مواقع سراسری و بعضی مواقع به صورت منطقه ای هستش ولی نسبت به قیمت و سرعتی که اکثر مواقع داره بدک نیست
    Last edited by DrXoX; 11-06-2011 at 12:00.

5. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

همین سایتی که شما گذاشتید 1MB در ماه 6 گیگ رو میده 54 هزار تومن در صورتی که همین رو اگه از سایت اصلی صبانت بگیرین 9 گیگ میشه و قیمتش هم 39600 تومان
    اصلا فکر نمی کردم وضع مملکت اینقدر خرابه! میدونستم دوزدی میکنن ولی دیگه نه اینجوری.
    اگه بازم سوالی داشتم با اجازه میامو مطرح می کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اصلا فکر نمی کردم وضع مملکت اینقدر خرابه! میدونستم دوزدی میکنن ولی دیگه نه اینجوری.
    اگه بازم سوالی داشتم با اجازه میامو مطرح می کنم.
    دقیق تر اگه بخوایین

هر دو سرویس زیر مثل هم هستن
    به تفاوت قیمت و ترافیک دقت کنید

نمایندگی صبانت!!

6 گیگ سه ماه سرعت 1MB قیمت 54000

سایت اصلی صبانت

15 گیگ سه ماه سرعت 1MB قیمت 54850

Last edited by DrXoX; 11-06-2011 at 12:12.

8. 2 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوست گرامی جهت حفظ امنیت اکانت شما مک آدرس برای همه کاربران فعال است
    قبل از اینکه به صورت Bridge کانکت شوید باید مودم خود را خاموش کرده و از طریق پشتیبانی فنی یا نمایندگی فروش که سرویس گرفته اید درخواست ریست کردن مک را بدهید تا بتوانید کانکت شوید.
    سلام
    دوست عزیز یعنی امکانش هست که در حالت بریج و داشتن کانکشن بشود با موبایل هم کانکت شد.چون من قبلا کانکشن داشتم و با موبایل کانکت میشدم ولی هیچ صفحه ای باز نمیشد با پشتیبانی تماس گرفتم اوتو کانکتم کردن و الان با موبایل کانکت میشوم و صفحات را باز میکنم ولی با اوتو کانکت اصلا راحت نیستم.امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید؟(بدون برداشتن مک آدرس)
    Last edited by farazfar; 11-06-2011 at 12:38.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

باید گفت واو.....
    پس یه کمکی کن ازم دزدی نکنن
    تو ناحیه ی مرکز مخابرات سعادتمند هستم چه جوری سرویس بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

باید گفت واو.....
    پس یه کمکی کن ازم دزدی نکنن
    تو ناحیه ی مرکز مخابرات سعادتمند هستم چه جوری سرویس بگیرم؟
    از طریق سایت رسمی صبانت sabanet.ir اقدام کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
    کد:

12. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MMJ431's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    بله؛ صبانت یه زمانی (اون اوایل) کل پهنای باند رو برای یوزر های شبانه باز میذاشت که هر چقدر زمان بهشون اجازه میده رایگان دانلود کنند؛ که این مقدار تا شبی بیش از 3 گیگابایت هم می‌رسید و همه هم راضی بودن.

January 2011 - ساعتی حدود 800 مگابایت

منتها به مرور زمان که تعداد مشترکین و موج رضایتمندی کاربرانش بالا می‌رفت، از اون طرف این Downstream ها و سرعت های دانلود یوزرهای شبانه بود که منطقه به منطقه / شهر به شهر / استان به استان پایین تر می‌اومد. تا جایی که الآن تو همین تاپیک بیش از 90% افراد نسبت به وضعیت موجود ناراضی‌اند.

June 2011 - ساعتی حدود 110 مگابایت

این رو هم اضافه کنم که ظاهراً کاری از دست کسی برنمیاد...
    من خیلی پی‌گیر این موضوع شدم.
    یکی از دلایل این موضوع شرکت های صاحب قدرتی هستند که اینترنت نامحدود با بیت ریت واقعی عرضه می‌کنند؛ که سنگ می‌اندازند و معترض به این هستند که چرا شما پورت هاتون بازه و کسی برای اشتراک به سمت ما نمیاد ...
    برای نمونه همین 3.3 گیگابایتی رو که ما توی 5 ساعت شبانه با سرعت 225 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می‌کردیم، مشترکین اونها باید در طول 3 شبانه روز (3x24 ساعت) با سرعت 13-14 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنند و از طرفی هزینه سرویس ما چیزی حدود 26 هزار تومان در میاد (3 ماه - 5 گیگابایت)، در صورتی که اونها می‌بایست ماهی حدود 10,000 تومان هزینه اشتراک بدن که 3 ماه اش تقریباً 30,000 تومان می‌شه که از جهات مختلف (زمان و اتلاف انرژی) به هیچ عنوان به صرفه نیست.

به نظرم دیگه تنها هنر صبانته که بتونه خودش رو به روزهای اوج و رضایتمندی مشترکینش برگردونه.

با تشکر

14. 5 کاربر از MMJ431 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •