تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 481 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

حالا پی سی نباشه نمیشه ؟ پی سی من یه سره خونست تی وی من یک سر دیگه حدودا یک کیلومتری فاصله است ببین اصلا فرض کن پی سی نداریم . یه ویواز داریم با یک تی وی dlna دار ! آیا مودم لازم است ؟

این چی هست ؟
    نه واسه تی وی که DLNA داره هیچی نیاز نیست
    در تی وی این قابلیت را روشن کن
    بعد در ویواز مدیا سرور راب از کن
    استارت را بزن
    حالا وایرلسهای اطراف را سرچ میکنه
    مال تی وی را انتخاب کن خودش کانکت میشه
    حالا برو در تی وی و عکسهای ویواز را ببین
    خودش رو خاموش بوده!!

مثلا چه برنامه ای؟ Jar? آره اونا مشکل ندارن. اما sis اولین بارم بود که سر و کی میگرفتم.
    منظور برنامه های سیمبیان دیگه
    اونایی که نیاز به ساین دارند

2. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممد جان کاشف به عمل اومد که باید usb wi-fi تهیه کنم اونم از برند سامی ! از رو تی وی دودر کرده پدرسوخته !

دوستان در انجمن سیستم های تصویری راهنمایی کردن .

داره خودمونی میشه rezabargh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    كوير

پيش فرض

جميعا سلام

من يه مشكلي با اين گوشي دارم بعضي از شماره هايي كه در دفترچه تلفن گوشي ذخيره كردم

موقعي كه بهم زنگ ميزنن نام مخاطب نمايش داده نميشه و فقط شماره طرفو نشون ميده ايراد از

چيه به نظرتون؟؟

تمام مخاطبين هم روي حافظه گوشي ذخيره هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببین من یه بازی سیمبین nfs shift نصب کردم رو ویواز ! به چند مشکل برخوردم این کارها رو کردم درست شد ببین شاید بدردت بخوره !

1- رفتم تو تاپیک درخواست فایل cer و key رو برای imei گوشی ویواز دادم . تو انجمن هـک موبایل هستش تاپیکه !

2- برنامه ساین سیس هم از همون انجمن گرفتم و آنزیپ کردم ولی آنتی ویروس بهش گیر داد آنتی ویروس رو غیر فعال کردم .

3-برنامه ساین سیس رو اجرا کردم و بازی ساین نشده رو browse کرد به همراه فایل er و key مخصوص گوشی خودم.

4- پسورد رو دست نزدم و ساین رو کلیک کردم ! حواست باشه تاریخ کامپیوترت به روز باشه ! بعد برنامه یا پیغام موفقیت آمیز میده یا تا ته میره ارور میده که اگه ارور داد یکبار دیگه ساین رو کلیک کن بعدش پیغام موفقیت آمیز میده .

5- جایی که بازی یا برنامه اصلی وجود داره یه فایل عین همون ساخته میشه که اسمش با حروف bold نوشته شده و تهش کلمه signed اضافه شده !

6- اون رو انتقال بده به مموری کارت گوشیت تو پوشه others و بعدش چک کن تاریخ گوشیت به روز باشه .. با کامپیوتر یکی باشه !

7- چک کردن آنلاین سرتیفیکیت رو در تنظیمات خاموش کن . بعد یه گزینه دیگه داره برای نصب برنامه . شما all رو انتخاب کن ( sighned رو انتخاب نکن )

8- توکل کن به پروردگار و با رمز یا سونی اریکسون برنامه رو اجرا کن ! بعد از preapering میگه اینو نصب کنم میگیم آره و اینا شاید دو سه بار بپرسه بعدش installing میاد آخرش یه بوق میزنه که کار تمومه !

برو ببینم چیکار میکنی ! انشالا که ارور سرتیفیکیت نده !

تک تک این کار ها رو همونطوری که گفتی. انجام داده بودم. جز اینکه در پوشه ی OTHER بریزم. که از تو گوشی بردمش تو OTHER .باز هم زدم. و باز هم نشد.

اونایی که نیاز به ساین دارند
    گفتم که اولین بارم بود که ساین کردم. قبلا تو گوشی فایل سیس بود که نتوسنتم نصبشون کنم.

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چیکار میکنی رضا که نمیشه ؟

بابا کار نشد نداره !

نکنه فایل ساین نشده رو میریزی تو گوشی ؟ اصلا همه کارها رو از اول اول انجام بده . فایل رو از گوشی پاک کن . فایل ساین شده از کامپیوتر رو پاک کن . کامپیوتر رو خاموش کن از برق بکش برو یه چایی بزن ریلکس که شدی بیا کامپیوتر رو روشن کن و از مرحله یک تا آخرش رو مو به مو انجام بده ! در خواست فایل cer و key بده تو تاپیک ! حتما imei ات رو چند بار چک کن !

ارور دقیقا چی میگه به انگلیسی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

دیروز برای یکی از آشنایان ویواز خریدم. گوشی خوبیه. اما یه سوال در مورد نحوه خرید :
    هنگام خرید از مغازه اول , فروشنده گفت که باید گوشی را رجیستر کنه و 15 هزار تومان هزینش میشه. من هم گفتم نه و خودم میرم با کامپیوتر هر چی لازمه روش میریزم. اونم گفت پس من بهت گوشی نمیفروشم ! من هم گفتم نفروش !! مغازه دومی هم موقع فاکتور نوشتن گفت که باید رجیستر بشه گوشی و با دادن امکان نصب 60 تا برنامه , 15 هزار تومان هزینش میشه. من گفتم نمی خوام ولی فروشنده گفت که ما با باکس اینکارو میکنیم و شما خودت نمیتونی. خلاصه بعد از چونه زنی داشت کم کم راضی میشد که بدون رجیستر بفروشه ولی دیگه من قبول کردم 15 هزار بدم و احیانا مشکلی بعدا پیش نیاد.
    سوالم اینه که واقعا موقع خرید باید هزینه اضافه برای مثلا رجیستر شدن گوشی بدیم یا این کلک فروشنده ها برای تیغ زدن بیشتر مشتریاست ؟
    این باکسی که گوشی را بهش وصل کرد, دقیقا چیکار میکنه و نمیشه همون کار را تو خونه با کامپیوتر کرد؟

ممنون

داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

سلام

دیروز برای یکی از آشنایان ویواز خریدم. گوشی خوبیه. اما یه سوال در مورد نحوه خرید :
    هنگام خرید از مغازه اول , فروشنده گفت که باید گوشی را رجیستر کنه و 15 هزار تومان هزینش میشه. من هم گفتم نه و خودم میرم با کامپیوتر هر چی لازمه روش میریزم. اونم گفت پس من بهت گوشی نمیفروشم ! من هم گفتم نفروش !! مغازه دومی هم موقع فاکتور نوشتن گفت که باید رجیستر بشه گوشی و با دادن امکان نصب 60 تا برنامه , 15 هزار تومان هزینش میشه. من گفتم نمی خوام ولی فروشنده گفت که ما با باکس اینکارو میکنیم و شما خودت نمیتونی. خلاصه بعد از چونه زنی داشت کم کم راضی میشد که بدون رجیستر بفروشه ولی دیگه من قبول کردم 15 هزار بدم و احیانا مشکلی بعدا پیش نیاد.
    سوالم اینه که واقعا موقع خرید باید هزینه اضافه برای مثلا رجیستر شدن گوشی بدیم یا این کلک فروشنده ها برای تیغ زدن بیشتر مشتریاست ؟
    این باکسی که گوشی را بهش وصل کرد, دقیقا چیکار میکنه و نمیشه همون کار را تو خونه با کامپیوتر کرد؟

ممنون

رجیستر چه صیغه ایه ؟؟

والا ما هفته پیش گوشی گرفتیم خبری از این چیزا نبود
    شک نکن روشی واسه تیغ زدن هست !
    باکس یه کنسول هست که تعمیرکارا باهاش گوشی رو فلش می کنن، البته من درهمین حد می دونم

9. این کاربر از iman-crystal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

تبریک میگم
    سرت کلاه رفته همین

11. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daynakopak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بر دوستان فعال
    آقا مي گم اين A2DP تو ويواز چجوري فعال ميشه؟
    يك هندز فري بلوتوث گرفتم هر كار كردم نتونستم آهنگ بفرستم روش!!!

داره خودمونی میشه daynakopak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من با smart movie فایل 700 مگاببایتی رو هم نگا میکنم بدون کوچکترین هنگ یا تیکی مال شما نمیدونم چرا اونجوری شده ؟؟

البته من smart movie زیر رو نصب کردم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين براي اكستركت شدن پسورد ميخواد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •