مثل اینکه بهش مجوز نمیدن که بخش شه میگن باید یه سری اصلاحات تو سریال انجام بشه تا قسمت بعدی مجوز بگیره
مثل اینکه بهش مجوز نمیدن که بخش شه میگن باید یه سری اصلاحات تو سریال انجام بشه تا قسمت بعدی مجوز بگیره
من خودم فن مهران هستم... اما این دیر اومدن قهوه تلخ بیشتر به بازار گرمی شباهت داره تا توقیف شدن و از این مسائل...
خداییش کارهایه مدیری رو نگاه کنید همشون لودگی توشونه!
ولی واقعا بازیگرهای خوبی استفاده میکنه.![]()
بحث توقیف اینا نیست....مدیری از اول هم مجوز داشته و از اول هم یه سری افراد حمایتش کردن...
من (نه خیلی موثق) شندیم که یکی مشکل تولید بعد از عید رو دارند و یکی هم برخی مشکلات اقتصادی رو....
البته این پشت صحنه ی قهوه ی تلخ نیست.بلکه تئاتر هست.....لیلی رشیدی هم تو عکس بالا هم هست
سایتشون هم امروز درست شده! ولی آپدیت نشده
سایتشون که سالم بودسایتشون هم امروز درست شده
چیش درست شده؟
احتمالا پول ها وپرایدهای برنده های سوری رو می دن تا تموم نشه از پک بعدی خبری نیست!!!!!!!!!
چی شد پس این پک جدید..!
سری بیستم سریال «قهوه تلخ» شامل قسمتهای 58، 59 و 60 از سهشنبه ششم اردیبهشت در اختیار علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
به گزارش روابط عمومی سریال «قهوه تلخ»، سری بیستم این سریال قرار بود این هفته توزیع شود، اما مراحل تکثیر و توزیع آن هنوز به پایان نرسیده است.
سری قبلی این مجموعه پیش از عید و به همراه دو سیدی شامل پشت صحنههای سریال عرضه شد. آخرین قسمت این مجموعه در حالی پایان گرفت که در مراسم سال تحویل پسری به دربار آمد و ادعا کرد پسر جهانگیرشاه است.
«قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری و نوشته امیرمهدی ژوله و خشایار الوند است. در این مجموعه مهران مدیری، سیامک انصاری، الیکا عبدالرزاقی، محمدرضا هدایتی و ... بازی میکنند.
محتوای مخفی: منبع:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)