سلام . من یه هارد اکسترنال یک ترا میخوام که قابلیت اتصال به سینمای خانواده و ----- جهت ضبط و پخش رو هم داشته باشه . کدوم مدل western digital این قابلیت رو داره . خیلی واسم مهمه لطفا راهنماییم کنید
یا علی
سلام . من یه هارد اکسترنال یک ترا میخوام که قابلیت اتصال به سینمای خانواده و ----- جهت ضبط و پخش رو هم داشته باشه . کدوم مدل western digital این قابلیت رو داره . خیلی واسم مهمه لطفا راهنماییم کنید
یا علی
سلام
این یه سوالیه که من نمیتونم با قاطعیت جوابشو بدم .
اگر برای PC یا لپتاپ میخواستین میتونستم مدلی رو برای شما پیشنهاد بدم اما برای ----- یا سینمای خانگی قضیه کامل فرق میکنه . میترسم مدلی پیشنهاد بدم و اون وقت دستگاه شما هارد رو ساپورت نکنه !!!
سلام.
من یه هارد انسترتال 3.5 اینچی 2T می خوام.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ و قیمتش چه فدر هست؟
سلام رفیق
با بودجه 150 هزارتومن بهترین انتخاب وسترن مدل My Book Essential به حجم 2 ترابایت هست که usb3 هم داره .
والا دوست من تا به حال هاردهام به گارانتی نخورده (چون خوب نگه داشتم) و در نتیجه نمیتونم راجع به بهترین شرکت گارانتی کننده اظهار نظر کنم .
لینک این مدل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا ممنون ولی از کجا می تونم تهیه کنم.
و منظور شما از اینکه خوب نگهداری کردین چی هست باید چه کار کنم؟
سلام ببخشید من سوال زیاد میپرسم
میتون بپرسم ببینم وسترن توی اکسترنال خوبه مارک خوب و قابل قبولی هست؟؟
اگر تهران هستید میتونید از پاساژ مرکز کامپیوتر ایران یا بازار رضا که در خیابان ولیعصر هست خریداری کنید .
چند راهکار برای نگهداری :
1. اگر هارد رو به مدت طولاني روشن ميذارين حتماً دماي هارد رو با نرم افزارهاي مربوطه چك كنيد . اگر هم ميتونين از يه فن براي خنك شدن هارد هم استفاده كنيد يعني فن رو با يه فاصله ايمن پشت هارد بذاريد.
2. در موقعي كه هارد در حال كار هست اصلا تكان ندهيد .
3. تا اونجايي كه امكان دارد از محافظ برق استفاده كنيد . گرچه من از استابيلايزر استفاده ميكنم چون تنها كار محافظ هاي برق قطع نمودن جريان برق خرج از محدوده تعريف شده هست و لاغير .
4. به پورتهاي usb نامطمئن وصل نكنيد . ديده شده كه پورت جلوي كيس بعلت اسمبل نامناسب كابل (جابجا نصب کردن کابل برق و دیتا) باعث سوختن شده .
5. هارد رو در جاي ايمن و دور از دسترس افراد ناآگاه قرار دهيد . با توجه به اينكه اين هاردها بصورت عمودي (ايستاده) قرار ميگيرن از محكم بودن محل مثلا ميز مطمئن بشيد تا هارد كله به پا نشه . به همين خاطر بعضي ها اونا بصورت خوابيده قرار ميدن .
6. در روز هارد رو چندین بار خاموش و روشن نکنید . منظورم اینه که همه داده هایی که میخواهید در هارد اکسترنال ذخیره کنید یه جا جمع کنید (مثلا هارد اینترنال) و پس از اینکه به حجم مناسبی رسید اونوقت هارد رو روشن کنید و به هارد اکسترنال انتقال بدید یا مثلا اگر میخواهید از طریق pc یا لپتاپ فیلم نگاه کنید فیلم رو به هارد اینترنال منتقل کنید تا از استهلاک بی مورد خودداری بشه .
مسلما روش ششم برای همه قابل استفاده نیست گاهی دوستان از اون هارد برای تماشای فیلم در TV یا سینمای خانگی استفاده میکنن . خودم یه هارد اکسترنال پرتابل دارم به حجم 500 گیگ که برای کارهای روزمره مثل تماشای فیلم و اجرای بازی برای ps3 استفاده ویکنم ولی هاردی که برای آرشیو هست رو فقط در مواقع ضروری روشن میکنم .
سلام عزیز هرچقدر دلت میخواد بپرس منم تا اونجایی که میدونم جواب میدم .
در حال حاضر در ایران بهترین مارک وسترن هست حالا نمیدونم در کشورهای خارجی چطوری هست .
حالمو گرفت توی نت زده بود 7200
رفتم نگاه کردم دیدم زده intelpower
همه وسترن ها همینن؟
چنتا سوال دیگه
من با این توی pc la;ل دارم وصل میکنم نمیشناسه باید چنبار کابلو در بیارمو وصل کنم تا بیاد بعد که میرم توش هنگ میکنه انگاری اما توی ps3 نه ممکنه توی وین xp اینجوریه؟چون گرین هستش
میشه اینو از باکس در بیارم بزارم توی pc یا اینکه تو بازی 5400 مشکلی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)