دوستان این سه نفر درخواست دادن برای عضویت تو گروه با هر کدوم مخالفین یا موافقین بگین
vitamin2002
Babri_ch
alivw71
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
ناز نفست![]()
دوستان این سه نفر درخواست دادن برای عضویت تو گروه با هر کدوم مخالفین یا موافقین بگین
vitamin2002
Babri_ch
alivw71
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
ناز نفست![]()
از بین اینا من فقط سعید رو شناخت کامل دارم!......از قدیمی ها هم که هست دیگه نظر خواهی نمیخواد!دوستان این سه نفر درخواست دادن برای عضویت تو گروه با هر کدوم مخالفین یا موافقین بگین
vitamin2002
Babri_ch
alivw71![]()
قابل توجه که طلا(Gold!) سیری(0هر سیر 75 گرم) پنجاه و یک میلیون و هفت صد و پنجاه هزار ریال است!!!!
(چه قدر سخت بود نوشتنش!)![]()
من کسی نیستم ولی بخاطر اینکه حرفی زده باشم :S
سعید که سعیده همه میشناسینش ...
ولی اومدم تعریف از alivw71 بکنم. من که تاحالا حرفی ازش نشنیدم توی هلپ کردن هم که سالاره مثل بعضی ها (از جمله خودم) نیست مثلا توی مپ همه بلوکن بخواد خودش بره بعد هلپ کنه ادای پرو بودن در بیاره بعد خودش ضایع بشه :S
فقط فولکس واگنه دیگه :s یکم سرعتش پایینه تا بیاد پرو کامل شه طول میکشه :S
بیا علی، اینم از تعریفت ولی این پولی که دادی کم بوداااا! عیب نداره بیا اینم چند تا اشانتیون ..چند تا عکس ازت درست کردم بزن در و دیوار کارت سریع میگیره :S
اینم چند تا پوستر علی برای آشنایی بیشتر
: علی در حال مخ زدن
: علی زیرک و باهوش
: علی بچه خاکی
: علی هم صدای مردم
: علی با کلاس و خوشتیپ
: علی و جوونی
: علی و ... بازی؟؟؟!!!؟؟؟
بنده خدا نه پولی داده بود و نه روحش خبر داره فردا نیاین بزنین تو گوشش؟![]()
Last edited by rex123; 26-09-2011 at 01:03.
کاملا قبول دارم!با این که با ایشون یه بحثی قبلا داشتم تو P30 ولی وقعا تو تی کم نظیرند و به من هم خیلی بار ها شده کمک کردن یا مسیرو برگشتنو منو هم کشیدن!
shenidam bazi ha ba esme man miran to magical are?
3 تاشون خوبن ولی راشون نده لول شوخی راه بده
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
آره![]()
![]()
سلام
الکس الان دیدم تو مجیک بود گفتم الان میرم میگم این تایپ رو داده گرخیده
سند هم دارم اگه میخواید بکم
ey kash pass ro dashtam ta 2 min bazi mikardam
valla
yeki ba esme man mire age befahmam kie cheshesho mikanam mindazam to zod paz![]()
Babri جدیدن خیلی نامرد شده
------------------------
دنیا اونقد کمه که ارزش نامردی نداره
البته دریغ است که نامرد ترین ادم روی زمین هستم ولی دیگه نه نیستم
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
وقتی برای اولین بار نگاه به صفحه سیاه داس میکردم هیچگاه فکرد نمیکردم همچین اینترنتی هم باشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)