تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 397 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    من توی مرحله ای که که نا خود آگاه تبدیل میشه به الطیر و میره به گذشته یکی رو نشون میده که میره تو قلعه بعد وارد یه برج میشه من دنبالش کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد از برجم نمیشه بالا رفت!
    همینطوری تو قلعه ولم حالا چی کار کنم؟
    اگه میشه راهنمایی کنید!
    پیشاپیش ممنون
    بله منم تو این مرحله پدرم در اومد بس که ور رفتم
    شما باید از همون قلعه برید بالا و توی اون قسمتی که یه تیرچه مانند توی دیوار بالای قلعه هست برید بالا...
    باید برید بغل همون دره قلعه که دیگه نمیره بالاتر بعد از بقل با یکی دو تا اسپیس بپرید روی همون تیر چوبی

2. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واقعا این بازی دیالوگهاش فوقوالعادست اون صحنه که میره اون بالا کناره ساوارینو که داره اتیش میگیره با مردم حرف میزنه فقط توجه کنید چی میگه معرکست :نه به معلم نیاز هست نه راهنما شما باید خودتون راهتونو انتخاب کنید این باعث میشه که به ما بگن انسان شما نباید ازادیتونو تسلیمه کسی کنید خودتن باید راه خودتونو انتخاب کنبد ......................

4. این کاربر از hamhami_333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله منم تو این مرحله پدرم در اومد بس که ور رفتم
    شما باید از همون قلعه برید بالا و توی اون قسمتی که یه تیرچه مانند توی دیوار بالای قلعه هست برید بالا...
    باید برید بغل همون دره قلعه که دیگه نمیره بالاتر بعد از بقل با یکی دو تا اسپیس بپرید روی همون تیر چوبی
    گفتم حتما این مشکل دیگه توی P30 حل شده
    نمیدونم اونجا چرا اینقدر بد قلقه!
    شاید بیشتر از 1 ساعت اونجا گیر کرده بودم و نمیتونستم ازش بالا برم
    حتی تا مرحله پاک کردن بازی و ... هم پیش رفتم که در آخرین تلاش خدا رو شکر ازش کشید بالا و منو از نگرانی و اعصاب خوردی در آورد

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من نسخه 1 این بازی رو شروع به کردم تو مرحله شهر اورشلیم از بازی می پره بیرون
    دوتا کرک هم دانلود کردم که تو هردوتاش کرش می کنه و می پره بیرون درست تو همون مرحله شهر اورشلیم
    بدبختی اینه که هر بار که کرک رو عوض می کنه سیوهام می پره و باید تا اون قسمت از اول برم تا ببینم درست شده یا نه سه بار اینکارو کردم واقعا اعصابم بهم ریخته
    لطفا هر کی کرک مورد یا اطلاعاتی مبنی بر نحوه رد کردن اون قسمت رو داره بهم بگه
    ممنون
    Last edited by M A X I M U M; 08-05-2010 at 05:26.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من نسخه 1 این بازی رو شروع به کردم تو مرحله شهر اورشلیم از بازی می پره بیرون
    دوتا کرک هم دانلود کردم که تو هردوتاش کرش می کنه و می پره بیرون درست تو همون مرحله شهر اورشلیم
    بدبختی اینه که هر بار که کرک رو عوض می کنه سیوهام می پره و باید تا اون قسمت از اول برم تا ببینم درست شده یا نه سه بار اینکارو کردم واقعا اعصابم بهم ریخته
    لطفا هر کی کرک مورد یا اطلاعاتی مبنی بر نحوه رد کردن اون قسمت رو داره بهم بگه
    ممنون
    دوست عزیز اون بازی تاپیک جداگانه داره:
    Assassin's Creed :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

داره خودمونی میشه armin_1242000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان. می خوام این بازیرو بخرم اما نمیدونم آفلاین میاره بالا یا نه. اگه آره ممنون میشم که روش اجراشو مرحله به مرحله بگید. اگرم چیزی می خواد dl کنم سایتی که کار می کنه رو بزارید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان. می خوام این بازیرو بخرم اما نمیدونم آفلاین میاره بالا یا نه. اگه آره ممنون میشم که روش اجراشو مرحله به مرحله بگید. اگرم چیزی می خواد dl کنم سایتی که کار می کنه رو بزارید.
    بازی هایی که الآن می فروشن معمولا کامل و آفلاین هستن. برای اجرا هم شما اول فایل داس رو اجرا می کنی بعد هم فایل exe رو اجرا می کنی.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی هایی که الآن می فروشن معمولا کامل و آفلاین هستن. برای اجرا هم شما اول فایل داس رو اجرا می کنی بعد هم فایل exe رو اجرا می کنی.
    موفق باشی
    پس چرا میگن یه سری کار باید انجام داد تا آف بیاره بالا؟ اون مراحلی ک صفحه یه اول گفتن کدوماش دوروسته. لطفا یه بار دیگه کامل و بی نقص مراحلو بگید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس چرا میگن یه سری کار باید انجام داد تا آف بیاره بالا؟ اون مراحلی ک صفحه یه اول گفتن کدوماش دوروسته. لطفا یه بار دیگه کامل و بی نقص مراحلو بگید
    تاپیک آموزش و کلا مشکلات دوستان برای وقتی بود که دوستان بازی رو از نت دانلود کرده بودند و مشکل کرک داشتن. به خاطر جدید بودن سیستم قفل گذاری این بازی، یه مدت طول کشید تا کاملا کرک شد. الآن هم بازی هایی که تو بازار هست، اکثرا به طور کامل کرک شدن. همچنین بازی ها یه راهنمای فارسی توشون هست که دیگه فکر نمی کنم مشکلی باشه. روش اجراش هم تو پست قبل کامل گفتم دوست عزیز. دیگه کامل تر نمی شه گفت.
    حالا شما بازی رو بخر، اگه مشکلی داشتی من و سایر دوستان راهنماییت می کنیم تا مشکلت حل بشه.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تاپیک آموزش و کلا مشکلات دوستان برای وقتی بود که دوستان بازی رو از نت دانلود کرده بودند و مشکل کرک داشتن. به خاطر جدید بودن سیستم قفل گذاری این بازی، یه مدت طول کشید تا کاملا کرک شد. الآن هم بازی هایی که تو بازار هست، اکثرا به طور کامل کرک شدن. همچنین بازی ها یه راهنمای فارسی توشون هست که دیگه فکر نمی کنم مشکلی باشه. روش اجراش هم تو پست قبل کامل گفتم دوست عزیز. دیگه کامل تر نمی شه گفت.
    حالا شما بازی رو بخر، اگه مشکلی داشتی من و سایر دوستان راهنماییت می کنیم تا مشکلت حل بشه.
    موفق باشی
    دوست عزیز آخه اینی که می خوام بخرم صاحابش گفت نمیگیره فقط باید آن باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •