تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 451 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقا رامین شرمنده .خصوصی نشد جوابتو بدم ، اگه هنوز میخوای بفروشی خریدارم ،تا یه 15 روز دیگه ،خودت یه رنج قیمت مد نظرت برام بنویس یعنی حداق قیمتی که خودت برای فروش مد نظر داری ،راستی وزنش چقدره؟اگه سنگینیش زیاده ماهم بریم دنبال یه مدل دیگه؟
    نقی عزیز
    با عرض معذرت، چون براش کیف چرخدار گرفتم، دیگه از فروشش پشیمون شدم،‌ من با خود لپ تاپ هیچ مشکلی نداشتم و فقط سنگینی‌اش اذیتم می‌کرد.
    ولی باز هم قابلی نداره، ‌اگه می‌خوای در خدمتم، وزنش هم 2.9 تا 3 کیلو...

رامین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام داش علی
    این عمل توی ویندوز 7 بوجود میاد من خدم xp ریختم اما اونجا شر نمیکرد . فکر ننم بشه جلوی شر کردن رو گرفت .

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام داش علی
    این عمل توی ویندوز 7 بوجود میاد من خدم xp ریختم اما اونجا شر نمیکرد . فکر ننم بشه جلوی شر کردن رو گرفت .
    سلام علی آقای گل. چه طوری ؟؟؟ کم پست میدی ... خلوت کردی با لنوو داری حال میکنی ها .... من الان کول پد انداختم زیر ای جناب و دماش شده تازه 66 !!!!!!! دارم وب گردی میکنم مثلا !!!!! وردارم هم میشه 67 یا 68

سوراخ زیرش خیلی کمه. من هم که ورداشتم 70 گیگ برنامه ریختم ویندوز میاد بالا یه 2 3 دقه باید آرامش خودم رو حفظ کنم که ....

آره ویندوز ایکس پی این قبلیت رو نداره ولی من ایکس پی خوشم نمیاد. با اون برنامه تو دستاپ تونستم کار کنم ولی تو لپ تاپ نشد. باز ورژن جدید تر میگیرم ببینم پی میشه. شما هم تستش کن ببین مثل من صفحه مرک میاد یا نه. نترسی بری تو سیف مد میتونی پاکش کنی دادا.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داش علی من اسم شمارو گفتم !
    نه والا من هم یکمی سرم شلوغ شده ... والا من با لنوو توی خالت وبگردی بصورت مداوم و..... حدود 42 درجه بیشتر نمیشه دمای cpu هام بعضی وقتا به 39 هم میرسه !! البته با کول پد اشغالی هم دارم کار میکنم ! از این 6 تومنی ها. باشه چشم من خ.دم برنامرو میگیرم تست میکنم . لینک نسخه اپدیت شده رو نداری؟ داداش میتونی یک کمکی بدی به ما و بگی اگه بخوام بایاس رو اپدیت کنم چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟ اصلا میخواد اینکراو انجام بدم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

در مورد بایوس و کلا سخت افزار با من یکی مشورت نکنی بهتره

آخه من خیلی ریسک ها رو تست میکنم و چون طبق قانون گارانتی عمل میکنم خیالم راحته اگه مشکلی هم پیش بیاد باید سعی کنم که پول زور ندم و از امکانات ایسوسی که داره با ساختن لپ تاپ سود میکنه کاملا استفاده کنم.

در مورد دیگران من از این پیشنهاد ها نمیدم یا میگم ریسکش به من ربطی نداره و .....

در مورد آپدیت بایوس من فقط مطمئن بودن از اتصال به برق و یا داشتن باتری رو گوشزد میکنم. البته زدن دکمه های عجیب قریب وسط کار یا اتفاقاتی مثل شوت کردن لپ تاپ هم جزء اعمال زشته و منجر به ناراحتی و خاموش شدن لپ تاپ به مدت طولانی میشه.

من که اینقدر مشت و لقد میزنم که عادت کرده چیزی نمیگه.

خب حالا بگذریم این لینک توضیحات ویکی پدیا در مورد ATI Tray Tool هستش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خلاصه بگم امکانات ساده مثل نمایش سرعت اجرای بازی شبیه Fraps و تنظیمات پیشرفته ی گرافیک رو داره.

آخرین ورژن پایدار نرم افزار هم اینجاست:

کد:
    این هم لینک مستقیم البته اگه کار کنه و مشکل نداشته باشه که از همسن سایت بالا گرفتم:

کد:
    و آخرین ورژنی که گیرم اومده اینه:

کد:
    اینجا نوشته هیچ راهی برای استفاده نکردن از این امکان نداریم چون DWM یا Desktop Windows Management خودش اینکارو کرده و راهی برای نافعال کردنش نیست:

کد:
    و اینجا هم تازه میگه برای برنامه های معمولی گرچه استفاده از سی پی یو یه کوچولو بیشتر میشه ولی بهتره این امکان رو فعال کنیم که رم مورد استفاده توسط برنامه ها کمتر بشه:

کد:
    Last edited by alireza1411; 25-10-2010 at 20:11.

6. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نرم افزار کنسول وایرلس ورژن جدید 3.0.19 که سه روز پیش 10/22 ریلیس شده:

کد:
    دوستانی که میگن کارش چیه ؟؟؟ نریزیم چی میشه ؟؟؟؟

اگه بدون این برنامه کلید Fn+F2 رو بزنید بلوتوث و وایرلس بین چهار حالت از پیش تنظیم شده مثلا این خاموش اون یکی روشن و ..... سیکل میکنن.

این رو نصب کنید اون چهار حالت رو دیگه ندارید !!!! عوضش رو آیکون بلوتوث و وایرلس که وسط صفحه ظاهر میشه کلیک کنید با یه پرش به بالا پایین (عجب افکت خوشگلی)ر قطع میشن.

8. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من یک مشکل داشتم که خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه
    من چند وقت پیش asus pro 64 jq رو با گارانتی امرتات 1.400.000 البته بدون ویندوز خریدم
    چند رو پیش برای اینکه مطمئن بشم باس رم چند به سفارس دوستان درهمین سایت نرم افزار اورست رو نصب کردم
    ام بعد از اجرای برنامه اورست صفحه blue screen ظاهر میشه ویک ارور به اسم فیزیکال مموری میده به نظر شما مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنید
    یعنی شماهم وقتی برنامه اورست رو اجرامیکنید صفحه آبی میاد پس من بخوام بفهمم باس رمم چنده چی کار باید بکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما برنامه cpu-z رو بگیر و وصل کن از بخش مموری میتونی ببینی باس رمت چنده .

11. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نرم افزار کنسول وایرلس ورژن جدید 3.0.19 که سه روز پیش 10/22 ریلیس شده:

کد:
    دوستانی که میگن کارش چیه ؟؟؟ نریزیم چی میشه ؟؟؟؟

اگه بدون این برنامه کلید Fn+F2 رو بزنید بلوتوث و وایرلس بین چهار حالت از پیش تنظیم شده مثلا این خاموش اون یکی روشن و ..... سیکل میکنن.

این رو نصب کنید اون چهار حالت رو دیگه ندارید !!!! عوضش رو آیکون بلوتوث و وایرلس که وسط صفحه ظاهر میشه کلیک کنید با یه پرش به بالا پایین (عجب افکت خوشگلی)ر قطع میشن.

برای من از اول بدون آپدیت همینطوری بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

سلام عزیزان
    یه سوال فنیه دیگه من 95% مواقع تو خونه از لپ تابم استفاده میکنم میخواستم بدونم اگه شارژ باتری رو خالی کنم و باتری رو وردارم مستقیم از کابل استفاده کنم بهتر نیست؟؟؟
    بعدش اگه کسی قیمت باتریه این لپ تابم میدونه لطفا بگه ممنون میشم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •