ببین من یه بازی سیمبین nfs shift نصب کردم رو ویواز ! به چند مشکل برخوردم این کارها رو کردم درست شد ببین شاید بدردت بخوره !
1- رفتم تو تاپیک درخواست فایل cer و key رو برای imei گوشی ویواز دادم . تو انجمن هـک موبایل هستش تاپیکه !
2- برنامه ساین سیس هم از همون انجمن گرفتم و آنزیپ کردم ولی آنتی ویروس بهش گیر داد آنتی ویروس رو غیر فعال کردم .
3-برنامه ساین سیس رو اجرا کردم و بازی ساین نشده رو browse کرد به همراه فایل er و key مخصوص گوشی خودم.
4- پسورد رو دست نزدم و ساین رو کلیک کردم ! حواست باشه تاریخ کامپیوترت به روز باشه ! بعد برنامه یا پیغام موفقیت آمیز میده یا تا ته میره ارور میده که اگه ارور داد یکبار دیگه ساین رو کلیک کن بعدش پیغام موفقیت آمیز میده .
5- جایی که بازی یا برنامه اصلی وجود داره یه فایل عین همون ساخته میشه که اسمش با حروف bold نوشته شده و تهش کلمه signed اضافه شده !
6- اون رو انتقال بده به مموری کارت گوشیت تو پوشه others و بعدش چک کن تاریخ گوشیت به روز باشه .. با کامپیوتر یکی باشه !
7- چک کردن آنلاین سرتیفیکیت رو در تنظیمات خاموش کن . بعد یه گزینه دیگه داره برای نصب برنامه . شما all رو انتخاب کن ( sighned رو انتخاب نکن )
8- توکل کن به پروردگار و با رمز یا سونی اریکسون برنامه رو اجرا کن !
.gif)
بعد از preapering میگه اینو نصب کنم میگیم آره و اینا شاید دو سه بار بپرسه بعدش installing میاد آخرش یه بوق میزنه که کار تمومه !
برو ببینم چیکار میکنی ! انشالا که ارور سرتیفیکیت نده !