شما وسترنتو نگه دار یک سینمای rs-30 یا rs-33 بدون پلیر بگیر وسترنتو وصل کن بهش لذتشو ببر
دنون و انکیو هم بود که بدون پلیر بود (آمپ + ست 5.1 ) و قیمتش حدود 500 بود متاسفانه مدلشو یادم نمیاد. فکر کنم رایان بدونه و شما رو راهنمایی بکنه .
شما وسترنتو نگه دار یک سینمای rs-30 یا rs-33 بدون پلیر بگیر وسترنتو وصل کن بهش لذتشو ببر
دنون و انکیو هم بود که بدون پلیر بود (آمپ + ست 5.1 ) و قیمتش حدود 500 بود متاسفانه مدلشو یادم نمیاد. فکر کنم رایان بدونه و شما رو راهنمایی بکنه .
سلام.سینمای خانگی من پایونیر مدل 787 است.امروز وقتی روشن میکنم روی پانلش به صورت چشمک زن میزنه SUB COM.در عین این که مشکلی در پخش نداره و همه کاراش رو انجام میده.هر کاری میکنم درست نمیشه.به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه.
تا 400 تومان میخوام هزینه کنم!
هیچ کدلی هست که MKV هم بتونه پخش کنه؟!
با سلام.
من سینمای خانواده سونی دارم. خروجی اچ دی داره اما نمیدونم فرمت فایل اچ دی برای پخش چیه؟ فرمت avi که میذارم پیغام میده که divix ساپورت نمیکنه یه چیزی شبیه این. اصلا فایل تصویریه اچ دی فرمتش چیه؟ mov یا mkv یا avi ؟ مشکل چیه؟ کمک کنید لطفا
سلام.خواهش می کنم منتهی شما صرفا رو حساب حرف من خرید نکنید.حتما و حتما قبل ار خریدتون صدای سیستم های مورد نظرتون رو بشنوید شاید نظر دیگه ای داشته باشید.
چیز جامعی گیرت نمیاد.با توجه به اینکه فرمت های عجیب و غریب کامپیوتری هر روز در حال رشد هستش بهترین کار داشتن یه دستگاه مدیا مثل وسترن هستش.
شما هم می تونی همونطور که دوستان عرض کردند یا pioneer rs33 تهیه کنی.
یا Denon 391 تهیه کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا onkyo 3305 تهیه کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:57 AM ---------- Previous post was at 03:53 AM ----------
3578 فیلیپس و یا fz900 سونی.
مبارکتون باشه.
1-حالت استریو شما فقط صدای دو کاناله دارید و هیچ راهی نداره مگر اینکه گزینه یه نام multi channel داشته باشید که به صورت دستی فعال کنید و صدارو از همه کامالها بشنوید که البته بازم چیز جالبی از آب در نمیاد.بهترین حالت استفاده از مد cinema هست .
2-شما یلندگوهارو طوری بجین که خودت از صدا لذت ببری.برای رفاه حال همسایه ها هم سعی کن ولوم صدا کنترل شده باشه.
3-نه نمیشه.
4-bd wise تا اونجایی که من اطلاع دارم اول از همه شرکت سامسونگ خیلی روش مانور میده و تبلیغ می کنه و دوم اینکه به گفته خود شرکت سیستمی هست برای افزایش کیفیت تصویر که البته شما توی پنلتون هم باید همچین گزینه ای داشته باشید و اون رو هم فعال کنید.
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
بهترین کار تماس یا نمایندگیه.
---------- Post added at 04:11 AM ---------- Previous post was at 04:08 AM ----------
سینما بلوری ها فرمت mkv رو ساپورت می کنن که قیمت هایی بالای 800 تومن دارند.
با 400 تومن شما می تونید 282 پایونیر رو تهیه کنید به همراه تفکیک صدای عالی.
---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------
مشکل خاصی نیست شما سینماتون قابلیت پخش قایل های HD رو نداره که امریست طبیعی.اگر هم پیغام میده که فایل divx پخش نمی کنه یا کلا این قابلیت رو نداره و یا بیت ریت فایلی که برای پخش می گذارید بالاست.
خروجی HDMI صرفا جهت upscaling و انتقال صدا و تصویر به صورت همزمان استفاده میشه.
سلام دوستان
از بین سینماهای خانگی LG بدون در نظر گرفتن قیمت کدامیک کیفیت صدای بهتری دارد؟
ممنون
ممنون هم از شما و هم از رایان
این دو تا هر دو پایونیر هستند؟ قیمت حدودا چند؟ پیشنهاد شما بیخیال شدن بلو ری است؟ و اینکه سایر امکانات سونی؟
سلام
من یه ال ای دی سونی و باند هاش رو می خوام
پلیرش هم ترجیحا بلوری ساپورت کنه
ال ای دی هم 3D ساپورت کنه...
48 اینچ
چه مدل هایی پیشنهاد میشه؟
غیر از مدل های سونی چی تو این مایه ها خوبه ؟
با تشکر
Last edited by nafe-bandar; 05-01-2011 at 21:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)