خوب دادن پول کم باعث میشه که بازیکنا از باشگاه برن؟!!! یا اینکه با انگیزه بازی نکنن؟ اگه آره، از کجا میشه فهمید حداقل پولی که میشه بهشون داد چقدره؟
خوب دادن پول کم باعث میشه که بازیکنا از باشگاه برن؟!!! یا اینکه با انگیزه بازی نکنن؟ اگه آره، از کجا میشه فهمید حداقل پولی که میشه بهشون داد چقدره؟
همون قسمت ترانسفر قسمت فروش.
برای اینکه از تعداد بازیکن ها کم بشه باید بازیکن فروش بره/یا از تیم بره (قطعی،مثل بازنشسگی و ...) دقت کن که بازیکنی که قرضی میره جز نفرات تیم شمارش میشه.
توي همون قسمت ترانسفر بايد بريد ... توي قسمت Sell Players
روي هر بازيكني كه كليك كنيد چند تا گزينه مياد ..
يكيش For Sale هست كه براي فروش هست
يكيش For Loan هست كه ميتونيد يك فصل كامل يا 6 ماهه بازيكني رو قرض بديد
بعد هم گزينه ي Release Player كه بازيكن رو آزاد ميكنيد و قسمتي از قرار دادش رو ميگيريد كه خيلي پيشنهاد نميشه اين قسمت ....
سلام دوستان
من اگه squad رو update کنم مشکیل که واسه -- پیش نمیاد ؟؟ تو live هست که ممکنه -- دستگاه به مشکل بر بخوره ؟؟!!
من آپدیت کردم، هیچ مشکلی پیش نیومد. حتی گلد هم نداشتم. کلا بار اولم بود به پشت دستگاه کابل نت رو وصل کردم.
دستگاهت اگه الیت بود که سه ماه گلد داشتی !![]()
الیت هست، اما دسته دوم گرفتم، نمیدونم اون طرف پدرش رو در آورده یا نهازش پرسیدم گفت من اصلا دنبال Live نرفتم، اما چند تا آواتار ساخته بود! نمیدونم دیگه...
سلام. من ٥ فصل با رئال تو career بودم و خيلي هم خوب كار كردم، فصل ششم ٨ هفته گذشته بود ٤ام بودم، اخراجم كردن !!!
بعد atletico و barca بهم پيشنهاد دادن. atletico رو انتخاب كردم ، ولي حالا تو preparing for new season كلا هنگ ميكنه و تا خاموش نكنم كنسولو درست نميشه. حالا چيكار كنم؟ من كلي اعتبار و پول و بازيكن خوب خريدم! از اول؟
اي بابا ... آره دوست عزيز ... متاسفانه يه وقتايي اين جوري ميشه ... هيچ جوري هم درست نميشه ... بايد از اول بياري ... سر همون لودينگ هي گير ميكنه
موفق باشي
دوتا تیم سگ جون که من نمیتونم ببرمشون : Palermo و Lyon !
من با HullCity این تیما رو بردم : Barcelona . ManUtd .ManCiity .Chelsea. liverpool
ولی اون دوتا سگ جون فقط شانس دارن !
پ.ن : تاپیک باید بیاد بالا بالاها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)