تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 428 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام به همه

من اصلا با UDK تاحالا کار نکردم ولی دیروز داشتم کینکت بازی میکردم تو kinekt adventure اون اولش ارم UDK میاد بعد مینویسه unreal Technology

میخوام ببینم کسی اینجا تا حالا اینو امتحان کرده؟(منظورم ساخت بازی برای کینکت)
    اون آرم Unreal Engine 3 هست ، نه UDK
    ساخت بازی واسه کینکت به این راحتی ها هم نیست ... 10-20 صفحه پیش در مورد ساخت بازی واسه کینکت صحبت شده
    یه سرچ هم توی گوگل بزنی و آخرش هم بنویسی Epic Forums نتیجه های بهتری پیدا میکنی
    ادیت : توی تاپیک پایین کلی در موردش توضیح داده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by saeed_cpu_full; 22-04-2011 at 13:33.

2. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستان اموزشه ساخته یه بازی نیست ؟
    من اموزشایه 3DBuzz رو تموم کردم الان نمفمم چیکار کنم !

داره خودمونی میشه mehrdad_mvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فرض کنید من یه جاده ساختم
    می خوام وقتی که بازیکن روی جاده هست صدای آسفالت بیاد و وقتی که روی خاک هست صدای خاک بیاد؟
    میشه کامل توضیح بدید؟

5. این کاربر از mehrdad_mvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوستان اموزشه ساخته یه بازی نیست ؟
    من اموزشایه 3DBuzz رو تموم کردم الان نمفمم چیکار کنم !
    الان باید آموزش Gnomon UDK Intro رو ببینی. بعد از این با کلیات UDK آشنایی و باید ویدئو های Eat 3D رو ببینی اونجا دیگه هر کدوم از ویدئو ها برای یه کار مخصوص هست مثلا ویدئوی مخصوص متریال و ... بعد از دیدن هر کدوم 2 روز باید بشینی روی اون مبحث کار کنی و بعد از اینکه همش رو دیدی باید یکی دو هفته دیگه ادیتور هارو تمرین کنی تا کاملا مسلط بشی و همزمان با اون ویدئو های Animation Tree رو ببینی. اگر این مراحل رو تموم کردی و مسلط بودی وقت یاد گرفتن Unreal Script هست . اگه درست و حسابی روشون وقت نزاری بعدا که داشتی Unreal Script یاد میگرفتی بدجور به مشکل میخوری.

سلام
    فرض کنید من یه جاده ساختم
    می خوام وقتی که بازیکن روی جاده هست صدای آسفالت بیاد و وقتی که روی خاک هست صدای خاک بیاد؟
    میشه کامل توضیح بدید؟
    با Kismet میتونی خیلی راحت این کارو انجام بدی . باید روی آسفالت یه Trigger بزاری و روی خاک هم یه Trigger بعدش توی Kismet بگی که اگه روی Trigger اول رفت صدای آسفالت پخش بشه و وقتی روی Trigger دوم رفت صدای راه رفتن روی خاک پخش بشه ( البته قبلش باید یه IF بزاری که Player Movable باشه ) البته این راه به قول محمد یه راه آسپرینی هست ... راه اصلیش با Unreal Script هست اگه آنریل اسکریپت بلدی بگو بهت بگم چیکار کنی اگه نه همین راه رو برو

7. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی جواب سوال من رو نمی دونست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    اونطور که میبینم در نبود من هم اینجا خوب میچرخه . یه چیزی این همه دوستان و اساتید اسکریپت کار اینجا هستند چرا جواب این بیچاره رو کسی نمی ده ؟ اقا سعید .یالا دیگه
    مهراذین جان اگه تا شب کسی بهت جواب نداد سوالاتت رو پ.خ کن بهت بگم .(( البته قول نمی دم بتونم بیام جواب بدم چون خیلی کار دارم . ولی اگه تونستم حتما جوابت رو میدم))

فعلا

10. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کدوم سوال؟

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فرق SkeletalMeshComponent با SkeletelMesh چیه؟یعنی اینا که component دارند با اونا که ندارند چه فرقی دارند؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

فرق SkeletalMeshComponent با SkeletelMesh چیه؟یعنی اینا که component دارند با اونا که ندارند چه فرقی دارند؟
    فکر کنم شما الان مرحله ی اول آموزش Unreal Script هستی
    توی یکی از همون Chapter ها یادمه در مورد MeshComponent نوشته بود

Skeletal Mesh خالی که مشخصه چیه ... یه مدل هست که Rigging شده مثل Iron Guard
    Skeletal Mesh Component مربوط به رفتار های اون مدل میشه و برای اسکریپت نویسی به کار میاد
    تمام رفتار های یه Skeletal Mesh رو توی لینک زیر میتونی ببینی :
    کد:
    لینک پایین هم یه سری متغیر هست از Skeletal Mesh Component که اکثرش Boolean هست ... فقط همین رو میگم که توی اسکریپت ها از این متغیر ها استفاده خواهی کرد :
    کد:

=======

یه سؤال هم خودم دارم :

من یه دوربین Side-Scrolling دارم ... توی این حالت هر شلیکی بکنیم و هرچی موقعیت ماوس رو تغییر بدیم هیچ اثری روی جهت شلیک نداره و کاراکتر بازی به خط مستقیم روبروش شلیک میکنه. من میخوام موقعیت اشاره گر ماوس هدف اسلحه باشه . بازی هم عمق نداره ( یعنی فقط به دو سمت راست و چپ میشه حرکت کرد )
    Last edited by saeed_cpu_full; 22-04-2011 at 20:43.

14. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه، ببین این بیشتر به مبحث OOP برمیگرده.هر کدوم از اینا وظایف خودشونو دارن. قبل از این که ادامه بدم باید توضیح بدم که هر کلاس شامل یه سری خصوصیات و عملگر هست. بعضی کلاسها هم عملگر دارن و هم خصوصیت و بعضی کلاسها هم فقط یکیشونو دارن. کلاسها میتونن از هم مشتق بشن ، با هم ارتباط داشته باشن، از همدیگه استفاده کنن و ... .

توضیح این مساله به صورت جامع خیلی طولانی میشه ولی با یه مثال ساده و ملموس به صورت اجمالی توضیح میدم.

برای ایجاد یه بازیگر از نوع Skeletal mesh حتما سه تا کلاس SkeletalActor,SkeletalMesh,SkeletalMeshComponent درگیر میشن. این کلاسها با همدیگه ارتباط Association (یک اصطلاح در OOP به معنی جامعترین تعریف یک ارتباط) دارن. به این صورت که کلاس SkeletalMeshComponent یه خصوصیت از نوع SkeletalMesh تو خودش داره و کلاس SkeletalActor هم یه خصوصیت از نوع SkeletalMeshComponent داره. (سورس این کلاسها رو میتونی تو فولدر کلاسهای UDK ببینی. )

بنابراین کلاس SkeletalMesh در پایین ترین بخش این ذنجیره قرار میگیره. کلاس SkeletalMesh از آن نوع کلاسهایی است که فقط خصوصیت داره و هیچ عملکرد خاصی رو از خودش نشون نمیده. این خصوصیات بیشتر به نمایش ظاهر، استخوان بندی و نیز خصوصیات فیزیکی بازیگر نهایی مربوط میشن. این خصوصیاتو میتونی تو پنجره Animset Editor ببینی (رو یه شی Skeletal Mesh تو Content Browser دابل کلیک کن) تو بخش پایین سمت چپ یه tab هست به نام mesh که اونجا این خصوصیات تنظیم میشن. یا اگه از منوی فایل همین پنجره Import Mesh LOD رو اجرا میکنی در واقع یکی از خصوصیات SkeletalMesh رو تنظیم میکنی.

کلاس SkeletalMeshComponent میاد خصوصیات مربوط انیمیشنها و پارامترهای دیگه رو تعریف میکنه و تمام عملیات مربوط به اجرای انیمیشنها، شبیه سازی فیزیک و لباس رو هم کنترل و اجرا میکنه. خصوصیات این بخش رو هم میشه از تو AnimEditor تنظیم کرد و هم از طریق پنجره تنظیمات خصوصیت بازیگری که به صحنه اضافه شده. در ضمن شما وقتی برای یه نود matinee یه شی SkeletalMesh رو انیمیت میکنی در واقع داری خصوصیات شی SkeletalMeshComponent رو کنترل میکنی. علاوه بر اینها یه سری عملگر هم تو این کلاس هست که توسط موتور مورد استفاده قرار میگیرن. مثلا متد PlayAnim یه انیمیشن خاص رو با توجه به پارامترهای ورودی اجرا میکنه. این متد کجا استفاده میشه؟ تو رویداد OnToggle تو کلاس SkeletalActor .

در آخر هم کلاس SkeletalActor میاد خصوصیات اضافه و نیز خصوصیات عمومی که از کلاس Acotor مشتق شدن رو اضافه میکنه و همه رویدادهای مورد نیاز برای کنترل بازیگر رو ایجاد میکنه. این رویدادها همونطور که قبلا اشاره کردم متدهای کلاسهای سطح پایینتر رو اجرا میکنن. این کلاس بخش بیرونی تمام کلاسهای گذشته اس که نمود بیرونی داره و میشه تو Unreal Editor ازش استفاده کرد و از طریق نودهای تعبیه شده تو Kismet بازیگر رو کنترل کرد.

البته برای شروع بهتره کلیه امکانات Editor برای کار با SkeletalMesh ها رو بلد باشی و بتونی باهاشون خوب کار کنی. ولی اگه بخوای یه رفتار تو SkeletalActor رو تغییر بدی لازمه تو این کلاسها تغییر ایجاد کنی.

16. 7 کاربر از pezhmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •