تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 1049 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون
    من وسترن لایو دارم. (همونطور که میدونید Ethernet هم داره) پس اگه یه سینمای 500 تومنی بگیرم چیزی جز باندهاش به دردم نمیخوره (که این هم واقعا زوره این همه پول بدی برای صرفا باند، با توجه به اینکه ال سی دی ام هم x350 سونی و واقعا صداش حرف نداره)
    با این حساب سینمای 4-5 سال قبل با این بودجه برای من هیچ فرقی با سینمای روز نخواهد داشت. چون من میخواستم یه چیز جامع بگیرم و وسترن و ... را بگذارم کنار.
    نظر شما چیه؟
    شما وسترنتو نگه دار یک سینمای rs-30 یا rs-33 بدون پلیر بگیر وسترنتو وصل کن بهش لذتشو ببر
    دنون و انکیو هم بود که بدون پلیر بود (آمپ + ست 5.1 ) و قیمتش حدود 500 بود متاسفانه مدلشو یادم نمیاد. فکر کنم رایان بدونه و شما رو راهنمایی بکنه .

2. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.سینمای خانگی من پایونیر مدل 787 است.امروز وقتی روشن میکنم روی پانلش به صورت چشمک زن میزنه SUB COM.در عین این که مشکلی در پخش نداره و همه کاراش رو انجام میده.هر کاری میکنم درست نمیشه.به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه.

داره خودمونی میشه mohsen_rock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تا 400 تومان میخوام هزینه کنم!
    هیچ کدلی هست که MKV هم بتونه پخش کنه؟!

داره خودمونی میشه feransiska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر آتش

پيش فرض

با سلام.
    من سینمای خانواده سونی دارم. خروجی اچ دی داره اما نمیدونم فرمت فایل اچ دی برای پخش چیه؟ فرمت avi که میذارم پیغام میده که divix ساپورت نمیکنه یه چیزی شبیه این. اصلا فایل تصویریه اچ دی فرمتش چیه؟ mov یا mkv یا avi ؟ مشکل چیه؟ کمک کنید لطفا

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

mr_rayan با تشکر از راهنماییتون، بین اینها خیلی تردید داشتم، امیدوارم همواره موفق و سلامت باشی
    سلام.خواهش می کنم منتهی شما صرفا رو حساب حرف من خرید نکنید.حتما و حتما قبل ار خریدتون صدای سیستم های مورد نظرتون رو بشنوید شاید نظر دیگه ای داشته باشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون
    من وسترن لایو دارم. (همونطور که میدونید Ethernet هم داره) پس اگه یه سینمای 500 تومنی بگیرم چیزی جز باندهاش به دردم نمیخوره (که این هم واقعا زوره این همه پول بدی برای صرفا باند، با توجه به اینکه ال سی دی ام هم x350 سونی و واقعا صداش حرف نداره)
    با این حساب سینمای 4-5 سال قبل با این بودجه برای من هیچ فرقی با سینمای روز نخواهد داشت. چون من میخواستم یه چیز جامع بگیرم و وسترن و ... را بگذارم کنار.
    نظر شما چیه؟
    چیز جامعی گیرت نمیاد.با توجه به اینکه فرمت های عجیب و غریب کامپیوتری هر روز در حال رشد هستش بهترین کار داشتن یه دستگاه مدیا مثل وسترن هستش.
    شما هم می تونی همونطور که دوستان عرض کردند یا pioneer rs33 تهیه کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا Denon 391 تهیه کنی.

کد:
    یا onkyo 3305 تهیه کنی.

کد:

---------- Post added at 03:57 AM ---------- Previous post was at 03:53 AM ----------

سلام.
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    مدل تلويزيونم c650 سامسونگ هست و ميخواستم كه يك سينما بخرم .
    هزينه تا حدود 700 هم مشكلي ندارم و ترجيحا كمتر باشه . ترجيحات من اينها هستند :
    - صداي قوي و بلند لازم ندارم و در مجموع كيفيت برام مهم هست و تفكيك صدا
    - بلندگوهاي عقب بيسيم باشند
    - ترجيحا زيبا باشد
    ممنون.
    3578 فیلیپس و یا fz900 سونی.

8. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به دوستان
    من یه سینما خانگی سامسونگ 445 همراه ال ای دی 40 اینچ گرفتم ، فقط ----- نگاه میکنیم تصویر ----- رو با یه HTMI دادم به TV و صدای ----- رو با کابل اپتیکال دادم به سینما
    1- سینما چند حالت صدا داره (Matrix, Stereo, Cinema, Music , . . ) بهترین کیفیت تو Stereo هست که قابل مقایسه با بقیه نیست ولی وقتی تو این حالت هست فقط دو speaker کار میکنه ، آیا میشه بقیه هم مث این دو تا ، تو این حالت، صدادار بشن یا از راه دیگه، بشه کیفیت صدا رو در حالتهای دیگه به این حالت نزدیک کرد ؟
    2- ما آپارتمان نشینیم ، دیوارا نازک و خونه ها نزدیک هم ، بلندگوها رو چطور بچینم که بیشترین صدا و کیفیت رو در داخل و کمترین نفوذ صدا رو به بیرون داشته باشیم ؟
    3- صدای تلویزیون با سینما Sync نیست ، اگه بخوام صدای هردو رو داشته باشم میشه همزمانشون کرد ؟
    4- BD wise چیه ؟ چه مزیت یا عیبی داره ؟ من با فرض افزایش کیفیت فعالش کردم .
    با تشکر
    مبارکتون باشه.
    1-حالت استریو شما فقط صدای دو کاناله دارید و هیچ راهی نداره مگر اینکه گزینه یه نام multi channel داشته باشید که به صورت دستی فعال کنید و صدارو از همه کامالها بشنوید که البته بازم چیز جالبی از آب در نمیاد.بهترین حالت استفاده از مد cinema هست .
    2-شما یلندگوهارو طوری بجین که خودت از صدا لذت ببری.برای رفاه حال همسایه ها هم سعی کن ولوم صدا کنترل شده باشه.
    3-نه نمیشه.
    4-bd wise تا اونجایی که من اطلاع دارم اول از همه شرکت سامسونگ خیلی روش مانور میده و تبلیغ می کنه و دوم اینکه به گفته خود شرکت سیستمی هست برای افزایش کیفیت تصویر که البته شما توی پنلتون هم باید همچین گزینه ای داشته باشید و اون رو هم فعال کنید.

---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------

سلام.سینمای خانگی من پایونیر مدل 787 است.امروز وقتی روشن میکنم روی پانلش به صورت چشمک زن میزنه SUB COM.در عین این که مشکلی در پخش نداره و همه کاراش رو انجام میده.هر کاری میکنم درست نمیشه.به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه.
    بهترین کار تماس یا نمایندگیه.

---------- Post added at 04:11 AM ---------- Previous post was at 04:08 AM ----------

تا 400 تومان میخوام هزینه کنم!
    هیچ کدلی هست که MKV هم بتونه پخش کنه؟!
    سینما بلوری ها فرمت mkv رو ساپورت می کنن که قیمت هایی بالای 800 تومن دارند.
    با 400 تومن شما می تونید 282 پایونیر رو تهیه کنید به همراه تفکیک صدای عالی.

---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------

با سلام.
    من سینمای خانواده سونی دارم. خروجی اچ دی داره اما نمیدونم فرمت فایل اچ دی برای پخش چیه؟ فرمت avi که میذارم پیغام میده که divix ساپورت نمیکنه یه چیزی شبیه این. اصلا فایل تصویریه اچ دی فرمتش چیه؟ mov یا mkv یا avi ؟ مشکل چیه؟ کمک کنید لطفا
    مشکل خاصی نیست شما سینماتون قابلیت پخش قایل های HD رو نداره که امریست طبیعی.اگر هم پیغام میده که فایل divx پخش نمی کنه یا کلا این قابلیت رو نداره و یا بیت ریت فایلی که برای پخش می گذارید بالاست.
    خروجی HDMI صرفا جهت upscaling و انتقال صدا و تصویر به صورت همزمان استفاده میشه.

10. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    از بین سینماهای خانگی LG بدون در نظر گرفتن قیمت کدامیک کیفیت صدای بهتری دارد؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما وسترنتو نگه دار یک سینمای rs-30 یا rs-33 بدون پلیر بگیر وسترنتو وصل کن بهش لذتشو ببر
    دنون و انکیو هم بود که بدون پلیر بود (آمپ + ست 5.1 ) و قیمتش حدود 500 بود متاسفانه مدلشو یادم نمیاد. فکر کنم رایان بدونه و شما رو راهنمایی بکنه .
    ممنون هم از شما و هم از رایان
    این دو تا هر دو پایونیر هستند؟ قیمت حدودا چند؟ پیشنهاد شما بیخیال شدن بلو ری است؟ و اینکه سایر امکانات سونی؟

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    من یه ال ای دی سونی و باند هاش رو می خوام
    پلیرش هم ترجیحا بلوری ساپورت کنه
    ال ای دی هم 3D ساپورت کنه...
    48 اینچ
    چه مدل هایی پیشنهاد میشه؟
    غیر از مدل های سونی چی تو این مایه ها خوبه ؟

با تشکر
    Last edited by nafe-bandar; 05-01-2011 at 21:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •