از اول...![]()
از اول...![]()
عليك سلام
اوه خدا ، نه ديگه كبوتر هامون اون قدر آي كيو دارن كه تو خونه اي كه فقط براي يكي شون جا هست دو تايي دعوا نكن ، وقتي يه خونه رو يه كبوتر دسته پر كرد كبوتر هاي بعدي مي رن تو خونه هاي ديگه اي كه انتخاب كردن مسلمه كه بايد دسته تعداد خونه اي رو انتخاب كنه كه از تعداد اعضاي دسته بيشتر باشه البته ما نمي دونيم كه كدوم خونه ها پر شدند فقط مي دونيم كه اگه دسته مثلا از 10 خونه موجود 5 تا رو انتخاب كرد و تعداد كبوتر هاي دسته هم 2 بود دو تا از اين 5 خونه پر شده ضمنا تا هر دسته بطور كامل به خونه ها وارد نشه دسته دوم نمي ياد يعني كار مرحله به مرحله است و فقط كافيه بدونيم دسته اي كه تازه اومده مي تونه تو خونه هايي كه انتخاب كرده وارد بشه يا نه؟
ممنون
بعد اونوقت تکلیف خونه هایی که دسته ی قبلی انتخاب کرده ولی هنوز خالیه و کبوتری از اون دسته داخلش نرفته چی میشه؟ گروه بعدی میتونن از اون خونه ها هم استفاده کنن یا اینکه دیگه اون خونه ها به نام زده شده توسط گروه قبل؟
بچه ها يه زحمت داشتم
كسي اينو براي من تجزيه ميكنه با راه حل ؟
و اين سوال :
اگر
داشته باشيم :
ثابت كنيد :
ممنون
مرسي از راه حل قشنگت مهدي جان
فقط يه سوال ؟
چطوري فهميدي بايد عامل X+2 تشكيل بدي ؟
واقعا سخته پيش بينيش من كه اصلا به ذهنم نرسيد
ممنون بازم
البته من هم چند بار فاکتورگیری را امتحان کردم. اما یه دفعه یادم افتاد یه مثال قبلا دیده بودم که عبارت جبری به توان رسیده بود. البته اون خیلی آسون بود، ولی ایده را از اونجا گرفتم(تغییر متغیر در حل انتگرالها خیلی کاربرد داره)
به هر حال شاید مرتبه اول کمی دور از ذهن باشه، اما دفعههای بعد دیگه آسون میشه!
هر چی تمرین بیشتر حل کنی، تکنیکهای بیشتری یاد میگیری...
+ این هم دو تا سوال جالب، در رابطه با همین موضوع...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجوابها هم توی همون تاپیک هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mehdi_7070; 06-07-2010 at 19:01.
سلام.
یه مسئله دارم مربوط به فضاهای 3 بعدی (Z,Y, X) که البته درسی نیست.
حالا اگه آدرسو درست اومدم بگید تا سوالمو مطرح کنم.
ممنون![]()
سلام.
درست اومدی عزیز.
مسئله اینه:
یک مثلث در فضای 3 بعدی داریم با سه راس (X1,Y1,Z1) و (X2,Y2,Z2) و (X3,Y3,Z3) و یک خط هم داریم که دو نقطه ی (X4,Y4,Z4) و (X5,Y5,Z5) رو به هم وصل میکنه , به طوری که این خط از داخل مثلث میگذره(یعنی خط در یک نقطه با مثلث برخورد میکنه) حالا سوال اینه که مختصات نقطه ی برخورد خط با مثلث رو چه جوری میشه بدست آورد؟
Last edited by Peji2010; 14-07-2010 at 20:10.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)